Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235047 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235047

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak ruszyć dalej zadanie upiorne marzenia oddałem już jej wszystkie te przedmioy (kwiat, poezja, naszyjnik) i nie przyjąłem żadnej nagrody i nie ma u niej żadnej opcji dialogowej poza co nowego? Czy mam przyjść następnego dnia?

Bezi był z nadią tylko raz by rozpocząć zadanie Lucia , chyba nie zepsułem sobie przez to wątku z Loą?

:D

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
@Rivenxd inteligencję dostajesz za te rzeczy dopiero jak dołączysz do gildii magicznej. Bezgildiowi i wojownicy nie są inteligentni. Książki (ponoć) można czytać jeszcze raz, inteligencja za receptury stracona na zawsze.

@Hearthstone Nadia questa ponoć psuje, ale jeszcze nie w tym miejscu z tego co wiem - po oddaniu trzeciego questa i odmówieniu nagrody powinna sama zagadać o spotkanie przy następnej rozmowie.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Rivenxd inteligencję dostajesz za te rzeczy dopiero jak dołączysz do gildii magicznej. Bezgildiowi i wojownicy nie są inteligentni. Książki (ponoć) można czytać jeszcze raz, inteligencja za receptury stracona na zawsze.

@Hearthstone Nadia questa ponoć psuje, ale jeszcze nie w tym miejscu z tego co wiem - po oddaniu trzeciego questa i odmówieniu nagrody powinna sama zagadać o spotkanie przy następnej rozmowie.

Oddałem jej już wszystko, zadanie upiorne marzenia zostało ukończone a Loa do mnie nie zagadała :/ Z nadią bezi był raz , może bug się pojawił przez to że w 1 akcie oddałem jej poezję a reszte w 2 po Jarkendarze? Nagród od niej nie przyjąłem. Przepadły mi conajmniej 3 zadania z nią związane (2 dodane w wesji 066) :/

Post połączony: 2017-07-26, 13:59
Edit: Zresztą już nie ważne , wywaliłem moda z dysku (ostatnio zaczął nudzić ) :) Poczekam na wersję 066.3 może coś się zmieni :F

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurdę jak wy możecie marnować tyle godzin żeby nagle przestać grać a potem od nowa xD?

Jak wykonać zadanie Diary Crowe, ork powiedział że nie odda bo się uczy ludzkiego, a nie mam pomysłu gdzie znajdę książke o ludzkim języku...

Jakiś fajny hełm dla woja? 3-4 rozdział

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kurdę jak wy możecie marnować tyle godzin żeby nagle przestać grać a potem od nowa xD?

Jak wykonać zadanie Diary Crowe, ork powiedział że nie odda bo się uczy ludzkiego, a nie mam pomysłu gdzie znajdę książke o ludzkim języku...

Jakiś fajny hełm dla woja? 3-4 rozdział

Miałem za krótki odstęp od gothica :) 2 miechy temu ukończyłem moda łowcą smoków :)

Co do chełmu to można zdobyć dwa:
- Hełm jako nagroda za zadanie z zabójcą Lothara
- smoczy hełm wypada po pokonaniu Azgalora w dolinie cieni

Co do książki to pewnie chodzi o Kunszt obrony południowców, książka chyba jest w starej wieży Xardasa

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde, na mojej wersji nie ma zabójcy lothara jeszcze a z Azgalora nie było żadnego hełmu, książke chyba oddałem jednemu z orków do questa, spróbuje z nim pogadać xD

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić zeby w starych kwestiach był pl dubbing?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasem będzie czasem nie, niektóre stare kwestie się pozmieniały także również zmieniono dubing

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slide
Nie polecam polskiego dubbingu. Nawet w kwestiach z G2 się dużo pozmieniało, więc taki zabieg nie ma w ogóle sensu

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pełzacze wojownicy są takie silne w wersji 0066 czy to ja jestem słaby? Mam 20 poziom i poszedłem do jaskini ze skarbem Francisa i sie na jednego natknąłem i nie mogę go ubić.

@Fayors @Slide Ja gram w takiej wersji z polskim dubbem i mi się podoba. Mi sie przyjemnie gra, jest ten wydźwięk jakiś polski, a nie wszędzie w języku, którego nie rozumiem i nie specjalnie lubie.

Kairo

Kairo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf  no są troche silniejsze niż wcześniej ale jak zaspamisz atakami to zabijesz.

Gdzie moge znaleźć jakąś dobrą broń 1h? Bo narazie mam tą z końca 1rozdziału a mam 3..
Da sie zrobić uriziela na 1h?

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kairo Kłopot w tym, że sposobu ze spamem próbowałem i nie pomaga. Życie jakie schodzi temu pełzaczowi jest tak małe, że boki zrywać. Sam pełzacz ma mnie na 3-4 strzały. Nie pozostaje nic innego jak podekspić.

Co do broni, trzeba było sobie zostawić Szpon i przerobić na 1h. Po drugie w tej piramidzie gdzie są szkielety nie ma orkowej zguby?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady co do walki z 2 wersją kruka? Przez ten zabugowany efekt co zadaje nam obrażenia gdy go uderzymy nie mogę go ani razu trafić bo bezio umiera od razu (240 defa na broń, 130 na magie, 1.3k hp Hard).

PS. Ktoś kiedyś podawał wymogi aby przejść przez portal po prawej stronie przed walką z drugą wersją kruka, mógłby ktoś je jeszcze raz podrzucić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jakieś rady co do walki z 2 wersją kruka? Przez ten zabugowany efekt co zadaje nam obrażenia gdy go uderzymy nie mogę go ani razu trafić bo bezio umiera od razu (240 defa na broń, 130 na magie, 1.3k hp Hard).

PS. Ktoś kiedyś podawał wymogi aby przejść przez portal po prawej stronie przed walką z drugą wersją kruka, mógłby ktoś je jeszcze raz podrzucić?

Staty potrzebne do dostania się do ukrytej lokacji do której prowadzi portal  w świątyni z Krukiem :) Oczywiście wymagany poza odpowiednimi statami jest też Szpon Beliara.

Zdrowie :2000(minimum wymagane)  -7500 (maksimum na jakim możesz wejść do lokacji z portalem) (Dla maga i woja)
Siła/zręczności - 350 - 850 (dla woja)
Mana - 800- 2500 (dla maga)

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone ten portal to jest przy pierwszym pojedynkiem z krukiem gdzieś schowany w świątyni czy to ten teleport po prawej stronie w świątyni podczas drugiego pojedynku?

Dzięki za staty

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone ten portal to jest przy pierwszym pojedynkiem z krukiem gdzieś schowany w świątyni czy to ten teleport po prawej stronie w świątyni podczas drugiego pojedynku?

Dzięki za staty

Ten drugi w świątyni na pustyni Adanosa (ostateczna walka z Krukiem ), tam gdzie masz pulpity do czytania :)

maci521

maci521

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam problem z gildią zabójców mianowicie wykonałem poprawnie tą misję od Gerbrandta (sorry, jeśli źle napisałem) i podczas rozmowy z nim mówi mi żebym przyszedł do górnego miasta w nocy. Przychodzę miedzy 22 a 24 i widzę Wambo i jego mordercę, ale gdy się zbliżam Ci nagle odchodzą każdy w swoją stronę. Ktoś wie jak to naprawić?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś jak zdobyć kiel czarnego trolla potrzebny do stworzenia tej  kuszy w orkowym mieście ?
Czy to jakiś specjalny kiel ? Bo mam mnóstwo kłow trolli ale to nie działa ;) Pozdrawiam.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@maci521
Było milion razy.

@Nieznany?
Trzeba mieć róg trolla z pustyni adanosa lub tego z doliny cieni.

maci521

maci521

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś link albo coś bo ten wątek ma 495 stron xD

0 użytkowników
Do góry