Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109254 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109254

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
dlaczego nie mogę naładować oka gniewu ? mam krew orka ,demona i mam też siarke ale nie mogę go naładować czy mam pierw zdobyć dwartazar żeby naładować oko ?

problem załatwiony trzeba było zdobyć dwartazar i pokazało się w tworzeniu specjalnych mikstur :)

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xKondziox nic nie ma z nimi do pogadania, pogadalem  z hersztem kazalem zrobic zbiorke na platformie i jak juz sa na platformie to maja tylko zeby dac im potke a jak zjedziemy na dol to idą po szynach w gore
Chodzi bardziej o to ... Że jak są na platformie to ja odpalasz , i jak to zrobisz to szybko z nimi pogadaj i oni wtedy powinni do "Party" dołączyć

Post połączony: 2018-06-16, 22:38
dlaczego nie mogę naładować oka gniewu ? mam krew orka ,demona i mam też siarke ale nie mogę go naładować czy mam pierw zdobyć dwartazar żeby naładować oko ?

To muszą być specjalne fiołki z krwią ... Krew orka zdobywasz z namiotu ducha wodza a krew demona jest w jaskini pod miejscem gdzie pojawia się Azgalor

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
no to mam to wszystko jak mówiłem

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Misja pancerz wenzela , gdzie jest ta jakinia pod wodospadem???

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
naprawde  jezu gościu tam gdzie są zbiegli więzniowie

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Co zrobić żeby lares pomógł mi iść potem po ornament? bo się tak robi że potem nie chce iść i nie wiem która opcja to niszczy może ktoś wie?

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
nie ma czegoś takiego że nie chce iść zawsze idzie

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto może ochronić Sagitte?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Lee

w którym rozdziale mogę robić pustynie adanosa ?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
zabilem demona w kopalni orkow , jak teraz dostac sie do doliny cieni???

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić żeby lares pomógł mi iść potem po ornament? bo się tak robi że potem nie chce iść i nie wiem która opcja to niszczy może ktoś wie?

załóż pierścień od laresa i idzi do baltrama 

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Która nagroda od Gallahada będzie najlepsza. Gram Strażnikiem Miejskim, I rozdział, broń 1H.
Potion na siłę który dał mi jej 4 ptk czy tworzenie zwojów i oferta sprzedaży kilku książek ?

Jak pokonać golema, tego co kiedyś zabijało się czarem Światło. Czytałem żeby kupić jakiś zwój czarów paladyńskich od Martina ale on nie ma nic poza Świętą Strzałą czy jakoś tak. Czar Rozproszenie Mroku nie działa na tego golema.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Keldorn nagroda jedyna sluszna to nauka magii
2. Zwoj musisz ukrasc Igmarowi trzeba z 100 zreki

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@lennon musisz wykonać zadanie świątynia śniacego żeby pójść do doliny cieni :)
@Keldorn potion
@Keldorn martin go sprzedaje ale musisz mieć zadanie od opiekunów albo xardasa żeby go zabic

@zeddicus94 po co uczyć się magii grając wojem nie opyla się marnować PN szczególnie grając Hard-Legendarny

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lennon musisz wykonać zadanie świątynia śniacego żeby pójść do doliny cieni :)
@Keldorn potion
@Keldorn martin go sprzedaje ale musisz mieć zadanie od opiekunów albo xardasa żeby go zabic

@zeddicus94 po co uczyć się magii grając wojem nie opyla się marnować PN szczególnie grając Hard-Legendarny

Chciałem olać te kręgi ale w oczy rzuciła mi się nauka tworzenia zwojów co bardziej by sie przydało. Chyba że nauka tworzenia zwojów jest powiązana z nauką kręgów, bo to już odpada.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chociazby dla nauki zamiany w krwiopijce i ognistego jaszczura ktorym wybije w 2 rozdziale nawet wszystkich orkow

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
nie sama nauka kręgów tworzenie zwojów jest odrębną częścią
@zeddocus94 nie sądzę żeby w 2 rozdziale jakimś głupim jaszczurem zabić wszystkich orków szczególnie jeżeli się dotknie jednego orka to rzuca się cała armia

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś linka do solucji gdzie są opisani ludzie do obozu? Dokładnie chodzi mi o kopaczy itp

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
1Kierownik (może być tylko jeden):
-Erol - nie trzeba nic robić
-Valeran (Jeśli nie wsadziliśmy w pierwszym rozdziale Fernando do paki, to znajdzie u niego pracę i nie będzie można go wziąć na kierownika, również nie ma żadnych wymagań, przy czym można targować się o jego płacę)

2.Kopacze rudy - kopaczy jak i wszystkich innych pracowników można zapraszać po przyprowadzeniu Węża do kopalni w obozie
- Wąż (siedzi u Cardiffa, wystarczy, że zrobimy to, co napisałem wyżej)
- Snipes (Trzeba mieć 50 albo 60 retoryki, żeby go przekonać do pracy dla nas)
- Grimes (trzeba go wyprowadzić z GD, a jeśli nie mamy opcji dialogowej, taki właśnie miałem problem, to trza podziałać GVE)
- Hanti (idzie razem z Grimesem)

3. Dostawcy prowiantu:
- Niklas (myśliwy siedzący na górze z latarnią Jacka itp. zgadza się od razu)
- Farim (rybak w Khorinis zgadza się od razu)
- Talbin (myśliwy w GD, można zaprosić w 4 rozdziale, po wyprowadzeniu go z GD)

4. Strażnicy:
- Wilk (trzeba zapłacić mu 2k golda, to dosyć dużo, patrząc na to, że Wilka można "użyć" do innego questa a mianowicie do ochrony farmy Bengara, opcje wykluczają się wzajemnie)
- Geyvern (siedzi w karczmie Cardiffa, brak wymagań)
- Alrik (można go zaprosić pod warunkiem spędzenia z nim walki i oddania mu miecza)
Najprawdopodobniej na wszytskich wersjach OPRÓCZ 0065 można go zaprosić dopiero w 5 rozdziale ;/

5. Zielarka - 1 dzień po zaproszeniu dowolnego strażnika nasz kierownik zaczepia nas, i mówi, że strażnik został ranny, i potrzebny jest lekarz, idziemy do Sagitty, można ją zaprosić pod warunkiem, że załatwiliśmy ochronę jej jaskini

6.Kilka dni później kierownik informuje nas, że potrzebny jest nam kowal i kucharka
- Kowal - Carl (dzielnica portowa Khorinis, zgadza się pod warunkiem, że daliśmy mu węgiel na początku gry,
- Kucharka - Edda (dzielnica portowa Khorinis, zgadza się pod warunkiem, że daliśmy jej statuetkę Innosa na początku gry,

Oczywiście proszę pamiętać, że każda osoba w obozie, to większe zapotrzebowanie na jedzenie i wincyj pinionżków do wydania :))

Post Scriptum: W późniejszej części "rozwoju" obozu Erol zaproponuje wykuwanie własnych pancerzy i prosi o zdobycie schematu, owy schemat można znaleźć w Opuszczonych kopalniach złota w GD (nad wejściem) zbroja jest nawet dobra, więc polecam.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry