O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8843378
Odpowiedzi 37317
Apprentice
Pokora
Panowie.... Od kogo można kupić zwoje magiczne i księgi o runach bractwa? Wybrałem drogę skały u opiekunów a nikt z bractwa nie ma opcji handlu zwojami z magią...
xardas33
Cytat: xardas33 w 2016-11-02, 20:26Panowie.... Od kogo można kupić zwoje magiczne i księgi o runach bractwa? Wybrałem drogę skały u opiekunów a nikt z bractwa nie ma opcji handlu zwojami z magią...Księgi nie pamiętam kto ma, ale ktoś ma napewno. Może gallahad? Xardas? Kreol? Możliwe, że Netbek, ponieważ Netbek ma zwoje do wszystkich czarów bractwa.
TheMrFalwack
Simon Said Moderator
K0nopa
tldr
Fayors
Krytyki podczas walki z tarczą są obliczane na podstawie % w broni jednoręcznej, czy na podstawie skilla walki z tarczą? Strasznie droga ta nauka, 1000sz za 5 punktów.
SonGoku
Pytanka:1. Gdzie znajdę puchar Kharima?2. Jak wykonać zadanie od nowicjusza koło jeziorka w pobliżu czarnego trolla? Chodzi o to zadanie z jaskinią.
UberHype
Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?
Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:31Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.
Cytat: xardas33 w 2016-11-03, 12:34Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:31Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.Zrobiłem to zadanie ze spotkaniem z Asmalem w karczmie, ale gdy chcę zapytać Gerbrandta o to to nie mam żadnej opcji dialogowej do tegoGram na najnowszej wersji czyli 0061.2 (0062)
Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:44Cytat: xardas33 w 2016-11-03, 12:34Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:31Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.Zrobiłem to zadanie ze spotkaniem z Asmalem w karczmie, ale gdy chcę zapytać Gerbrandta o to to nie mam żadnej opcji dialogowej do tegoGram na najnowszej wersji czyli 0061.2 (0062)Gram na tej samej. Może już wcześniej zapytałeś. Sprobój po 22 godzinie podejść tam gdzie się pojawiają i zobacz czy będą.
Cytat: xardas33 w 2016-11-03, 12:53Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:44Cytat: xardas33 w 2016-11-03, 12:34Cytat: UberHype w 2016-11-03, 12:31Mam 2 pytania odnośnie wątku zabójców, a mianowicie, czy Asmal i wambo pojawiają się tej samej nocy co spotyka się z Asmalem w karczmie czy dopiero po rozmowie z Gerbrandtem? I czy po zostaniu strażnikiem miejskim można ich tam spotkać?Oni pojawiają się każdej nocy po godzinie 22, jeżeli zapytasz Gerbdandta o tego gościa po wykonaniu zadania z Asmalem. Żeby zacząć ten wątek poprostu trzeba tam do nich podejść po godzinie 22 (najlepiej schować się za róg budynku bo inaczej pójdą sobie i nic się nie stanie). Raczej możesz ich spotkać bez względu na gildię.Zrobiłem to zadanie ze spotkaniem z Asmalem w karczmie, ale gdy chcę zapytać Gerbrandta o to to nie mam żadnej opcji dialogowej do tegoGram na najnowszej wersji czyli 0061.2 (0062)Gram na tej samej. Może już wcześniej zapytałeś. Sprobój po 22 godzinie podejść tam gdzie się pojawiają i zobacz czy będą.No nic nie ma, a może to wina tego, że te pseudozangielszczenie mam na wersję 0061.2 a nie 0062.0?
bestiary