Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8241762 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8241762

Odpowiedzi 37317

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta kusza co ją znalazłem w Dolinie Cieni (1500 dmg) jest mi do czegoś potrzebna, czy mogę bełty z niej wykorzystać, np. do walki z Azgalorem?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Możesz je wykorzystać do walki z Azgalorem, jest to fragment zadania.

= D

RicoSan

RicoSan

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam dwa pytanka.
Gdzie mogę znaleźć orkowa  broń dla Harada? Bylem w jaskiniach koło północnej bramy gdzie w podstawce była jedna wbita w ziemie, teraz było tam dwóch bandytów oraz w drugiej z teleportem gdzie był ork, teraz jest sam tylko aktywny teleport oraz kilka goblinów.

Drugie pytanko dotyczy nekromantów, czy to gildia nastawiona całkowicie na magie? Czy można tam pograć jako "mroczny paladyn" połączenie walki i magi. Interesuje mnie ich lore w grze ale wolę grac jako wojownik.

Dzięki za pomoc

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RicoSan
1. Jak idziesz na polowanie z bylym czednikiem Bospera, po zabiciu ciernistwora jest ork, z orkową bronią i tego orka trzeba zabić.

2.możesz wszystko ale na hardzie nie dasz rady połączyć dwóch klas, za mało PN.
Hybrydą dwóch klas najbliżej jest straznikowi z obzu świrów. Nie wymaga kręgów magii, a runy są "niezłe"

gost321

gost321

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawiam się czy ktoś poza Thorbenem może nas nauczyć otwierania zamków w 1 rozdziale? Ramirez ani nikt inny z gildii nie uczy (zakładam że do czasu dołączenia) a żeby zdobyć księgę długów dla Thorbena trzeba otwierania zamków, a źle zrobiłem zadanie od Matteo.

RicoSan

RicoSan

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cooba
dzięki, zapomniałem o tym orku. A co do obozu palaczy zielska to zobaczę co tam u nich słychać  :D

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gost321
Nie ma już księgi rachunkowej Lehmara w returnie 2.0

gost321

gost321

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gost321
Czyli jak mam się nauczyć otwierania zamków? Bo dziwne żeby jedyną możliwością było zrobienie zadania od Matteo na 1 z 3 sposobów.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ramirez uczy otwierania zamków. Pogadaj najpierw z Cassią.

= D

gost321

gost321

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli coś mi się musiało zbugować, bo mam questa od Cassi na pierścień Constantino ale każdy w gildii złodziei ma tylko opcję żeby zakończyć rozmowę :/

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@gost321

Oczywiście, że jest. Nadal można ją ukraść "kradzieżą kieszonkową". Jednak polecam to zrobić dopiero po nauczeniu się retoryki, pożyczeniu 1000 sztuk złota od Lehmara, odczekać 1/2 dni, podejść jeszcze raz do Lehmara, dowiedzieć się, że Lares spłacił nasze długi i dopiero wtedy go okraść. No, i oczywiście przed kradzieżą zrobić dla niego zadanie z "dłużnikiem do zabicia".

Czyli coś mi się musiało zbugować, bo mam questa od Cassi na pierścień Constantino ale każdy w gildii złodziei ma tylko opcję żeby zakończyć rozmowę :/

Więc zrób to zadanie. Dopiero wtedy masz dostęp do złodziejskich umiejętności.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Najpierw musisz ukraść pierścień dopiero będzie opcja nauki.

= D

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasem sie zastanawiam czy ludzie grają w tą samą gre co ja?! Otwieranie zamków umiejka złodziejska, uczą jej złodziej jak złodziejem sie zostanie. Żeby Thorben nauczy cię jak będziesz miał w pyte i troche karmy u Inosa.

Ah i bym zapomniał... skrzyneczka alhemika Constantina nie jest zamknięta!

Lehmara nigdy nie okradałem, zawsze zdążyłem go juz zabić :p zresztą żeby go okraść trzeba być w gildii złodzieji.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
ACh i bym zapomniał... skrzyneczka alChemika Constantina nie jest zamknięta!

Zgadza się.

Po jej ogołoceniu dostajemy nawet dodatkowe zadanie odnalezienia mu klucza, do tej właśnie skrzyni. Przynajmniej tak mi się wydaje, że ten klucz ma mu służyć do jego skrzyni.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

gost321

gost321

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ah i bym zapomniał... skrzyneczka alhemika Constantina nie jest zamknięta!
A ja  głupi uznałem że jest zamknięta bo w G2NK była, dobra wszystko wyjaśnione, wielkie dzięki za pomoc, tak głupio problemy znalazłem.

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Witam Panie i Panowie :) Mam problem odnośnie dołączenia do gildii zabójców. Miałem go w wersji moda 0062 i teraz w wersji moda 0065 mam dokładnie to samo. Mianowicie w momencie kiedy zbliżam się za budynek paladynów około po 22 stoi tam Gillian z Wambo, ale kiedy podchodzę bliżej po prosu odchodzą, a kiedy jestem tam zaraz po 00:00, może być już 00:01 to ich tam nie ma, a Wambo sobie gdzieś tam stoi. Czy powodem może być to, że korzystam ze snu podczas oczekiwania? Nie należę jeszcze do żadnej gildii większej. Ktoś, coś, jakieś pomysły ?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stan koło studni. Poczekaj kilkanaście gothicowych minut.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
1. Pojawiają się za domem w którym śpią rycerze równo o 22. Stoją tam bodajże do 23/24.
2. Nie podchodzić, nie podbiegać, ale PODKRAŚĆ. I to też nie od frontu czy od strony muru, a od strony beczki/skrzyni pod schodami prowadzącymi właśnie do kwatery rycerzy. Dla pewności przed odpaleniem skryptu zapisz przy fontannie w górnym mieście, bo często jest tak, że zabójca nie ma założonego pancerza i to Wambo zabija Giliana.

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mam szukać śladów tego dziadka Falka, mówię o tych notatkach w Jarkendarze?

Iwanek

Iwanek

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to wie ktoś w końcu jak zrobić, żeby móc normalnie rozmawiać z Ramirezem po zabójstwie attilly ? muszę się nauczyć otwierania zamków i nie mam skąd

0 użytkowników
Do góry