O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8851524
Odpowiedzi 37317
Pawlak673
Kto może mnie nauczyć otwierania zamków? (oprócz thorbena i gildii złodziei) ?
Jakiś pirat chyba uczył otwierania zamków
Kalfas23
Kurde no... Gildię złodziei wybiłem a Thorben nie chce uczyć bo ,, muszę udowodnić że jestem dobrym człowiekiem ,, . A Bill niczego nie chce uczyć. I mam problem bo nie mogę zdobyć tabliczki ze skrzyni w świątyni strażników umarłych......
Aziral
Ja nie miałem z tym problemu. Jesteś pewny, że masz tą roślinę? Po tym jak przyniesiesz mu składniki na nią, musisz chyba poczekać jeden dzień, by mógł ja stworzyć. A może używasz nie tego ołtarza?
struty
Werewolf
Araxus1995
Kto uczy akrobatyki?Jak uaktywnić teleport w ruinach w kanionie w Jakendarze?
Gdzie znajdę bosa trolli? Potrzebuję jego trofeum dla Falka żeby zrobić zbroję.SpoilerPodobno miał być w Górniczej Dolinie w miejscu jak stał Nyras w Gothic 1 ale tam znalazłem tylko jednego trolla i to zwykłego.Byłem również w miejscu jak wchodzi się do Starej Kopalni ale tam były też tylko zwykłe.
sysek1231
jef3000
o co chodzi z zadaniem od farroka z miasta orkow? ktoś mógłby sprecyzować o jakie trofeum chodzi no i gdzie je znaleść?
1. Skąd mogę wziąć żywice ?2. Gdzie jest Ortega w zadaniu z zabójstwem Ignaza ? W jaskini obok Khorinis go nie ma .3. Gdzie jest ten smieszny ścierwojad co Falk zleca nam go zabić by zostać przywódcą myśliwych ?4. Czy w zadaniu zaginieni nowicjusze trzeba również pogadać z Caine ? Tym zbieraczem przed Obozem Bractwa ? Bo pewnego pięknego popołudnia zza rogu wyszedł Poszukiwacz .. I go zayebał5. Gdzie jest Sengrath w zadaniu Zguba w ciemności ?6. Czym otworzyć skrzynie w magazynie paladynów w GD ?7. Kto uczy walki orkową bronią ?
okej , potrzebuję znów pomocy. Jestem po walce z Krukiem , uciekł , rozmawiałem z Saturasem a on powiedział że musi się nad wszystkim zastanowić. Zabrał mi również kamień potrzebny do uaktywnienia teleportu do złotego smoka. Co dalej?