Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235087 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235087

Odpowiedzi 37317

Ioxii

Ioxii

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie znajde przepis na miksturę hp z jagód i many z ciemnych grzybów kucharz w gd tylko kompotu uczy..
2.W jaki sposób mozna nabic sporo siły do 3 rozdzialu ?
3.Dam rade w 2 rozdziale zdobyć sfery żywiołów?
4.Skad wezme lepsze mutageny? Narazie mam te najsłabsze

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1.Gdzie znajde przepis na miksturę hp z jagód i many z ciemnych grzybów kucharz w gd tylko kompotu uczy..
2.W jaki sposób mozna nabic sporo siły do 3 rozdzialu ?
3.Dam rade w 2 rozdziale zdobyć sfery żywiołów?
4.Skad wezme lepsze mutageny? Narazie mam te najsłabsze

1. Nie ma mikstur HP z jagód ani mikstur many z grzybów (to nie straszy returning) ,są tylko kompoty( każdy daje 10HP na stałe) i gulasz który daje 1 many (uczy Snaf w Jarkendarze )
2. Na kowalstwie każde wykute 10 mieczy +1 do siły (nie ma limitu), bonusy z kapliczki Innosa za 100 karmy 10 siły.
3. Mała szansa , bronią ich jedni z najmocniejszych przeciwników w grze (cieżko opancerzone szkielety z 7500 HP ), no i jeszcze bossowie strażnicy sfery ci też sa mocni
4. Z silniejszych bossów

:D

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone na golemy każdego rodzaju najlepsze są magiczne strzały bo zadają duże obrażenia i zamrażają. Tą 2 opcje wykorzystaj aby się przebić do świątyni. Magiczne strzały chyba były na tej półce skalnej obok tego golema

Podrzuci ktoś linka do strony z kodami na npcty z moda?
Czy wyjaśni mi ktoś jak działają duale? krytyki są z jednoręki, z dwuręki czy oba mają na nie wpływ?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile muszę mieć alchemii żeby zrobić miksturę dla Fortuno? Mam 61 i zdycha...

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można wrócić do tej ognistej lokacji z zadania opiekunów po wykonaniu questa? Jakkolwiek ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx przecież to zadanie z podstawki... Musisz nauczyć się pozyskiwać leczniczą wydzielinę od jednego z bandytów przed obozem. Engrom chyba się nazywa

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, gdy zrobiłem już zadanie Gerbrandta i powiedział, że jeśli chcę dowiedzieć się kim jest gość, którego spotkałem w gospodzie, to mam kręcić się w nocy po górnym mieście. Jest noc za chatą Gerbrandta, ale nie ma ani Asmala ani Wambo, po prostu są tam gdzie na początku jak bym nie brał questa. Co zrobić?

Za chata paladynow, obok domu sedziego :)

Mam pytanie odnosnie dostania sie do kolonii. Lord hagen chce sie dowiedziec co jest po drugiej stronie portalu, juz jestem w Jarkendarze ale musze go przejsc calego zeby moc isc do gorniczej?

agwers

agwers

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@osk4rr  No właśnie tam idę, i nie ma nikogo :P

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałem, że niektórzy idą na drug dzień tam. Próbuj około 22

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie narzedzia potrzeba żeby dało się przy stole do robienia pancerzy myśliwych je wykonywać? Bo niby nie mam tego narzedzia.

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam moze ktoś poradzić jakiś sposób na walke z krukiem- to jest ta druga walka z nim- ja gram nekromantą ale cholernie ciężko go jakoś zblokować czy coś a ma zasięg 2 x taki jak moj kostur + wszelkie sługi zostają odesłane . Nie mam pomysłu na niego może ktoś to jakoś rozwiązał ?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam moze ktoś poradzić jakiś sposób na walke z krukiem- to jest ta druga walka z nim- ja gram nekromantą ale cholernie ciężko go jakoś zblokować czy coś a ma zasięg 2 x taki jak moj kostur + wszelkie sługi zostają odesłane . Nie mam pomysłu na niego może ktoś to jakoś rozwiązał ?

Nie wiem jak z nekromantą, ale ja grając magiem ognia (maiłem parę zwojów) i strategia ucieczka i 2-3 czary ucieczka i tak do skutku . A jak ci żal Many to polecam iść pod włócznie albo szpady pod zręczność do 2-3"rozdziału wystarczy  Ja swoją włócznią większość khorinis wytłukłem  bez straty mikstury many😁  nawet magowi zreka się przydaję otwieranie skrzyń akrobatyka, misje od gildii złodziej (dla maga każdy exp dobry)

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@CozziCossac  "Carfing Knife" do kupienia u Bospera

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie co ma kurier przed miastem w 3 rozdziale i coś się stanie jak zginie ?

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy zanoszę oko innosa vatrasowi do słonecznego kręgu, to odpala się "cutscenka" w której xardas z pyrokarem zaciekle dyskutują. Problem w tym, że przy ich gadce nie pojawiają się napisy. Da się je jakoś włączyć? Ewentualnie czy mógłby ktoś napisać o czym oni tam rozmawiają. (Wersja 0066 r2)

zagomeza

zagomeza

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy albo gdzie można kupić recepturę na robienie antidotum na zatrucie?

agwers

agwers

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@osk4rr  Mam pytanie odnosnie dostania sie do kolonii. Lord hagen chce sie dowiedziec co jest po drugiej stronie portalu, juz jestem w Jarkendarze ale musze go przejsc calego zeby moc isc do gorniczej?

Zrób misję z Krukiem, on i tak Ci ucieknie przy pierwszej walce. Nie jest on zbytnio silny za pierwszym razem, następnie idziesz do Saturas'a mówisz mu, że Kruk uciekł i śmiało możesz iść do Hagena po klucz.

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jak dokładnie działa karma? Za co dokładnie się dostaje karmę u Beliara/Innosa?
Jak wbijać zręczność/siłę powyżej 200? Uczenie się po 5 za 15PN wygląda na słabą opcję, ew. czy jest jakiś wypis mutagenów pod zręczność?

agwers

agwers

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Karmę u Beliara dostajesz za zabijanie innnych, przy tym tracąc karmę u Innosa. Możesz pomodlić się do pomników raz dziennie dostając +1 karmy, lub też płacąc wtedy to dostajesz jej więcej +10 bodajże.

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Karmę u Beliara dostajesz za zabijanie innnych, przy tym tracąc karmę u Innosa. Możesz pomodlić się do pomników raz dziennie dostając +1 karmy, lub też płacąc wtedy to dostajesz jej więcej +10 bodajże.

Ale każego? Zabicie palladynów i paru wieśniaków nie zmieniło mojego stanu karmy u nikogo. Jedynie bandyci dali mi karmę dla Beliara i nie odbierali karmy Innosa.

0 użytkowników
Do góry