O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8843408
Odpowiedzi 37317
Werewolf
ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie znajdę 10 ostryg?
Simon Said Moderator
Cóż, w grze jeśli sie z Attilą dogadamy to on idzie posiedzieć do Eddy, wiec być może są ze sobą blisko, co twórcy Returninga mogli rozwinac @Simen czy w Returningu 2.0 dalej są takie glupoty z podstawowego Returninga jak to, że Cała farma Onara sie na nas rzuca gdy usiadziemy na krzesle w karczmie?
Abaddon
kuszczyk
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
Frozen
Jamanta
Poda ktoś dokładną lokalizację kamienia druidów, który daje teleportacje do Xardaska.
johny18
Jak pokonać tego kamiennego strażnika w komnacie Kruka po jego ucieczce? Naładowałem tablicę, ożywam go ale nie zadaję mu obrażeń :X jakieś rady?
Razakel Quest Pack Team
Cytat: Frozen w 2016-02-03, 07:58Jak pokonać tego kamiennego strażnika w komnacie Kruka po jego ucieczce? Naładowałem tablicę, ożywam go ale nie zadaję mu obrażeń :X jakieś rady?halo pomoc utknąłem :C
TpCH
Mam problem jestem nowicjuszem ognia i chce zostać magiem wykonałem próbę ognia i została misja od Karrasa i nie wiem jak ją wykonać POMOCY
Zaczek13
Cytat: TpCH w 2016-01-31, 17:52Mam problem jestem nowicjuszem ognia i chce zostać magiem wykonałem próbę ognia i została misja od Karrasa i nie wiem jak ją wykonać POMOCYPOMOŻE KTOŚ STOJE W MIEJSCU
sysek1231
kosiaz88
struty
Lordbak1
Zertin