Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8244057 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8244057

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
w którym rozdziale mogę iść ma pustynie adanosa ? po dolinie cieni mogę już iść ?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w którym rozdziale mogę iść ma pustynie adanosa ? po dolinie cieni mogę już iść ?

w 2 mozna juz isc na pustynie przeciez.

Mam problem z klawa numeryczna. Do jakiegos czasu dzialala normalnie teraz gdy klikam 2 czyli potka na mane to wywala mi gre (wyskakuje jakis blad) a jak klikam 1 czyli potka na hp to bezi pije potka ale na okolo rosna wszedzie jakies ciemne krzaki.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

w 2 mozna juz isc na pustynie przeciez.

Mam problem z klawa numeryczna. Do jakiegos czasu dzialala normalnie teraz gdy klikam 2 czyli potka na mane to wywala mi gre (wyskakuje jakis blad) a jak klikam 1 czyli potka na hp to bezi pije potka ale na okolo rosna wszedzie jakies ciemne krzaki.

Wyłącz w Ustawieniach NumLock, grasz na DX11 a pod klawiatura numeryczna są skróty dla returninga jak i komendy dla DX11, obie te rzeczy się ze sobą kłócą.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
no tak pójdę tam w 2 i będe padał od wszystkiego na hita pytam się w którym mam tam pójść żeby cokolwiek zabić a nie żeby wejść na chama i bić bugami 3 lata jakiegoś bossa po zabiciu smoków czy po dolinie cieni ?

jak mogę otworzyć grobowce w khorinis na przykład tam gdzie była smocza zguba albo za farmą onara ?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byłem u lorda hagena i zapytałem o nauke walki bronią dwureczna i w sumie wyszedłem bo chciałem sprawdzić pieniądze i nagle brak opcji dialogowej

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
vatras te grobowce od 5r

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

zeus123123

zeus123123

Użytkownicy
posty27
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
 Czy jeden z ornamentów (ten potrzebny do uruchomienia pulpitu na środku pustyni adanosa jeden z czterech) jest w skrzyni pustynnych goblinów? Szukam po całej pustyni i znalazłem tylko 3 i nie wiem gdzie może być czwarty, czy każdy z ornamentów jest w podobnym miejscu czyli chroniony przez szkielety w ruinach?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

zeus123123

zeus123123

Użytkownicy
posty27
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tam nie pisze gdzie są tylko że są

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mam z Xardasem żadnej opcji dialogowej, a powinien wysłać mnie po książkę na farme Sekoba. Rozmawiałem już z Pyrokarem i mam naprawione Oko. Czy muszę zdobyć Uriziel?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Hej ostatnio widziałem u jakiegoś streamera, że miał inną kolejność w ekwipunku tj. mikstury oraz jedzenie na samej górze, a dopiero potem bronie i resztę. Bardzo mi się to spodobało. Jak coś takiego osiągnąć?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktoś z was problem z Grimesem? Chodzi mi o ludzi do obozu. Poradził ktoś sobie z tym? Podobno można pomóc sobie z GVE. Próbował ktoś?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@zuchantek trzeba wykonać misje z płomieniem elingora jak pisze w solcuji żeby zwerbować grimesa i tego drugiego

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaka jest kombinacja dźwigni na drakkarze orków?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@ksiazeeek chyba muszisz najpierw z vatrasem pogadac
@Kravis 2-4-1-3

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok... Serią.

1. Gość o imieniu Kinzharts - gdzie jest? Wiem, że z bandytami, ale mi potrzebny konkret. Przeszukałem plac przed świątynią, tam gdzie teleport, ale go nie ma. Prawdopodobnie, bo moja karta nie lubi Gothica i vice versa, więc w tym miejscu tekstury pojawiają mi się przed nosem, dosłownie.

2. Złoto dla Diego... To akurat mam, ale porozmawianiu z nim o tym złotku można zapytać o coś jeszcze. Specjalne miejsce czy coś, że będziemy się musieli wspinać. O co z tym chodzi, bo ja się chyba z gościem (z Diego) nie zrozumiałem?

3. Kto mógłby być myśliwym dla naszego obozu? Ogólnie kogo ja mogę zatrudnić? Bo wiem, że Erola, Węża i Snipesa...

Loa nad dupa...

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek trzeba wykonać misje z płomieniem elingora jak pisze w solcuji żeby zwerbować grimesa i tego drugiego
Płomień dawno już oddałem, w sumie spróbuję wpierw porozmawiać z tym drugim.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok... Serią.

1. Gość o imieniu Kinzharts - gdzie jest? Wiem, że z bandytami, ale mi potrzebny konkret. Przeszukałem plac przed świątynią, tam gdzie teleport, ale go nie ma. Prawdopodobnie, bo moja karta nie lubi Gothica i vice versa, więc w tym miejscu tekstury pojawiają mi się przed nosem, dosłownie.

2. Złoto dla Diego... To akurat mam, ale porozmawianiu z nim o tym złotku można zapytać o coś jeszcze. Specjalne miejsce czy coś, że będziemy się musieli wspinać. O co z tym chodzi, bo ja się chyba z gościem (z Diego) nie zrozumiałem?

3. Kto mógłby być myśliwym dla naszego obozu? Ogólnie kogo ja mogę zatrudnić? Bo wiem, że Erola, Węża i Snipesa...

Loa nad dupa...
1. Jest w dzień na tym placu z portalem , najczęściej ćwiczy walkę mieczem

2.Sakwe Diega ma jeden Boss Orków który pojawia się na placu wymian

3. Pogadaj z Niclasem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@NocJestCiemna-RasizmemJą 1. To nie wina karty, w obozie bandytów jest taki bug w Returnie. A lokalizację już kolega opisał.
2. Chodzi o kopalnię nad przełęczą. Nie sposób przegapić, wejścia pilnują dwa szkielety.
3. Wszystko jest pięknie opisane w solucji - strona 4, post #76.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry