Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8943906 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8943906

Odpowiedzi 37317

Malixer

Malixer

Użytkownicy
posty12
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nubuku Problem jest w tym ze ja mam tak slaba bron ze bandytow na moscie nie zabije.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zwój deszczu ognia :)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Naucz się many do 50 i załatw sobie deszcz ognia, nie pamiętam gdzie, ale wiem, że można go znaleźć ;D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Gdzie znajde bron pod zrecznosc dwureczna lepsza niz falks? bo bandyci to nawet z tym problem.
Ja cały 1 rozdział łaziłem z tą bronią i miałem wyuczoną zręczność na 50. Nie znajdziesz innej broni pod zręczność, pika wodnego kręgu jest lepsza bo ma 80 obrażeń, ale wymaga 50 siły no i ma normalną animacje bicia z broni dwuręcznej.

Poprostu musisz dużo uników robić w trakcie walki z bandytami :)

Zwój deszczu ognia o ile dobrze pamiętam jest koło bandytów za farmą sekoba. Trzeba się wspiać na namiot i przejść po drewnianej beleczce. Koło szkieletu powinien leżeć zwój.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
U Erola jest wlocznia pod zreczmosc bodajze 80 wymaga ^>^

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
No ale ile to PN trzeba wydać na naukę zręczności pod tą włócznie ;p jeszcze by ten znaczek prf czy coś takiego wpadł i wtedy nici z maga :D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znaczek prf nie wpada raz na zawsze w dany atrybut. Ja mam inne pytanie: jaka bron 1h po krzyzu przeznaczenia?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Prf wchodzi jak wydasz wiecej pn w nauke jednego z atrybutow, ale np jak bd mial prf na zrecznosci a potem pojdziesz w mane to prf przechodzi na mane ;)

Jak jest z questem na pustyni? Trzeba znalezc te klucze ale ich chyba strzega te demonikony, prawda? Bo jak je atakuje to nic im nie biore wgl, a tylko obrywam blyskawica :v

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Nubuku Problem jest w tym ze ja mam tak slaba bron ze bandytow na moscie nie zabije.
Jeżeli nic się nie zmieniło w retrningu 2.0 względem returninga 1.0 to wystarczy odpowiedni łuk/kusza aby rozwiązać ten problem bez utraty hp. Otóż wchodzimy na skały dokładnie za skrzynią bandytów i stamtąd rozpoczynamy wybijanie. Myk polega na tym aby bandyci nie mogli wejść na naszą miejscówkę oraz trzeba przebiec blisko bandyty łucznika aby schował łuk i zmienił na miecz bo inaczej on wybije nas z odległości. Deszcz ognia jest oczywiście możliwością no ale są wymogi many oraz co to za frajda przytrzymać jeden przycisk i wszystko dookoła upada? Dużo lepszą opcją jest za to użycie zwóju małej burzy ognistej, kiedy bandyci będą się tłoczyć pod naszymi nogami. Efekt ten sam co po deszczu ognia jednak dużo mniejszym kosztem oraz wymagający trochę kombinowania.
Ogólnie polecam zwój małej burzy ognistej - doskonały na hordę przeciwników, których wystarczy tylko zbugować w jednym miejscu.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pokonać Sak Sahatara na pustynii(deminikion 20 tysiecy zycia)?
Jest do tego jakas bron?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ja zawsze bandytów zabijałem ognistym sztormem wybuch podpalał innych, po paru sekundach dobijałem mieczem, polecam taki sposób, ogólnie warto korzystać ze zwojów ognia :)

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znaczek prf nie wpada raz na zawsze w dany atrybut. Ja mam inne pytanie: jaka bron 1h po krzyzu przeznaczenia?

Na pustyni adanosa jest 1h bodajże 180dmg/180str. W lesie asasynów (3 rozdział) jest miecz 1h 200dmg/170str

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie pamiętasz dokładniejszej lokalizacji na pustyni adanosa tego miecz? :D

Horgath

Horgath

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
To nie miecz tylko palka pod 1h Godendar i jest tam gdzie korona Adanosa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

Na pustyni adanosa jest 1h bodajże 180dmg/180str. W lesie asasynów (3 rozdział) jest miecz 1h 200dmg/170str
Las asasynów jest późno. W Dolinie Cieni w skrzyni w krypcie Dakata jest mieczyk 240 od ostrza, 30 od magii, sam Dakat ma przepis na srebrny sihill (1h zadaje 250).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Próbował ktoś już rozgrywki jako Guru?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonac kamiennych straznikow? Magiem wyjebywalem ich smiechem, wojem jest to praktycznie niemozliwe. Zawsze mnie odbija i polece w chuj niewiadomo gdzie. Mam krzyz przeznaczenia ale taka walka to meka jest

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Weź jakiś obuch bo co ty mieczem chcesz zrobić?

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonac kamiennych straznikow? Magiem wyjebywalem ich smiechem, wojem jest to praktycznie niemozliwe. Zawsze mnie odbija i polece w chuj niewiadomo gdzie. Mam krzyz przeznaczenia ale taka walka to meka jest
W wieży obok domku gdzie jest Dexter jest dobry obuch chyba 60/70

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

W wieży w której uwięziony jest Joe , znajdziesz (wojenny?)młot jednoręczny który ma chyba 90 obrażeń. albo piką wodnego kręgu jeżeli preferujesz bronie  dwuręczne . ( wieżę można otworzyć wytrychem )

Ja z kolei mam pytanie kiedy iść na pustynie adanosa w drugim czy trzecim akcie ? I czy w drugim akcie dostanę jakąś lepszą zbroję dla strażnika świątynnego , niż tą z pełzaczy.

Czy zadania gildii kupców są podzielone na akty bo własnie miałem zadanie z Onarem , i nie mam innych opcji dialogowych .

0 użytkowników
Do góry