Ponawiam, można lecieć do 4 rozdziału bez konsekwencji?
Dodatkowo:
- czy można wybić etlu z paladynów i się nikt poza inosem nie obrazi (żeby złapać seny'aka)
- szpon lepiej buffować zwykłymi duszami podobno, spoko ale gdzie się tego nauczyć?
-za cholerę nie mogę znaleźć żadnych porad do q "stary przyjaciel lee" a na ruskim forum jest dość niezrozumiale jakaś wzmianka, że trzeba w 3 rozdziale zrobić, ktoś coś?
Do 4. rozdziału możesz lecieć; Etlu wybijaj spokojnie, właśnie w tej misji nauczysz się chwytania dusz; co do starego przyjaciela musisz znaleźć samotnego szamana niedaleko teleportu w górach za Wolną Kopalnią i zagadać do niego mając na sobie pancerz, który za zabicie Hoshkara daje Ur-Thrall.
Gdzie użyć tego klucza od Thralla xd?
Hm, idąc od początku miasta: za mostem w lewo, potem jest duża brama przez którą normalnie przechodzisz, niedaleko za nią mając Farroka i pałac Ur-Thralla. Przed wspomnianą dużą bramą idziesz w prawo, aż dojdziesz do strażnika kopalni (oznajmi ci to w rozmowie), w kolumnie obok niego powinna być dziurka od klucza.
Gdzie u diabła jest ten obóz? 8-) Zadanie z modleniem sie do orkow
Koło wejścia do świątyni Śniącego jest rozwalony filar, po nim można się wspiąć na górę. Wtedy idziesz na wprost, powinieneś trafić.
Więc mam problem z zadaniem pierścień ULFA, na 1.3.2 wiedziałem dokładnie gdzie jest, tutaj go nie ma, w opisie jest że jest gdzieś w tym lesie z cmentarzem i bandytami obok mostu, no ale NIE MA, więc gdzie oni go przenieśli?
Chyba pisałem, że tym razem jest bezpośrednio NA cmentarzu. I pisałem TOBIE odpowiadając.