O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8357781
Odpowiedzi 37317
Sparrow
Murgraht
Jao
milygosc
Niemy
czy jak wsadzilem rengaru do wiezienia (doszedlem do gildji zlodzieji w nie pokojowy sposob) canthara tez i musze go zabic dla gildji zabojcow to rengaru tez moge, zeby swiadkow nie bylo czy z nim bd jeszcze jakas misja?
lennon
Bielski26
@milygosc Sporo expa i kilku handlarzy z OP przedmiotami. (tylko w razie czego: może się zbugować, więc po wykonaniu zadania "Antyki" z następnymi należy się wstrzymać do 4 rozdziału)@Niemy Nie za bardzo, bo mord przy świadkach łatwo może poskutkować wywołaniem. Ja bym tego Canthara po prostu sprowokował i wywabił za mury.
jak zabić ,,nocnego łowce'' ? ni chuja nie da się go zbugować na żadnym drzewie
Cytat: Jao w 2018-05-28, 21:20@milygosc Sporo expa i kilku handlarzy z OP przedmiotami. (tylko w razie czego: może się zbugować, więc po wykonaniu zadania "Antyki" z następnymi należy się wstrzymać do 4 rozdziału)@Niemy Nie za bardzo, bo mord przy świadkach łatwo może poskutkować wywołaniem. Ja bym tego Canthara po prostu sprowokował i wywabił za mury.To działa, wystarczy zrobić to w nocy, gdzie nie ma za dużo osób. Płaciłem grzywnę około 1250 sztuk złota.Post połączony: 2018-05-28, 21:38Cytat: Bielski26 w 2018-05-28, 21:37jak zabić ,,nocnego łowce'' ? ni chuja nie da się go zbugować na żadnym drzewieZbuguj go w miejscu, w którym wychodzi się na górę.