Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847807 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847807

Odpowiedzi 37317

Frivoloussav

Frivoloussav

Użytkownicy
posty23
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

A nie jedynym słusznym wyborem dla maga jest Constantino? +10 chyba do many i podobno można nieźle zarobić na sprzedaży roślinek.

To zależy na jakim poziomie trudności grasz, mi na przykład zbieranie roślin w Returningu 2.0 nie wychodzi, bo ich praktycznie nie widać, więc dla mnie lepszym wyborem był Harad- niezła kasa, a te PN nie miały dla mnie znaczenia, bo przyznam szczerze, że gram na łatwym.

Gdzieś na forum jest link do pliku który usuwa większość trawy z moda - nograss.vdf chyba sie nazywał

Wiem o tym patchu, mam go nawet zainstalowanego, ale jakoś mi się to nie podoba po prostu ;P Wolę siedzieć w kuźni i klepać mieczyki ;D

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a czemu ja nie mogę zabić tych strażników podobnych do śniącego co są koło tej głównej piramidy paski widoczne są na szaro :/

Frivoloussav

Frivoloussav

Użytkownicy
posty23
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a czemu ja nie mogę zabić tych strażników podobnych do śniącego co są koło tej głównej piramidy paski widoczne są na szaro :/

Ktoś już o to pytał i dostał odpowiedź, przeszukaj ten temat albo inne związane z rozgrywką  :)

Edit:
Panowie, mam nowe info odnośnie dołączania do gildii zabójców ;) Po konsultacji na rosyjskim forum dowiedziałem się co robiłem źle. Otóż w Returningu 2.0 po rozmowie z Gerbrantem należy podejść obok domu sędziego w godzinach 22-24, a nie po północy xD A ja się tyle z tym męczyłem. Ale mniejsza o to, tutaj pojawia się kolejny problem. Przychodzę na miejsce, Gillian i Wambo sobie stoją, ale kiedy podchodzę to zamiast zacząć walczyć po prostu odchodzą i nie ma żadnych nowych opcji dialogowych. Czy ktoś wie jak to naprawić? Nie wierzę, że nikt nie miał tego problemu.
(Tak, sprawdzałem czy to nie bug, zacząłem grę od nowa, ale dalej to samo)
(Gram na wersji 0051 Hotfix4) Pozdrawiam

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Pisalem o tym, pare dni temu.

Stań po prostu koło tamtej studni, jakieś 20 metrów od nich i czekaj. Oni postoją kilka gothicowych minut i sie zacznie akcja. Caly szkopuł polega na tym, aby nie podejść za blisko, wtedy właśnie sie rozchodzą. Mi to zajęło jakieś 3-4 wczytania gry.

Panowie, najpierw Świątynia Śniącego czy Pustynia Adanosa?? Jestem po Dolinie Cieni i moge iść tu i tu. Co łatwiejsze??

#Król_GothicSite

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Idż do świątyni po Urizielia, będziesz miał łatwiej w Dolinie Adanosa.

= D

Frivoloussav

Frivoloussav

Użytkownicy
posty23
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Rabittous
Wielkie dzięki, zadziałało, jestem uratowany ;)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A nie jedynym słusznym wyborem dla maga jest Constantino? +10 chyba do many i podobno można nieźle zarobić na sprzedaży roślinek.
Może i tak ale wiem również, że kasa jest ważna.

Post połączony: 2016-04-20, 21:02
Jak sprawa wygląda z miksturą many (stały bonus), kto uczy i co jest potrzebne oprócz szczawiu?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Jakieś porady co do tego jak zabić tego Nekromante ze Świątyni Śniącego?? Jak mu zbijam HP do połowy to mnie usypia jakimś czarem, leże sobie na ziemi i mnie zabijają przyzwane przez niego szkielety :/  Próbowałem z 40 razy i nic.

II rozdział
45 lvl
300 siły
miecz 299 dmg
100% 2h
2000 HP
5x Cieżka Zbroja Najemnika (ewentualnie próbowałem z czapką maga i szatą maga, wtedy ochrony na magie wykręcam 180, ale dalej nie pomaga)

Nie wiem, czy ja mam tam wrócić w 4 rozdziale czy co? hehe
Najgorsze jest to, że jak mu zostaje te 40% życia to mnie paraliżuje czarem i sie kłade na ziemie w bezruchu... chuj mnie już strzela...

#Król_GothicSite

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema przeinstalowałem gothica i retruninga  nic nie pomogło w sprawie gildii złodziej dalej nie moge dalej wejść do kanałów nie wiem czemu mam klucz lipa ;/

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Przecież to jest kurwa niemożliwe

Wydałem swój zapas PN, dobiłem siłę do 350. Noszę teraz tę zbroję z Doliny Cieni, która jest dwa razy lepsza od tej przekutej Najemnika.

4 ciosami zabieram mu połowe HP, on mnie czarem paraliżuje na ziemie, ja wstaje ignorując te 3 szkielety (teraz mnie nie zabijają) podbiegam, strzelam go w pysk i znowu paraliż i padam na ziemie i znowu przywołuje kolejne 3 szkielety. Teraz jest już ich 6. Podbiegam do niego a ta kurwa jebana jest cała uzdrowiona.

Przecież to chuj nie robota, nawet jak bede na tyle dojebany żeby go kłaść na dwa ciosy, to ten skurwysyn i tak mnie sparaliżuje jak mu HP spadnie do połowy a jak wstane to on bedzie miał znowu fulla.

To jakiś bug jebany czy na tym to polega, że jego sie nie zabić??

Jak wy niby pokonaliście tego Nekromante ze Świątyni Śniącego?????

#Król_GothicSite

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Rabittous ja ci nic nie pomogę bo jeszcze nawet nie doszedłem do tego etapu a ty też masz buga z kanałami w khorinis ??. A byś nie zapodał save może :)

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Nie, normalnie Atilla dal mu klucz drogą pokojową i otworzyłem drzwi od kanałów od strony morza.

A ty chcesz save'a z poczatku gry czy z tej Świątyni Śniącego?

#Król_GothicSite

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nie ważne jakim cudem mi ten klucz nie działa zabiłem go zabrałem klucz i poszedłem sprawdzić lipa nawet na nowo instalacja gothica i moda nie pomogła ehh :/ OMG

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Dobra, przyczaiłem kątem oka, że ten pajac se łyka miksturki zdrowia jak ja leże sparaliżowany na ziemi, więc wziąłem go na przeczekanie aż mu się skończą hehe

I faktycznie, po jakiś czterech turach nieśmiertelności i przyzywania szkieletów, w końcu nie miał się czym uzdrowić i legło gówno heh

#Król_GothicSite

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
INTELIGENCJA - potrzebuję 30 punktów by zostać nekromantą. Mam obecnie 23 i zostały mi do kupienia 3 książki te z wyższej półki co kosztują w cholerę i trochę. Przeczytałem pulpity, dostępne książki i jestem w kropce.
Potrzebuję się dowiedzieć na czym mogę się jeszcze jej nauczyć w pierwszym rozdziale?
PS
Czy inteligencja jest wymagana by zostać magiem ognia?
Spoiler
Właśnie wyczytałem, że aktywując teleporty wzrasta inteligencja - super, poszły punkty w d... .
Podobnie ma się sprawa z alchemią. Fuck.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a zapodaj save najnowsze jakie masz :P ps najwyżej kodu użyje żeby chociaż akrobatykę kradzież i otwierania zamków się wyuczyć szkoda że  buga mam z gildio złodziej nie mogę otworzyć tych jebanych drzwi pisze mi kurwa że nie mam klucza żal -.-  a jak zrobić to żeby ten klucz dostać ??

Frivoloussav

Frivoloussav

Użytkownicy
posty23
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a zapodaj save najnowsze jakie masz :P ps najwyżej kodu użyje żeby chociaż akrobatykę kradzież i otwierania zamków się wyuczyć szkoda że  buga mam z gildio złodziej nie mogę otworzyć tych jebanych drzwi pisze mi kurwa że nie mam klucza żal -.-  a jak zrobić to żeby ten klucz dostać ??

Skoro zabiłeś Atillę, lub z nim pogadałeś drogą pokojową, a klucza nie dostałeś, to podejdź pod drzwi - C marvin C - K za drzwi - C 42 C - i jazda, jeżeli będą z Tobą normalnie rozmawiać i tak dalej to wszystko powinno być ok. A samo użycie k nie powinno Ci narobić bugów w grze, podkreślam nie powinno

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ale to żadna przyjemność z gry :(

Frivoloussav

Frivoloussav

Użytkownicy
posty23
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

A jeśli w skutek buga nie dostałeś tego klucza pomimo, że zrobiłeś wszystko co mogłeś i będziesz grał dalej bez dołączania do gildii to już jest przyjemność? Bo ja tu chyba czegoś nie rozumiem, staramy się Ci pomóc mówiąc jak możesz naprawić buga, a Ty mi wyjeżdżasz z tekstem, że to żadna przyjemność z gry... Skoro nie chcesz pomocy to o nią nie proś.

Post połączony: 2016-04-22, 15:36
INTELIGENCJA - potrzebuję 30 punktów by zostać nekromantą. Mam obecnie 23 i zostały mi do kupienia 3 książki te z wyższej półki co kosztują w cholerę i trochę. Przeczytałem pulpity, dostępne książki i jestem w kropce.
Potrzebuję się dowiedzieć na czym mogę się jeszcze jej nauczyć w pierwszym rozdziale?
PS
Czy inteligencja jest wymagana by zostać magiem ognia?
Spoiler
Właśnie wyczytałem, że aktywując teleporty wzrasta inteligencja - super, poszły punkty w d... .
Podobnie ma się sprawa z alchemią. Fuck.

Jeżeli dalej masz problemy z inteligencją (jakkolwiek to nie brzmi xD) to podsyłam linka do strony z wszystkimi bonusami do inta. Strona jest po rosyjsku, więc wiesz co robić ;)
http://worldofplayers.ru/threads/39110/

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jest tez troche inna metoda. Kupujesz 3x przemiane w wilka lub zebacza albo cos tanszego(byle nie krwiopijce). Przemieniasz sie w jakiegos potworka, podchodzisz do drzwi jak najblizej sie da i klikasz enter. Jestes po drugiej stronie. Od Cassi bierzesz questa z pierscieniem Constantina. Jak chcesz wyjsc to tak samo jak wchodziles(przemiana, do drzwi,enter). Robisz questa z pierscieniem. Wchodzisz do gildi zlodzieji tym samym sposobem. Oddajesz pierscien a Cassia daje ci klucz. Gotowe. Nie trzeba uzywac kodow, jednak musisz wydac jakies 300 gold(moze mniej). Mozesz uzyc bugu aby ominac bug.

0 użytkowników
Do góry