O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8235371
Odpowiedzi 37317
GazownikAndrzej
Mystoo
Maximeee
ej jak mam zaprowadzic grimesa do kopalni do mojego obozu przy wiezy bo mowie mu ze ma wejsc do tej kopalnii i bdzie w khorniis a potem wchodze go nie ma przechodze cala i dalej go nie ma czy on gdzies sie spawnuje indziej
Sparrow
1. Jak dołączyć do bractwa?2. Jak pomóc Coragonowi zdobyć klientów?3. Gdzie jest oręż dla Gonzalesa?
prychacz
@Hatapon musisz miec 100@prychacz sciagnij tarcze/hełm
Werewolf
Cytat: Werewolf w 2018-05-27, 12:12Chromaniny. Żeby zakończyć zadanie to nie mogę ich czytać? Bo one znikają mi z ekwipunku...Przeczytaj, Kreol potrzebuje tylko ostatniego tomu który leci z Cadara.
Chromaniny. Żeby zakończyć zadanie to nie mogę ich czytać? Bo one znikają mi z ekwipunku...
dada354d
vladko
@vladko najblizej morza to jest ten jak idziesz do kamiennego smoka obok mostu z g1 gdzie sie szlo po ksiazke od goblinow
templartitan
zeddicus94
Cytat: zeddicus94 w 2018-05-27, 12:29@vladko najblizej morza to jest ten jak idziesz do kamiennego smoka obok mostu z g1 gdzie sie szlo po ksiazke od goblinowPomieszało mi się wszystko. Ten totem obok jaskini z książka od goblinow już mam za sobą, ten w klanie wielkiej skały też, obok Xardasa również i wychodzi na to, że brakuje mi tego "koło wodospadu"
HexGen
RoTher
avebraz
Murgraht
Hatapon
w zadaniu "Zaginieni bez wieści" jestem po rozmowie z Talbinem, i gdzie sie powinienem teraz udać? Bo naprawdę już nie mam pomysłu