Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863416 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863416

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak dostać tą zbroję z trolla? Ile potrzeba siły i jakie ma staty?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wykułem mieczyk jednoręczny zadający po naostrzeniu 187 dmg, jednak wciąż jest to niewiele. Gdzie w górniczej dolinie znajdę coś lepszego? Mam obecnie 170 siły.

kharim u najemników ma topór w 1 rozdziale ok 200 po naostrzeniu.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szukam jednoręcznego.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać tą zbroję z trolla? Ile potrzeba siły i jakie ma staty?

No musisz zajebać tego trolla co dostajesz questa od Netbecka, ma 15k hp ale latwo go zablokować na jednym drzewie od strony morza, nie wiem czy go utłuczesz tym 1 recznym twoim :/. Staty nie pamietam ale wytrzymałości 400 wymaga i chyba wiekszość statów ma 90+ oprócz oczywiści ognia i magi bo tam 30 i 15 chyba

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wytrzymałości w zależności od gildii. Dla straży miejskiej Wulfgar, Cord dla najemników, dla świątynnych pewnie ten co trenuje strażników. U magów nie mam pojęcia

1) Chodziło mi o naukę szybszej regeneracji wytrzymałości a nie naukę punktów wytrzymałosci  :facepalm:

2) Czy da się wyciągnąć 100 zręczności w 2 rozdziale ? aktualnie mam 47 i ślimaczym tempie to idzie?

:D

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Jak zabić mumie w jarkendarze w świątyni strażników umarłych? Nawet zniszczenie umarłych prawie nic nie robi.
2. Czy to prawda, że bonusy za tablice, jedzenie, mikstury itp nie zwiększają progów nauki za PNy?
3. Można w Jarkendarze znalezć jakąś porządną broń dwuręczną? (lepszą od starożytnego topora ze świątyni umarłych)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam kilka pytań:
1. Jak zabić mumie w jarkendarze w świątyni strażników umarłych? Nawet zniszczenie umarłych prawie nic nie robi.
2. Czy to prawda, że bonusy za tablice, jedzenie, mikstury itp nie zwiększają progów nauki za PNy?
3. Można w Jarkendarze znalezć jakąś porządną broń dwuręczną? (lepszą od starożytnego topora ze świątyni umarłych)

1. klep bronią bijesz po 10 ale w końcu zabijesz no chyba że masz za mało staminy
2 Prawda , ale tylko siła i zręczność z tego ca zauważyłem
3 W Jarkendarze Lepszego raczej nie znajdziesz ale po naostrzeniu starożytny topór bije prawie 200 dmg

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak w najnowszej wersji radzicie sobie z zabiciem Luisa? (pierwszy dla gildi zabójców). Gdzie go nie utłuke to 4,5 kafla kary u Lorda Andre....

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

3 W Jarkendarze Lepszego raczej nie znajdziesz ale po naostrzeniu starożytny topór bije prawie 200 dmg

Da się ostrzyć inne bronie, niż zardzewiałe? Jak się tego uczyłem to nie mogłem. To jakaś inna umiejętność, czy ta sama?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Da się ostrzyć inne bronie, niż zardzewiałe? Jak się tego uczyłem to nie mogłem. To jakaś inna umiejętność, czy ta sama?

Osełkę do ostrzenia mieczy dostajesz za wykonanie zadania dla Briana czeladnika harada ewentualnie możesz kupić od Ramireza w gildii złodziei :) może już masz w ekwipunku wygląda jak sztabka żelaza :) wyposaż jakąś broń a potem kliknij na osełkę w ekwipunku i broń ci się automatycznie naostrzy

Post połączony: 2017-05-09, 22:50
Mam pytanie jak w najnowszej wersji radzicie sobie z zabiciem Luisa? (pierwszy dla gildi zabójców). Gdzie go nie utłuke to 4,5 kafla kary u Lorda Andre....

Na jakiej wersji grasz ja na 066.1 i nie miałem problemu z karami od Andre? Jesteś pewny że to przez luisa może naklepałeś kogoś ? W ustawieniach jest opcja która pozwala na wyświetlanie na ekranie napisu kiedy ktoś cię zauważy na kradzieży i albo po pobiciu kogoś

Post połączony: 2017-05-09, 22:54
Ponawiam pytanie:

Kto uczy szybszej regeneracji wytrzymałości (nie mówię o pkt wytrzymałości)

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli jesteś w bractwie to jeden ze Strażników Świątynny.

Jak wsiąść na Krayta ?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
1.Jest jakiś  sposób na zabicie tego maga im'arach w wieży na pustyni addanosa. Czy poprostu trzeba mieć ultrawykokszoną postać?
2.Kto uczy korzystania ze scrolli?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Jak wsiąść na Krayta ?

Jestem Najemnikiem a torlof ma tylko zwiększenie punktów wytrzymałości za pn  a nie regenerację

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Jak wsiąść na Krayta ?

Jestem Najemnikiem a torlof ma tylko zwiększenie punktów wytrzymałości za pn  a nie regenerację
u najemnikow reg wytrzymalosc uczy cord

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy poziom zmęcznia można wyzerować tylko snem?

Psalm 19

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy poziom zmęcznia można wyzerować tylko snem?

Możesz zmniejszyć poziom zmęczenia również siadając przy ognisku

Post połączony: 2017-05-09, 23:18

Jak wsiąść na Krayta ?

u najemnikow reg wytrzymalosc uczy cord

O i oto chodziło   :D leci props  :ok: 10 000 golda za regenerację wytrzymałości O_O

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Na jakiej wersji grasz ja na 066.1 i nie miałem problemu z karami od Andre? Jesteś pewny że to przez luisa może naklepałeś kogoś ? W ustawieniach jest opcja która pozwala na wyświetlanie na ekranie napisu kiedy ktoś cię zauważy na kradzieży i albo po pobiciu kogoś

[/quote]

Mam to odpalone klepie go i od razu 3 osoby reagują że go zamordowałem.. W którym miejscu go killujesz i czy gadasz z nim najpierw?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wkurwiasz go "wyciągając" jakieś zaklęcie a następnie wyprowadzasz za mury miasta i tam oklepujesz w spokoju.
Regeneracja wytrzymałości jest warta tych 10000 tys i 5 pkt nauki? Jest rzeczywiście zauważalne różnica w regeneracji tych punkcików?

Psalm 19

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Da sie go po prostu wywabic i tyle, nie trzeba się z nim klepać. Nie da się wsiąść na Krayta. Większość zadaje takie pytania że aż głowa siada. Co za problem zabić Luisa? Wychodzicie z nim za mury miasta i tyle. Niestety ale większość pytań to po prostu czysty debilizm, nauczcie się myslec. Miecz jednoręczny w GD to w kamiennej fortecy, tam gdzie Lester był w 1.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

[/quote]
Mam to odpalone klepie go i od razu 3 osoby reagują że go zamordowałem.. W którym miejscu go killujesz i czy gadasz z nim najpierw?
[/quote]

Pogadaj z nim a potem odciągnij go w miejsce gdzie ucieka Rengaru i tam go wykończ

0 użytkowników
Do góry