Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851602 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851602

Odpowiedzi 37317

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie znajdę 10 ostryg?

Na plazach, w morzu :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cóż, w grze jeśli sie z Attilą dogadamy to on idzie posiedzieć do Eddy, wiec być może są ze sobą blisko, co twórcy Returninga mogli rozwinac :P

@Simen czy w Returningu 2.0 dalej są takie glupoty z podstawowego Returninga jak to, że Cała farma Onara sie na nas rzuca gdy usiadziemy na krzesle w karczmie?

Z tego co wiem, to nie. Tak samo można było wziąć skrzynię koło Cavalorna.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, tego głupiego systemu nie ma. Działa to tylko chyba w przypadku skrzyń w domach, ale to wystarczy poczekać, aż wszyscy zasną ;)

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie ktoś wie gdzie znajde te beczki z piwem dla kardiffa?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Poda ktoś dokładną lokalizację kamienia druidów, który daje teleportacje do Xardaska.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Frozen

Frozen

Użytkownicy
Drugi Thorus
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Drugi Thorus
Jak pokonać tego kamiennego strażnika w komnacie Kruka po jego ucieczce? Naładowałem tablicę, ożywam go ale nie zadaję mu obrażeń :X jakieś rady?

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Poda ktoś dokładną lokalizację kamienia druidów, który daje teleportacje do Xardaska.
Kamienie druidów to te słupki koło różnych lokacji. Żeby je aktywować potrzeba takich konkretnych prostokątnych tabliczek. Znajdujesz taką? Wybierasz sobie słupek do aktywacji i już wtedy działa. Ja znalazłem takie:
Spoiler
1. Nad rzeką, gdzie jest topielec Raffa. Trzeba iść tym brzegiem w kierunku klasztoru.
2. Idąc od Czarnego Trolla przez most trzymaj się prawej strony.
3. Na szczycie (albo obok ) wieży nad Khorinis, ( tej przy drodze do latarni Jacka.
4. Wracając od kamiennego kręgu z Laresem gdzieś w lesie po prawej stronie kilka metrów od drogi, nieco bliżej rozstajów dróg.
5. W Kolonii, obóz w Lesie, okolice kuźni Darona.
6. Przy zawalonej wieży w lodowym świecie za wolną kopalnią.
7. Na pustyni ( sanktuarium Adanosa ) koło ruin daleko, na prawo od wejścia w takim rogu.
8. Daleko, na północny zachód od wejścia do sanktuarium, przy jednym z fragmentów zawalonego muru przy oazie.
9. Przy olbrzymim pełzaczu w głębokiej dziurze na północy sanktuarium.

Jeszcze jakieś znalazłem, ale nie pamiętam... 

johny18

johny18

Użytkownicy
posty9
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Jestem nowicjuszem mroku mam znaleźć dla Xardasa jakiegoś nowicjusza i go zabić. Jakieś wskazówki?

Frozen

Frozen

Użytkownicy
Drugi Thorus
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Drugi Thorus
Jak pokonać tego kamiennego strażnika w komnacie Kruka po jego ucieczce? Naładowałem tablicę, ożywam go ale nie zadaję mu obrażeń :X jakieś rady?

halo pomoc utknąłem :C

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi

Z czego co pamiętam on ma około 50000 hp xd

TpCH

TpCH

Użytkownicy
posty6
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem jestem nowicjuszem ognia i chce zostać magiem wykonałem próbę ognia i została misja od Karrasa i nie wiem jak ją wykonać POMOCY
POMOŻE KTOŚ STOJE W MIEJSCU

Zaczek13

Zaczek13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem jestem nowicjuszem ognia i chce zostać magiem wykonałem próbę ognia i została misja od Karrasa i nie wiem jak ją wykonać POMOCY
POMOŻE KTOŚ STOJE W MIEJSCU
Opisz to zadanie a nie od razu brać od kogoś save'a. Co to za frajda z gry gdy gramy "czyimś" bohaterem.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś wie jak moge "wykraftować" iron bar? potrzebne to ulepszenia zbroi i takich tam

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Ludziki, kłopot mam...Nie rośnie mi inteligencja? Przeczytałem książkę, mam dwie nowe wyuczone umiejętności i dalej 5...Ktoś coś?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Inteligencje pozyskujesz teraz tylko od czytania niektórych ksiąg.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kosiaz88

kosiaz88

Użytkownicy
posty2
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
łatwy sposób na kamiennego strażnika w światyni Adanosa: 1.musisz pogadać z kamiennym strażnikiem (jeśli atakuje trzeba spróbować uciec i wrócić ponownie 2.po wpisie w dzienniku trzeba pogadać z ashtarem lub saturasem któryś z nich podpowie że istnieje broń na strazników 3.Po dostaniu informacji w któreś ze światyń zrespi się legendarny młot 4. Po prostu zabijasz za pomocą młota straznika

struty

struty

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Zniknął mi lord Andre i nie mogę teraz wejść do Górnego Miasta ponieważ muszę zapłacić grzywnę?

2.Czy to normalne, że jestem już czeladnikiem u Bosfera i dalej strażnicy nie chcą mnie wpuścić do
miasta?

Lordbak1

Lordbak1

Użytkownicy
posty15
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka . Mam problem . Jestem W Dolinie Adanosa ( chyba tak się nazywa ta wielka pustynia ) . Stworzyłem berło adanosa które zesłało deszcz i się zniszyło . Powstały kamienne tytany z którymi nic nie mogę zrobić . jest tam też w tej dolinie sporo jak by ołtarzy z którymi nie mogę przeprowadzić żadnej interakcji . Poza tym znalzłem jakąś studnię do której była potrzebna dźwignia . Mój bohater twierdzi że potrzebuję jakiegoś pojemnika . Kolejna sprawa znalazłem jakąś wielką piramidę przed która stało dwóch śniących . Poszli sobie spać ale otworzyły mi się pierwsze wrota . Podchodzę do drugich i wciskam jakiś przycisk ale pisze mi że nie działa . Kolejna sprawa znalazłem jaskinię w której mogę się pomodlić do adanosa ale coś mój bohater nie robi tego . Sory za chaos ale piszę to przez nerwy bo mam 28h gry a nawet nie byłem jeszcze w górniczej dolinie . A bym sobie zapomniał . Pokonałem wielkiego trolla który był strażnikiem jakiegoś drzewa z którym też nie ma interakcji oraz dinozaura któremu zabrałem róg . mogę go używać ale nic się nie dzieje . Pomocy bo mój komputer za niedługo nauczy się latać
z góry dzięki za wszelkie rady i podpowiedzi

Post połączony: 2016-02-06, 15:10

Jak już wcześniej koledzy pisali aktywuj uciekaj ( pamiętaj aby z ołtarza zabrać pierścień ) idź albo do ashtara albo do saturasa bo niepamiętam zagadaj poszukaj młota zabij i zostań bohaterem

Frozen

Frozen

Użytkownicy
Drugi Thorus
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Drugi Thorus
już sobie poradziłem z tym, ale teraz (jako zaprawiony gracz) znowu utknąłem i nie wiem co mam dokładnie zrobić po zabiciu tego strażnika, ktoś kto to zrobił rzuciłby jakąś wskazówką? ;d

Zertin

Zertin

Użytkownicy
posty4
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
 Mam pytanie jak otworzyć tę wielką piramidę na wyspie Adanosa?

0 użytkowników
Do góry