Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8234589 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8234589

Odpowiedzi 37317

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Portal do pustyni był schowany w takiej małej grocie niedaleko obozu piratów. Jak w 0065 pobić Valentino żeby nie zwrócić na siebie uwagi? Czekam na niego pod karczmą o 4 rano jak wychodzi do domu. W każdej możliwej lokacji po tym jak go znokautuje dostaje ostrzeżenie że nie ujdzie mi to na sucho. Valentino nie wychodzi poza miasto i do dzielnicy portowej.
Możesz go stłuc pod karczmą jak to zrobisz to użyj niepamięci

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książkę mam dać Nutsowi z kopalni orków? Chce coś o gwiazdach, a boskiej mocy gwiazd nie chce.
Jaką książkę mam dać temu orkowi, który ma pamiętnik Crowna (czy jakoś tak)? Też w kopalni orków.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się do grobowca Inubisa? I pozostałych zabezpieczonych kluczem?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
V. rozdział dopiero.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Jaką książkę mam dać Nutsowi z kopalni orków? Chce coś o gwiazdach, a boskiej mocy gwiazd nie chce.

Coś z astronomią w nazwie, nie pamiętam dokładnie. Poszukaj po handlarzach książkami, ewentualnie po "starych siedliskach zła".

Jaką książkę mam dać temu orkowi, który ma pamiętnik Crowna (czy jakoś tak)? Też w kopalni orków.

"Retorykę". Znajduje się w 3 możliwych - ostatecznie, jeśli coś spierdaczyłeś, czterech - miejscach. Poszukiwania proponuję zacząć od :
1. Skrzyni w domu Fernando. Znajduje się tutaj od wersji 0.60, tylko po oddaniu jej wcześniej Fernandowi i wsadzeniu go do więzienia za handel bronią.
2. Starego portowego domu Gallahada. Znajduje się tutaj, jeśli jeszcze nie wziąłeś się za zadanie z listami polecającymi lub nie dostarczyłeś jej Fernandowi.
3. Oklepać Fernanda. Ma ją przy sobie wyłącznie w wersjach poniżej 0.60. Nawet kiedy siedzi w więzieniu, czy w górnym mieście.
4. Oklepać Gallahada. Jeśli podczas trzymania tej książki w ekwipunku podejdziemy do Gallahada, on zauważy że mamy jego własność i ją odbiera.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To wie ktoś gdzie znajdę orkową miksture dla Salandrila żeby zdobyć list dla Gallahada?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Wschodnia brama, w lewo do lasku przy jaskini. Po przyjęciu misji pojawia się tam ork bandyta/ork łowca, który ma przy sobie tę miksturę.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z 7 rozdziałem. Gram nekro, opiekunom odmówiłem.
Udało mi się przekonać piratów, najemników, bractwo, myśliwych, magów wody i magów ognia do wzięcia udziału w bitwie.. wszyscy się pojawiają na farmie onara za wyjątkiem magów ognia... próbowałem wczytywać gra kilkukrotnie. Czy pojawią się po wykonaniu zadania z patronem orków?

Mam uzyskać przychylność 3 bogów, Innos zlecił mi zadanie abym zabił sługę beliara: o kogo mu dokładnie chodzi? Beliar chce śmierci przywódcy orków - pracuje nad tym. A jak otrzymać zgodę od Adanosa? W solucji jest napisane, że wystarczy wejść do jego świątyni w jarkendarze tam gdzie walczyliśmy z krukiem, lecz w moim przypadku nic się nie dzieje.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam dziś zacząłem bawić się z Bosperem w robienie łuków:)I tu pojawia się mój problem...Jak zdobyć drewno i przede wszystkim żywice bo jej mi najbardziej brakuje.
Gra udostępnia w ogóle ścinanie drzew albo coś w tym rodzaju?
Rozumiem że drewno moge kupić u Thorbena w mieście ale może da sie go zdobyć jeszcze gdzies.

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na mapie są rozsiane młode drzewa, podświetlają się jak podejdziesz, ale musisz miec jakąś siekiere czy coś

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok poszukam siekierke mam bo właśnie jej opis skłonił mnie do zastanawianie czy mozna zdobyć tak drewno.Dzieki ;D

@Drewno ogarniete widać które trzeba łupać bo są bardzo jasne na tle lasu.
Pozostaje kwestia żywicy...po scieciu około 7 nadal nic.Mam pecha czy gdzie indziej się ją zdobywa?Aha kupiłem od Thorbena takie pojemniki wygladające jak beczka i zgaduje że to właśnie one są do zbierania żywicy prawda?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gorys211034
To nie "żywica" a po prostu "smoła", pitch, błąd auto-translatora :P.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

krystianw

krystianw

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Portal do pustyni był schowany w takiej małej grocie niedaleko obozu piratów. Jak w 0065 pobić Valentino żeby nie zwrócić na siebie uwagi? Czekam na niego pod karczmą o 4 rano jak wychodzi do domu. W każdej możliwej lokacji po tym jak go znokautuje dostaje ostrzeżenie że nie ujdzie mi to na sucho. Valentino nie wychodzi poza miasto i do dzielnicy portowej.
uderz go i daj się gonić za mury miejskie

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zależy mi na zrobieniu superkuszy, jak i kiedy będę mógł zrobić ulumulu i wejść do miasta orków?

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, co potrzeba żeby wykuć pierwszy miecz z rudy? Mam bryłkę rudy ale wciąż mi pisze że brakuje czegoś ;X I nie wiem czego D:
Opłaca się jako najemnik (na łatwym poziomie trudności) uczyć magii u Galahada?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, co potrzeba żeby wykuć pierwszy miecz z rudy? Mam bryłkę rudy ale wciąż mi pisze że brakuje czegoś ;X I nie wiem czego D:
Opłaca się jako najemnik (na łatwym poziomie trudności) uczyć magii u Galahada?
Moim zdaniem raczej się nie opłaca. Dla najemnika lepiej w siłe inwestować,i w broń,zależy którą grasz(1h,czy 2h).

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej jest może temat zbiorczy opisujący wszystkie te aspekty zwiazane z kowalstwem robieniem łuków alchemia itp?

Gego

Gego

Użytkownicy
posty47
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
uderz go i daj się gonić za mury miejskie

Próbowałem wszystkiego. Jak pisałem wcześniej, valentino przed wyjściem z miasta traci nagle aggro na mnie i wraca jakby nic się nie stało.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
mam problem z 7 rozdziałem. Gram nekro, opiekunom odmówiłem.
Udało mi się przekonać piratów, najemników, bractwo, myśliwych, magów wody i magów ognia do wzięcia udziału w bitwie.. wszyscy się pojawiają na farmie onara za wyjątkiem magów ognia... próbowałem wczytywać gra kilkukrotnie. Czy pojawią się po wykonaniu zadania z patronem orków?

Mam uzyskać przychylność 3 bogów, Innos zlecił mi zadanie abym zabił sługę beliara: o kogo mu dokładnie chodzi? Beliar chce śmierci przywódcy orków - pracuje nad tym. A jak otrzymać zgodę od Adanosa? W solucji jest napisane, że wystarczy wejść do jego świątyni w jarkendarze tam gdzie walczyliśmy z krukiem, lecz w moim przypadku nic się nie dzieje.
Spoiler
Magami się nie przejmuj, zdążą. Zadanie Beliara jest chyba jasne, z kolei Innos chce śmierci pewnego nekromanty. Poczekaj z tym jednak jeszcze, rób dalej zadanie z patronami i inne, które ci się pokaże w miarę postępów, do walki prędzej czy później dojdzie. Z kolei do Adanosa musisz się pomodlić w jego czyśćcu (pustynia).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry