Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8241980 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8241980

Odpowiedzi 37317

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@wilkolak81 ps w returnine na łatwym 25 punktów nauki za lvl

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak, tyle sie dostaje, aczkolwiek i tak głównie chodzi o złoto jeżeli chodzi wykupywanie umiejek.

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto wie co zmieniło się w wersji 0065 ?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto wie co zmieniło się w wersji 0065 ?

Z ciekawszych zmian wg. mnie to jakas nowa tajemnicza kraina, kilka nowych czarów, zadań...
Z balansu gry to co wyczytałem z rpgrussia to miedzy innymi wytwarzanie złotych pierścieni od IV rozdziału, a z rudy od V.
Troche google słabo tłumaczy z ruskiego na polski i wiele rzeczy jest cieżko zrozumieć :/

Akrobatyka wymaga 120 zręczności... co jest chore bo jak się gra wojem na siłe na hardzie to mega szkoda punktów na zręke... trzeba się będzie pierścieniami wspomagać.

Eliksir życia nie wymaga już szczawiu królewskiego co jest na plus bo HP będzie można trochę dopieścić :)

Hanir na szluge wychodzi dwa razy... co jest mega ultra zajebiste bo jak grasz na hardzie i masz limit snu to jest przydatne w tym lasie assasynów.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kiedy Terinaks  nauczy mnie wykucia zbroi ? Jestem w 5 rozdziale i pokonałem tego wojownika na arenie..

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać Ihiyala? To ten mag-szkielet z Doliny Cieni? Mam 64 lvl i grubo ponad 400 siły i nie mogę mu dać rady,  mimo, że walczy pięściami. +o co chodzi z tymi dziwnymi obrażeniami, które dostaję, kiedy on mnie nawet nie bije?

wilkolak81

wilkolak81

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie, pewnie pojawiało się tutaj setki razy ale nie mogę znaleźć ani też nie mam pojęcia co zrobić. Gdy chcę trenować powyżej 25% 1h i powyżej 45 siły wyskakuje mi komunikat z treścią exceeding the allowable i coś tam dalej. Ktoś mi po krótce wytłumaczy o co chodzi?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam jeszcze jedno pytanie, pewnie pojawiało się tutaj setki razy ale nie mogę znaleźć ani też nie mam pojęcia co zrobić. Gdy chcę trenować powyżej 25% 1h i powyżej 45 siły wyskakuje mi komunikat z treścią exceeding the allowable i coś tam dalej. Ktoś mi po krótce wytłumaczy o co chodzi?
Musisz się uczyć po 1 pkt wtedy :)..

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak przekonać Ramireza do rozmowy po zabójstwie attyly? wersja moda 00065

= D

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać Ihiyala? To ten mag-szkielet z Doliny Cieni? Mam 64 lvl i grubo ponad 400 siły i nie mogę mu dać rady,  mimo, że walczy pięściami. +o co chodzi z tymi dziwnymi obrażeniami, które dostaję, kiedy on mnie nawet nie bije?

Pisałem o tym kila stron wcześniej, jest zbugowany, jesli nie jesteś królem bloków i uników, to wyciągnij go na zewnatrz wskocz na pobliski kamień i z kuszy go zabij. Po prostu on nie może cię uderzyć bo wtedy życie nie przestaje spadać.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kto uczy otwierania zamków poza thorbenem i ramirezem?

= D

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się wydobywania złota ma maxa? kto tego uczy?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Allbelcik84
Może Fingers, złodziej z GD, siedzi na plaży przy forcie palladynów.

@Roxell
Górnicy-bandyci z obozu na bagnach w Jarkendarze.

wilkolak81

wilkolak81

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ten ranny ork w Khorinis z tym questem czasowym?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wilkolak81
Przy zawalonej wieży  nad miastem. Idąc do latarni morskiej skręć w prawo, na końcu drogi jest myśliwy przy ognisku dalej są dwa zębacze oraz wspomniana wieża. Należy odpowiednio poprowadzić z nim dialog.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@wasserfull Na poziomie normalnym na wersji 0065 odblokowali cały content, można np zdobyć zbroje mistrza zabójców.

= D

wilkolak81

wilkolak81

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź @Cooba
Wie może ktoś jeszcze jak zdobyć to cholerne lekarstwo? Nalatałem się wszędzie w khorinis chyba i nie mogę nic znaleźć, niby jest napisane w queście że jakiś orkowy szaman ale to chyba nie to?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Salandiril ma sprzedaży specjalny zwój.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Allbelcik84
Nie ma nigdzie indormacji, że na normalu odblokowano cały content. Zbroja mistrza zabójców była już dostępna na poziomie normal we wczesniejszych wersjach.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A to luz  :D co trzeba zrobić żeby Ramirez skupował bronie bandytów?

= D

0 użytkowników
Do góry