Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357606 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357606

Odpowiedzi 37317

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przywołane demony maja w nosie atakowanie demona z bagna, jak go pokonac nekromanta?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest kopiec rudy w orkowej kopalni? znalazlem jeden ten najwiekszy, gdzie jest drugi? chodzi o naladowanie runy pyrokara

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Postrach Nieumarłych,  w zatopionej wieży xardasa klucz daje sam xardas o ile masz questa z ekspedycja magów  ognia ofc bron jest 1h  z nią wszelkie trupy nie stanowią żadnego problemu ona je eksterminuje dosłownie.

Z 1 preta robisz 50  grotów potem  z kłody  tniesz kawalek drewna i ten kawałek drewna na stole obok thorbena przerabiasz na patyki,  potem dla przykładu w warsztacie u bospera łączysz to wszystko w sztrzały

A jakieś porady jak zniszczyć cala obstawe przed dojsciem do skrzyni? Plus mini sniacy na samym środku

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Jao

Chyba pisałem, że tym razem jest bezpośrednio NA cmentarzu. I pisałem TOBIE odpowiadając.

Nie możliwe byś mi pisał o tym mi odpowiadając, bo teraz pierwszy raz o to pytałem, wcześniej takiego pytania nie zadawałem, chyba pomyliłeś mnie z kimś :P

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gdzie u diabła jest ten obóz? 8-) Zadanie z modleniem sie do orkow
Koło wejścia do świątyni Śniącego jest rozwalony filar, po nim można się wspiąć na górę. Wtedy idziesz na wprost, powinieneś trafić.

Cały czas trafiam w ten sposób tylko do Wrzoda, rozglądam sie cały czas wokół ale nie moge nic znaleźć
jak stoisz przodem do obozu wrzoda idz w prawo i w góre, zauwazysz wieże drewniana, idz dalej dalej i zauwazysz mur z kamieni, to tam

Kiedy bede bic bossa Azgalora? Chcialbym juz kostur miec z niego

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przywołane demony maja w nosie atakowanie demona z bagna, jak go pokonac nekromanta?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Ekhem kto uczy regeberacji wytrzymałości?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie, jak zabić golema z wieży w Khorinis albo zdobyć klucz do biblioteki klasztornej grając najemnikiem?

Post połączony: 2018-05-23, 18:28
U najemników na 100% Cord, u straży zapewne Wulfgar.

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cord , wulfgar

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ktoś wie, jak zabić golema z wieży w Khorinis albo zdobyć klucz do biblioteki klasztornej grając najemnikiem?

Kurde, trzeba było okraść jakiegoś maga, nie pamiętam którego.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zostaw sobie na 4 rozdzial jesli nie dajesz rady
Ja magiem wody zabilem go tak ze biegalem na sprincie, jak cos tam czarowal czy zial ogniem to szybki obrot atakowalem i spiedzielalem, potka i tak w kolko, czasem lubi sie zresetowac wiec omijaj drzwi

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Sooux Czarna mgła i  nie ma z tym żadnego problemu to jest idealny i opłacalny momenty aby użyć tego pota.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 4 rozdzial ale bicie runa to troche masochizm xd
Te demony przywolywane az tak ssa pale? Wyrzucilem w nie z 60 pn i sa gorsze niz zwykly szkielet wojownik z 3 kregu

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao a lecąc na etlu dusz się nauczę na bank czy coś po drodze mogę spierdolić/jest inaczej niż w starym returnie, aka lecę xardas, paladyn w porcie, hagen i na etlu mordować, czy jakiś smaczek po drodze z nauką jest?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kurde, trzeba było okraść jakiegoś maga, nie pamiętam którego.
Jedyny mag, które mam opcję okraść, to Gorax, ale do tego trzeba mi "100 umiejetności".

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. jak działa system tworzenia tych pierścieni/biżuterii
2. z kim powinienem porozmawiać na temat nawiedzonej latarni? Xardas kazał mi iść do kogoś kto zna jej historie, a Jack nic nie mówi

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. A jak ma działać? Potrzebujesz odpowiedniego kamienia (diamentu,rubinu itp.) - zależnie od statystyk i sztabki żelaza/złota/rudy w zależności z czego chcesz wykonać. Matteo uczy w 2 rozdziale,3,4 kolejno i robisz u niego na stole do tego przystosowanym.

2. Popytaj innych na początek, Cardif itp, śledź wpisy w dzienniku i se dowiesz co i jak, trudno powiedzieć na jakim jesteś etapie :)

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dzięki za pomoc, znalazłem ten górski obóz orków. Niezłe taktyczne ulokowanie, gdyby nie pomoc to w życiu bym tego nie znalazł.

Tak czy siak... mam drugi problem.
Jedną znajdziecie idąc od teleportu po/m piratami a kanionem w stronę obozu orków. Trzymając się lewej strony kanionu i jeszcze przed orkami jest lewa odnoga ze skarbem, a idąc dalej na półce skalnej znajdziemy jedną czarną rudę.
Ktos orientuje sie gdzie są te dwie rudy? Ew. gdzie jeszcze szybko można zdobyć jedną rudę w Khorinis/GD/Jark

Przelatałem okolice z opisu chyba z trzy razy ale ni cholery nic mi ten opis nie mówi i nic nie moge znaleźć.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W jaskini przy cmentarzu Tawerny Orlana

mikolaj167

mikolaj167

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Zaginieni Nowicjusze, a dokładniej z miksturą dla Baala Tyona, do której potrzeba 5 żuwaczek pełzaczy. Mimo że mam wyuczone zbieranie żuwaczek to z pełzaczy mi one nie lecą. Wie ktoś jak to zrobić?

0 użytkowników
Do góry