Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8355549 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8355549

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@milygosc Sporo expa i kilku handlarzy z OP przedmiotami. (tylko w razie czego: może się zbugować, więc po wykonaniu zadania "Antyki" z następnymi należy się wstrzymać do 4 rozdziału)
@Niemy Nie za bardzo, bo mord przy świadkach łatwo może poskutkować wywołaniem. Ja bym tego Canthara po prostu sprowokował i wywabił za mury.
To działa, wystarczy zrobić to w nocy, gdzie nie ma za dużo osób. Płaciłem grzywnę około 1250 sztuk złota.

Post połączony: 2018-05-28, 21:38
jak zabić ,,nocnego łowce'' ? ni chuja nie da się go zbugować na żadnym drzewie
Zbuguj go w miejscu, w którym wychodzi się na górę.

próbowałem i lipa
W takim razie po prostu robisz to źle, próbuj do skutku. Strzelaj do niego w broni dystansowej.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da sie jakos tego bossa szamana zbugowac i latwo zabic przy swiatyni jarkendaru? piratow nie moge uzyc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 Użyłeś tego sposobu ze strachem czy kombinowałeś?

@prychacz

Kombinowałem inaczej, użyłem napoju który daje tak jakby niewidzialność, wszedłem do portalu, użyłem dźwigni, potem kolejnych dwóch, ominąłem strażników, doszedłem do demona na moście 10k hp boss, ubiłem go taktyka hit, run, potka, a na koniec ubiłem po kolei te 3 demony, nie gadając z bossem, jak ubiłem demony wtedy pogadałem z bossem, ubiłem go i koniec lasu assasynów :P

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak działa tworzenie run? Zrobiłem zadania u gallahada nauczył mnie dwóch kręgów i niektórych run jednak żeby stworzyć jakiekolwiek runy 2 kręgu potrzebuje 15 pkt a stworzenie run z 1 kręgu daje zaledwie 10 i nie chcą dać mi więcej. Trzeba coś zrobić dodatkowego? A może jakaś ksiazka?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w drodze do kruka jest jakis boss demon jak go pokonac na tak wczesnym etapie gry, juz nie wazne

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A co wy gadacie postrach nieumarłych działa na wszystko co jest trupem sam nim rozjebałem dakata bez  problemów.
Btw ktoś wie czy warunkiem na questa od Gestatha na Harpie jest rozdział 3 czy coś innego? w 2 go nie daje.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Ktoś wie co zrobić zeby gothic pobierał wiecej ramu ? bo gram mam płynnie ale nie raz mam straszne spadki fps z 200 nawet do 15 miejscami i takie wkurzające przycinki przeszkadzające podczas gry , kompa mam bardzo dobrego wiec to nie jego wina a przy tych spadkach fps zużycie ramu to 15% max... wiec co jest 5

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakiś sposób na oczyszczenie bagna? Mam 3400 hp, 400 siły i broń 357 obrażeń ale tam jest mnóstwo szkieletów po 4k hp. Jest to strasznie męczące

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę zabić Canthara dla gildii zabójców? Nie wiem czy potem będzie potrzebny. 2 rozdział

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu mimo że mam tworzenie zwojów i papier runiczny, nie mogę tworzyć zwojów? Kupiłem nawet atrament.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
Czy jest jakaś alternatywna droga dołączenia do gildii zabójców? W misji dla Gallhada zapomniałem pójść zagadać z Asmalem. Czytałem, że jest możliwość żeby pogadać z Lordem Andre jednak nie mam opcji odnośnie tego (próbowałem zostać strażnikiem i nic) Jestem w pierwszym rozdziale.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czytalem troche o tej gildji kupcow i nie ma tam zadnej wzmianki o cantharze

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim potrzebuje tym razem waszej pomocy, pytania będą banalne :P
1. Jaki poziom wypada mieć w rozdziale trzecim? Wszedłem na 25 poziomie i jest ciężko z poszukiwaczami a co dopiero będzie na słonecznym kręgu.. Na szczęście mogę cofnąć się z rozdziałem bo mam zapisy.
2. Jakieś porady odnośnie dostania się do Kreola? Czy wystarczy że zdobędę wyższy poziom to bez trudu tam się dostanę jako palladyn, interesuje mnie mieczyk (przeciwko nieumarłym) bo obecnie to z jednym nie daje rady.

Post połączony: 2018-05-28, 23:58
Czy jest jakaś alternatywna droga dołączenia do gildii zabójców? W misji dla Gallhada zapomniałem pójść zagadać z Asmalem. Czytałem, że jest możliwość żeby pogadać z Lordem Andre jednak nie mam opcji odnośnie tego (próbowałem zostać strażnikiem i nic) Jestem w pierwszym rozdziale.

Nie jestem pewny ale spróbuj pogadać z Ramirezem (gildia złodziei) powinno pomóc.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja 24 lvl mialem w 1 akcie

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to trzeba się cofnąć :P

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wyczysc cala mape w 1 akcie, jarkendarze

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie.

Co jest łatwiejsze: Demon na bagnach czy Jaskinia Bólu? Bo mam dylemat (jako wojownik 2h) XD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale u kreola nie masz żadnego mieczyka na  trupy  nordmar działa tylko na duchy czyli tak samo jak srerbne miecze sam tez jest srebrny na trupy to masz w zatopionej wieży xardasa.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy canthar jest napewno potrzebny w watku gildji kupcow?

0 użytkowników
Do góry