Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357765 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357765

Odpowiedzi 37317

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 inteligencja dzięki umiejętnością rośnie chyba tylko do 30? Potem już książki/itemy.

Potrzebuję pomocy! Wykonuję zadanie Zemsta Pradawnych, gadałem z Saturasem, wybiłem Jarkendar z undeadów do nogi ale nigdzie niema Quarchodrona. Byłem w grobowcu, używam zwoju przyzwania a Bezi nic nie mówi... Gdzie on jest!?

Tylko, że ja miałem na początku 5 inteligencji i nadal mam 5. Dlatego nie uczę się żadnych mikstur bo i tak mi nie podnoszą (próbowałem). To samo z kręgiem magii u Gallahada - po nauczeniu także inteligencja nie wzrosła. Pewnie trzeba być w którejś z głównych gildii żeby zaczęła rosnąć

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co się orientuję to trzeba zostać magiem aby inteligencja wzrastała.

Celechim

Celechim

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, otóż mam pewien problem odnośnie Gildii Zabójców. Kiedy udaję się w miejsce, gdzie Wambo ma zginąć z ręki Giliana, goście rozchodzą się bez jakiejkolwiek walki. Jakieś porady? :c

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Celechim musisz się skradać, najlepiej przyjdź od strony ratusza za domem sędziego i schowaj się za studnią. Wtedy widać zabójstwo i możesz pogadać z Gillianem.

Ja mam pytanie odnośnie solucji, bo tematów o niej jest sporo na różnych forach. Skąd głównie korzystacie?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Celechim codziennie widze to pytanie po 10x,w solucji jest filmik.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Celechim

Celechim

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję i bardzo przepraszam, pechowo nie natknąłem się na żadne z nich :D

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś co mam zrobić aby dostać się do świątyni śniącego? Zabiłem demona na bagnach, udałem się do Ur-Thralla i gdy mówię mu o tym on odpowiada żebym się tym nie interesował. Co trzeba jeszcze zrobić?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zadanie z zaginionymi paladynami, wykonasz wątek Kopalni Orków i wtedy.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szybkie pytanko na przyszlość, jeżeli jestem nekromantą to czego najlepiej się uczyc u opiekunów?

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem prawdopodobnie skopałem kilka buźek orkom gdy miałem już zadanie - najemnik orków. Teraz zrobiłem jedno zadanie u nich i z ciekawości sprawdziłem poziom reputacji u nich, mam -5/100, a na samym początku miałem -0/100. Czy wy również tak mieliście? to tylko tak wygląda, czy po prostu nie będę mógł już ukończyć tego questa? :/

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam problem z zadaniem "zaginieni nowicjusze", gdyż mimo posiadania wszystkich składników nie jestem w stanie wykonać wymaganej mikstury ani przez dialog ani przy stole alchemicznym. Dostałem kwiat kaktusa (jeden już miałem) od Neorasa i nie wiem czy może jeszcze gdzieś trzeba pójść aby aktywowała się opcja dialogowa z Baalem do stworzenia mikstury. W ostatecznosci prosiłbym czy ktoś może posiada kod na takową miksturę

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemka z solucji wyczytalem ze szaman w miescie orkow powinien mi dac qesta na orkowe sanktuaria i jakies orki na bagnach . ostatni qest jaki u niego robilem to wladcy smokow po ukaczeniue qwesta przez rozmowe z xardasem iu tego szamana nie ma zadnej opcji dialogowej ps zrobilem wszysktie mozliwe qesty w miescie orkow oprocz tych dwoch co robic zeby on mi je zlkecil jak byc co to 4 rozdzial

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że w grze są przebijające strzały. Czy są takie same bełty czy jedyne, które mogę zrobić to ogniste? Biegam z kuszami, a nie ukrywam, że mi by się to przydało.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam
Mam problem z zadaniem "zaginieni nowicjusze", gdyż mimo posiadania wszystkich składników nie jestem w stanie wykonać wymaganej mikstury ani przez dialog ani przy stole alchemicznym. Dostałem kwiat kaktusa (jeden już miałem) od Neorasa i nie wiem czy może jeszcze gdzieś trzeba pójść aby aktywowała się opcja dialogowa z Baalem do stworzenia mikstury. W ostatecznosci prosiłbym czy ktoś może posiada kod na takową miksturę

Na 100% musisz czegoś nie posiadać.

masz składniki jak eliksir ducha i życia?
To się znajdowało przed tym, jeśli  zużyłeś, to lipa.

VernonRoche

VernonRoche

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że w grze są przebijające strzały. Czy są takie same bełty czy jedyne, które mogę zrobić to ogniste? Biegam z kuszami, a nie ukrywam, że mi by się to przydało.
magicznych beltow uczy cie ignaz one zamrazaja

zajaczek

zajaczek

Użytkownicy
Co jest, doktorku?
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Co jest, doktorku?
Ja mam natomiast pytanie jak ruszyć dalej wątek orków. Dostałem się do Ur-Thralla, zrobiłem wszystkie orkowe misje tzn. arenę, to na bagnach itd. i pytając się go o świątynie śniącego ten mówi, że to nie moja sprawa i sobie poradzi. No to dobra, basta, robimy rzeźnię, sam sobie wezmę klucz, a tu taki surprajs, bo jak chcę go uderzyć to zabija mnie jakaś ochronka (podobną miał Xardas) i nici z planów. Mam 5 rozdział i jestem gotowy do wypłynięcia na Irdorath. Co trzeba zrobić xD? Jak się dostać do tej cholernej kopalni z tą ostatnią sferą, która jest w tym cholernym mieście orków... Chyba coś spieprzyłem, ale jak to teraz naprawić?

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Też tak macie ze musieliście łatke wkleić z plikiem ,,no grass'' ?
ogólnie super mi sie gra z tą trawą wszedzie ładnie to wygląda ale połowe itemów i roślin pomijam bo ich nie widać .. wiec musze tego używać .. lipa

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś lepsza broń na 415 siły od Kła Śniącego? Nie mam jeszcze Uriziela

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam natomiast pytanie jak ruszyć dalej wątek orków. Dostałem się do Ur-Thralla, zrobiłem wszystkie orkowe misje tzn. arenę, to na bagnach itd. i pytając się go o świątynie śniącego ten mówi, że to nie moja sprawa i sobie poradzi. No to dobra, basta, robimy rzeźnię, sam sobie wezmę klucz, a tu taki surprajs, bo jak chcę go uderzyć to zabija mnie jakaś ochronka (podobną miał Xardas) i nici z planów. Mam 5 rozdział i jestem gotowy do wypłynięcia na Irdorath. Co trzeba zrobić xD? Jak się dostać do tej cholernej kopalni z tą ostatnią sferą, która jest w tym cholernym mieście orków... Chyba coś spieprzyłem, ale jak to teraz naprawić?
misję z zaginionymi paladynami musisz robić

Gdzie znajdę krew demona w tej dolinie cienia?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry