Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210486 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210486

Odpowiedzi 37317

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
To polecam wziąć się za zabójców, nieźle można się dorobić + jak zostaniemy szefem i znajdziemy nową kryjówkę, mamy stałe źródło dochodu.

tekkeno

tekkeno

Użytkownicy
posty19
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam dwa pytania.
Otóż, jedno jest takie - co zrobiłem źle?
Chcę przejść do drugiego rozdziału, tu gdzież iść do Jarka. Zrobiłem quest Gdzie są zaginieni ludzie, a Saturas mi pierdzieli że nie tak się umawialiśmy, czy coś w tym stylu i wiem co mam robić - u Hagena byłem, rozmawiałem z nim i mówi mi że muszę pomóc wariatom wody pomóc w ich zadaniu - przez to nie mogę iść dalej - Returninga przechodzę po raz drugi w sensie 2.0 - i za pierwszym razem owego błędu nie miałem.

A co do drugiego pytania: Pobrałem sobie jakiegoś Save z tego oficjalnego forum (chyba) Returninga wszystko cacy, ale mam questy po Rosyjsku i czy mogę je jakoś ''zangielszczyć?''

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Zebrałeś ornamenty? Zrób jeszcze misje z handlarzem bronią.

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Ja mając jakieś 130 many i około 900 hp zrobiłem Jarkendar bez większych problemów ;)

tekkeno

tekkeno

Użytkownicy
posty19
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zebrałeś ornamenty? Zrób jeszcze misje z handlarzem bronią.
Pfu, źle napisałem - nie mogę dołączyć do wodnego kręgu, czyli dostać od Vatrasa tego tam pozwolenia żeby w nim być, a i tego questa z handlarzem zrobiłem ;/.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Zbierz ornamenty, niech złożą go do kupy i pogadaj z Saturasem, potem leć do Vatrasa, popróbuj różnych rzeczy, też miałem podobny problem.

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Xanatek, tyle, ile posiadam korzeni leczniczych to bez problemu będę miał około 1200 hp :D

No i mam problem. Nie mogę dołączyć do gildii zabójców przez sposób Gerbrandta. Czekam do 23 za domem sędziego i nikt się nie pojawia. Wczytywałem kilkanaście razy.
Tak więc... Jaka jest jeszcze metoda na dołączenie ?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Jaka wersja? Ja na 0060 miałem spore problemy, bo gdy podchodziłem do Asmala i Wambo, to oni się rozchodzili w swoje strony xd

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście 0060 Razakelu. Na 0056 miałem identyczny przypadek co ty, ale w tej wersji nic się nie dzieje ;/

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Ja musiałem od 20 czasu w grze, czekać w Górnym Mieście xd. Problem naprawiłem tak, że jak widziałem że Wambo idzie w tamto miejsce, to starałem się być przed nim, potem kucałem koło Asmala i gdy Wambo dotarł, włączałem dialog z Asmalem aby skrypt się załączył i ten zabił Wambo :p,

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie u mnie nikt się nie pojawia, a czekałem raz od 21. Wczytam jeszcze kilka razy, może coś pomoże xd

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Wie ktoś gdzie jest cieniostwór z misji od Ignaza?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
 "Zadanie dla Ignaza, te z asystentem przemienionym w bestie. Najpierw idziemy przed miasto do Miki, ten wyśle nas na farme Akila. Gadamy z Akilem i idziemy do Orlana. Po rozmowie z nim udajemy się na farme Sekoba a potem do Sagitty. Pojawi się bestia, czyli cieniostwór, ale będzie nieagresywny. Zielarka wyśle nas do Vatrasa, mag da nam zwój którym odczarujemy cieniostwora. Rozmawiamy z Sagitta a poźniej wracamy do Ignaza."
Prosze ludzie poszukajcie troche w solucji

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U kogo mogę się nauczyć otwierania zamków bo thorben nie chce mnie nauczyć a muszę zabrać pierścień że skrzyni constantina??

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do skrzyni Constantina nie musisz się uczyć otwierania zamków. Wystarczy skradanie. Śpij do północy i wtedy ograb kufer z pierścienia.

Po wypełnieniu tej misji w gildii złodziei Ramirez Cię nauczy.

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
@Zaicev a jak Ty z tych korzeni podbijasz sobie hp? I jak podbijales mane?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czy ktoś wie, jak móc zdobyć klucz od Lorda Varusa?

Ferdinandowi dałem puchar od razu, a wychodzi na to, że można było okraść Varusa i wziąć jego klucz do otwarcia magazynu. Jest mi to potrzebne, bo tym samym pomogę Rączce.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mowisz o quescie Castle from the warehouse? Bo jesli tak to nie trzeba krasc nic Varusowi. Idziesz do Rączki, gadasz z nim, idziesz do Varusa gadasz z nim, czekasz jeden dzien i zrobione. Potem mozesz zagadac z Rączką o tym kluczu. W rosyjskiej solucji jest napisane ze trzeba miec 150 zrecznosci aby go wykrasc od Varusa.

Quadarion

Quadarion

Użytkownicy
posty17
Propsy42
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Returninga 2.0 będę grał pierwszy raz. Chciałem się zapytać, czy to mod dla mnie, czy nie bardzo...
Gothica I wygrałem już 3 razy (2x jako strażnik, raz jako najemnik), Gothica 2 raz jako strażnik, a Gothica 2 NK też raz, jako najemnik. Także doświaczenie z grą mam takie sobie, w mody nigdy nie grałem, także nie wiem, czy dam sobie z tym modem radę.
Oprócz tego mam też dylemat, do której gildii dołączyć. Magowie kuszą, jak najbardziej, ale jak to też zaznaczyłem wcześniej, nie mam z nimi absolutnego doświadczenia. Więc poza Paladynem i Łowcą Smoków zostaje Strażnik Świątynny... I tu pytanie, czy opłaca mi się zagrać tą gildią, czy może "zaszaleć" i wybrać którąś z klas magów?
Z góry dziękuję za wszelkie rady.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mowisz o quescie Castle from the warehouse? Bo jesli tak to nie trzeba krasc nic Varusowi. Idziesz do Rączki, gadasz z nim, idziesz do Varusa gadasz z nim, czekasz jeden dzien i zrobione. Potem mozesz zagadac z Rączką o tym kluczu. W rosyjskiej solucji jest napisane ze trzeba miec 150 zrecznosci aby go wykrasc od Varusa.

Nie wiem jak się nazywa quest, ale chodzi mi o to, że spotkałem Rączkę i sprawa stoi w martwym punkcie, ponieważ Varus nic do mnie nie zagadał ani nic.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry