Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861456 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861456

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
jak dostac misje od karrasa ze zwojami zapomnienia? gada do mnie ze wiem co mam robic a nic od niego nie dostalem wczesniej

Może przynieś mu zwoje zapomnienia i ruszy zadanie

:D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jak dostac misje od karrasa ze zwojami zapomnienia? gada do mnie ze wiem co mam robic a nic od niego nie dostalem wczesniej

mam z 7 zwojow,dalej to samo

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
1.Jest jakiś  sposób na zabicie tego maga im'arach w wieży na pustyni addanosa. Czy poprostu trzeba mieć ultrawykokszoną postać?
2.Kto uczy korzystania ze scrolli?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

mam z 7 zwojow,dalej to samo

Przed chwila przez ścianę wlazłem do biblioteki klasztornej i karras normalnie daje zadanie na zwoje u Ignaza ? może w 2 rozdziale trzeba zrobić to zadanie albo masz buga? wczytaj poprzedni zapis sprzed wejściem do biblioteki? W którym jesteś rozdziale

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Kto uczy kopania ród żelaza do 100%?
2. Na jakiej zasadzie działa SUPER sposób na gold związany z wydobywaniem złota. mam już 100% w kopaniu złota, co muszę zrobić by zostać bogatym?
3. Warto kupić zbroje strażnika świątynnego?
4. Dlaczego nie dostaję karmy innosa, rośnie mi tylko u Beliara, za zabijanie szkieletów nie dostaje karmy innosa? Od czego to zależy?

1. ród to nie wiem, ale rud to grimes
2. wykopać i przetopić u crimsona
3. nie
4. no... pomyśl  :F

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kto uczy regeneracji wytrzymałości i HP na rpg russia wyczytałem że Vatras w 2 rozdziale ale nie widzę takiej opcji u niego?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wytrzymałości zależy od gildii, HP Gonzalez, kiepsko czytasz ;)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wytrzymałości zależy od gildii, HP Gonzalez, kiepsko czytasz ;)

Jak? Dobrze czytam tu masz link wejdź w unikalne umiejętności :  http://rpgrussia.com/index.php?topic=8769.0

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz sprawdzać bieżące changelogi, jak sam widzisz to było ostatni raz aktualizowane w 2016 :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Aha tyle że aktualnych nie znalazłem :/ Gram najemnikiem to gdzie nauczyć się tej  regeneracji wytrzymałości  bo na mikstury nie wyrabiam ??

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heartstone kup sobie trochę albo u Innosa za 50 +10 ja jestem 2 rozdziale po walce z krukiem i mam 400, pamiętaj 1 punkt wytrzymałości to 10 wytrzymałości xD

NIE CZYTAĆ PONIŻEJ DLA OSÓB KTÓRE NIE SKOŃCZYŁY JARKENDARU !!!!! !!! ! ! (xD)

Mam pytanie czy to że kruk po obiciu do połowy hp se znikł (teleportował się) nie zostawiając po sobie nic, to dobrze? Nie powinien zostać Szpon Beliara lub coś w tym stylu?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Heartstone kup sobie trochę albo u Innosa za 50 +10 ja jestem 2 rozdziale po walce z krukiem i mam 400, pamiętaj 1 punkt wytrzymałości to 10 wytrzymałości xD

Mam pytanie czy to że kruk po obiciu do połowy hp se znikł (teleportował się) nie zostawiając po sobie nic, to dobrze? Nie powinien zostać Szpon Beliara lub coś w tym stylu?

Mam 490 wytrzymałości ale i tak na walkę z jednym szkieletem wojownikiem schodzi cały pasek staminy

Tak ma być, kontynuuj fabułę,  Kruka spotkasz w innej ciekawej lokacji (pustynia Adanosa )  i ostatecznie go pokonasz :) Zbierz tylko fanty za krukiem i idź do saturasa

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ale wiesz jak zostaniesz trafiony to tracisz stamine, musisz w jak najmniejszym stopniu dawac w sb bic, czekaj az bd walczyl z czarnym orkiem wojowiniem elita ten dopiero jest przebany szkielety woj sa EZ

Mam 490 wytrzymałości ale i tak na walkę z jednym szkieletem wojownikiem schodzi cały pasek staminy

Tak ma być, kontynuuj fabułę,  Kruka spotkasz w innej ciekawej lokacji (pustynia Adanosa )  i ostatecznie go pokonasz :) Zbierz tylko fanty za krukiem i idź do saturasa

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
To kto uczy w końcu tej regeneracji wytrzymałości ??

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytrzymałości w zależności od gildii. Dla straży miejskiej Wulfgar, Cord dla najemników, dla świątynnych pewnie ten co trenuje strażników. U magów nie mam pojęcia

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wykułem mieczyk jednoręczny zadający po naostrzeniu 187 dmg, jednak wciąż jest to niewiele. Gdzie w górniczej dolinie znajdę coś lepszego? Mam obecnie 170 siły.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Hearthstone w 3 rozdziale,lowca smokow,sprobuje na niego czar zapomnienie rzucic bo odsyla mnie z dialogiem"wiesz co masz robic" i tyle ;/

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykułem mieczyk jednoręczny zadający po naostrzeniu 187 dmg, jednak wciąż jest to niewiele. Gdzie w górniczej dolinie znajdę coś lepszego? Mam obecnie 170 siły.
Jest u Creola 1 reka srebna jak dobrze pamietam 160 siły na 190 dmg wiec całkiem całkiem, tylko musisz się spodziewać 1 demonicznego spearman'a co jest nawet twardy ma ponad 4k hp ale zeby go ubic mozesz wykozystac kamien po prawej i go kusza badz lukiem napieprzać, aa i za niego masz na normalu 1k expa

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
4k hp? kurwa. Nie da się tego zrobić w ten sposób aby przemienić się w krwiopijce przelecieć przez ten tabun szkieletów i wjechać na ten mieczyk?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sory pomyliłem się ten miecz ma 215dmg na 190 siły czyli jak go ulepszysz bd miał ok. 230-240 chyba. Mozesz go ominąć za pomocą black mista tego elixiru co dostałes od opiekuna 1 i tez od xardupy za pierscien Grega, czy zadziała przemiana to nie wiem nie próbowałem bo go sam ubiłem aaa i nie przyzywaj do pomocy szkieletów itd golemow nie próbowałem na hita ma wszystko mnie miał gdy miałem ok 1,8k hp w zbroi z trolla na 5hitów a ja go biłem po 300-400 mieczem z maginczej rudy 2-recznym tym najlepszym co ma 270dmg ulepszony.

Za nim jest 1 wojownik i 1 guardian jak go miniesz to w prawo i sa schody tam jest Creol jak wejdziesz po schodach to w lewo i masz przełącznik na kominku i tam jest 2 demoniczny tylko ze on jest zablokowany musisz stac po lewej i dystansowa bronia go tluc ale musisz stac po lewej gdyz z prawej moze sie wspiac i cie zabije.

A i tak btw 4k hp to i tak mało w lesie tym obok Netbecka i tego statku orków jest troll który ma 15k hp tyle ze jemu schodzi szybko. I tak Ci podpowiem w Returningu polega wszystko na zbugowaniu tych trudnych kolesi jakby nie bug to ten troll jest nie do rozjebania serio

0 użytkowników
Do góry