Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851147 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851147

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Najlepiej wykonaj wszystkie zadania u orków, do tego musisz mieć zadanie z zaginionymi od garonda na etapie późniejszym czyli, najpierw Albert potem garond, następnie talbin i jengar (albo na odwrót) potem znów do garonda. Następnie do urthralla i musisz mieć 60 retoryki wtedy będzie wpis że w kopalni orkow może przebywać paladyn, dopiero wtedy się tam dostaniesz.

Już gadałem z Ur-thrallem o tym paladynie ostatni wpis jaki tam mam to że trzeba sprawdzić czy któryś z niewolników nie jest paladynem i że Ur-thrall mi nie ufa ? Myślałem że wystarczy mieć 100 reputacji u orków , więc ile potrzeba :/ retoryki mam ponad 80
Jeśli chodzi o reputację to mam aktualnie 153 i jescze mogę wykonać zapasy paladynów, trudny wybór i te zadanie z demonem na bagnie

:D

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
@Hearthstone
Najlepiej wykonaj wszystkie zadania u orków, do tego musisz mieć zadanie z zaginionymi od garonda na etapie późniejszym czyli, najpierw Albert potem garond, następnie talbin i jengar (albo na odwrót) potem znów do garonda. Następnie do urthralla i musisz mieć 60 retoryki wtedy będzie wpis że w kopalni orkow może przebywać paladyn, dopiero wtedy się tam dostaniesz.

Już gadałem z Ur-thrallem o tym paladynie ostatni wpis jaki tam mam to że trzeba sprawdzić czy któryś z niewolników nie jest paladynem i że Ur-thrall mi nie ufa ? Myślałem że wystarczy mieć 100 reputacji u orków , więc ile potrzeba :/ retoryki mam ponad 80
Jeśli chodzi o reputację to mam aktualnie 153 i jescze mogę wykonać zapasy paladynów, trudny wybór i te zadanie z demonem na bagnie
Musisz zabić demona na bagnach
1.Gdzie znajdę klucz do skrzyni za miejscem gdzie w g1 siedział ur-shak?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@michalqq1 Walki na pięści pojawiają się w 3 akcie
@Hearthstone Teraz wygląda to tak że  najpierw zabijasz demona na bagnie, potem demona w kopalni, potem otrzymujesz możliwość wejścia do świątyni śniącego,i chyba po tym dolina cieni(?).

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Hearthstone Teraz wygląda to tak że  najpierw zabijasz demona na bagnie, potem demona w kopalni, potem otrzymujesz możliwość wejścia do świątyni śniącego,i chyba po tym dolina cieni(?).

Nie, w 2, przed chwilą robiłem także nie wprowadzaj ludzi w błąd, dziękuję  :ok:

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Walki na pięści są w drugim rozdziale, a nie 3.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Nie, w 2, przed chwilą robiłem także nie wprowadzaj ludzi w błąd, dziękuję  :ok:
W jaki sposób pokonałeś tego koxa z tatuażami? Ja go mam na ~ 5 hitów on mnie ma na 2.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
2) Gdzie znaleść jakiś miecz 2h bijący ponad 200 dmg , aktualnie mam naostrzony starożytny topór 198dmg ale już powoli przydałoby się coś lepszego?
2.Np. W starej zatopionej wieży xardasa 2h miecz 240(264) dmg lub w wieży na pustyni addanosa masz do pokonania szkieleta maga, ale jest dość ciężki i tam jest topór 290 dmg chyba

-Gdzie jest ten topór w wieży maga? Byłem tam zebrałem wszystko oczywiście za pomocą czarnej mgły by nie walczyć z tym magiem i żadnego topora 290 dmg nie znalazłem

- Jest jakaś dobra broń na te mocne szkielety co mają po 7k HP, mam ich na jakieś 20-25 ataków, a oni mnie 4-5?
- Gdzie znaleść klucz do skrzyni w kajucie kapitana na drakarze orków?
- GDzie jest klucz do drzwi na piętrze obok których stoi paladyn?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

W jaki sposób pokonałeś tego koxa z tatuażami? Ja go mam na ~ 5 hitów on mnie ma na 2.
Odskok hit odskok, staraj sie go uderzyć w tym samym momencie co on, wtedy mu anuluje kombo

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak pokonać tego maga z wieży na pustyni Adanosa keidy zjade m 15k HP to się bafuje, przez co kazde uderzenie go zabiera mi 500-600 życia?

Edit: Dobra ubiłem go i wypadł mi świetny amulet i topór:D Wcześniej źle z nim walczyłem , po tym jak się zbafował trzeba było poczekać aż użyje tak jakby deszczu ognia i potem znów go klepać i padł :D

Post połączony: 2017-05-17, 13:50
Mam ciekawego buga Hełm rycerza który dostajemy od Lorda Hagena za wykonanie zadania z zabójcą Lothara nie ma textury ? Wygląda to jakby bezi wogóle nie miał hełmu ale staty podniesione

Post połączony: 2017-05-17, 14:16
Co jest potrzebne do wytwarzania zbroji ? Podchodzę i piszę że nie mam odpowiedniego przedmiotu?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Jeśli chodzi ci  o przekuwanie zbroi rycerza to 1 sztabka żelaza(albo magicznej rudy sam już nie jestem pewien) i 60 skilla w kowalstwie, do zbroi paladyna 2 sztabki magicznej rudy i 80 skilla w kowalstwie.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Jeśli chodzi ci  o przekuwanie zbroi rycerza to 1 sztabka żelaza(albo magicznej rudy sam już nie jestem pewien) i 60 skilla w kowalstwie, do zbroi paladyna 2 sztabki magicznej rudy i 80 skilla w kowalstwie.

Mówię o tworzeniu zbroji ze skóry trolla jej nie da się zrobić na kowadle tylko na tym stanowisku garbarskim obok chaty bospera ale nie mam jakiegoś przedmiotu?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz kupić nóż.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Gdzie znajdę klucz do skrzyni za miejscem gdzie w g1 siedział ur-shak?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy olewając w pierwszym rozdziale rannego orka i tego Ragnara zepsułem sobie grę? Czy po prostu ominie mnie coś później?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy olewając w pierwszym rozdziale rannego orka i tego Ragnara zepsułem sobie grę? Czy po prostu ominie mnie coś później?
Lepiej wykonaj te zadania zwłaszcza z rannym orkiem, bo później możesz coś popsuć

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ja już w 3 rozdziale jestem, 40 level i 40h gry przegrane.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@B0SSAN0VA Przeżyjesz, tylko trochę przydatnych rzeczy stracisz.

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie widzę nigdzie w poradnikach - jak dostać się do lasu asasynów? Oddałem gonzalezowi ten jego miecz.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
3 rozdział i idź do bractwa, zostaniesz zaczepiony

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś może mi powiedzieć gdzie znajdę księgi dla Karrasa, żeby zostać magiem ognia ?

0 użytkowników
Do góry