Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848356 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848356

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Krytyki podczas walki z tarczą są obliczane na podstawie % w broni jednoręcznej, czy na podstawie skilla walki z tarczą? Strasznie droga ta nauka, 1000sz za 5 punktów.

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Panowie.... Od kogo można kupić zwoje magiczne i księgi o runach bractwa? Wybrałem drogę skały u opiekunów a nikt z bractwa nie ma opcji handlu zwojami z magią...

Księgi nie pamiętam kto ma, ale ktoś ma napewno. Może gallahad? Xardas? Kreol? Możliwe, że Netbek, ponieważ Netbek ma zwoje do wszystkich czarów bractwa.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Panowie.... Od kogo można kupić zwoje magiczne i księgi o runach bractwa? Wybrałem drogę skały u opiekunów a nikt z bractwa nie ma opcji handlu zwojami z magią...

Księgi nie pamiętam kto ma, ale ktoś ma napewno. Może gallahad? Xardas? Kreol? Możliwe, że Netbek, ponieważ Netbek ma zwoje do wszystkich czarów bractwa.

Przeszukałem NPC i wyszło, że po wybraniu drogi ciemności u opiekunów zwoje sprzedaje nam Xardas, a po wybraniu drogi skały Netbek. Ale dziwne, że w bractwie nie ma w Khorinis.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się kupować od Alrika pancerz, czy zaraz znajdę bądź dostanę jakiś lepszy?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Raczej nie. Lepiej szybko zrobić wątek zabójców i dostać zbroję Asmala

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbroja od Asmala jest zajebista jak na początkowy etap gry dla wojów.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Krytyki podczas walki z tarczą są obliczane na podstawie % w broni jednoręcznej, czy na podstawie skilla walki z tarczą? Strasznie droga ta nauka, 1000sz za 5 punktów.

zawsze i w innych przypadkach liczy się % umiejętność walki podstawową bronią

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Pytanka:
1. Gdzie znajdę puchar Kharima?
2. Jak wykonać zadanie od nowicjusza koło jeziorka w pobliżu czarnego trolla? Chodzi o to zadanie z jaskinią.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanka:
1. Gdzie znajdę puchar Kharima?
2. Jak wykonać zadanie od nowicjusza koło jeziorka w pobliżu czarnego trolla? Chodzi o to zadanie z jaskinią.
1. Na arenie starego obozu lezy w krzaczkach musisz dobrze sie rozejrzec
2. Po północy zamien sie chrzaszcza i przeszukaj jaskinie

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?
Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.

Zrobiłem to zadanie ze spotkaniem z Asmalem w karczmie, ale gdy chcę zapytać Gerbrandta o to to nie mam żadnej opcji dialogowej do tego

Gram na najnowszej wersji czyli 0061.2 (0062)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków

Zrobiłem to zadanie ze spotkaniem z Asmalem w karczmie, ale gdy chcę zapytać Gerbrandta o to to nie mam żadnej opcji dialogowej do tego

Gram na tej samej. Może już wcześniej zapytałeś. Sprobój po 22 godzinie podejść tam gdzie się pojawiają i zobacz czy będą.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Gram na tej samej. Może już wcześniej zapytałeś. Sprobój po 22 godzinie podejść tam gdzie się pojawiają i zobacz czy będą.

No nic nie ma, a może to wina tego, że te pseudozangielszczenie mam na wersję 0061.2 a nie 0062.0?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków

No nic nie ma, a może to wina tego, że te pseudozangielszczenie mam na wersję 0061.2 a nie 0062.0?

Nie mam pojęcia. Niestety nie jestem w stanie pomóc ;/

Kolejna porcja pytań:
1. Gdzie dokładnie znajduje się pierścień Ulfa? Prosiłbym o screena o ile to możliwe
2. W zadaniu dla Benneta trzeba mu przynieść 100 sztabek żelaza czy 100 prętów stalowych? zadanie nazywa się "Gore..." coś tam

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierścień Ulfa jest na tym małym cmentarzu w lasku obok karczmy.A dla Benneta trzeba dać 100 prętów.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak pokonac mini sniacych mieczem?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki Fayors.

A wyjaśni ktoś czemu walka tarczą jest taka droga? Limit wynosi 100%, tak jak w innych stylach?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników