Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382122 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382122

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Jao wyślij zdjęcie jego położenia jeśli mógłbyś

Ta miejscówka nie jest duża, jak zjechałeś szybem to nie idziesz w stronę skarbca tylko prosto dalej, jedna z tych odnóg tam prowadzi. Jak na prawo masz arenę, to po lewej stronie.

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie się robi lub na czym zielonego nowicjusza? mam przepis i składniki

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na "ubijaku" chociażby obok Fortuno

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam, można lecieć do 4 rozdziału bez konsekwencji?
Dodatkowo:
- czy można wybić etlu z paladynów i się nikt poza inosem nie obrazi (żeby złapać seny'aka)
- szpon lepiej buffować zwykłymi duszami podobno, spoko ale gdzie się tego nauczyć?
-za cholerę nie mogę znaleźć żadnych porad do q "stary przyjaciel lee" a na ruskim forum jest dość niezrozumiale jakaś wzmianka, że trzeba w 3 rozdziale zrobić, ktoś coś?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Gdzie użyć tego klucza od Thralla xd?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dzięki Jao, wieczny props za pomoc.

4.W obozie orków górskich.

Gdzie u diabła jest ten obóz? 8-) Zadanie z modleniem sie do orkow

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kojarzy może jakiś mag, co jest wymagane do stworzenia rzadkiej runy ?
Niestety tekst urywa mi się w połowie, a zmiana rozdzielczości nic nie dała, będę wdzięczny za pomoc.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Sztaby magicznej Rudy. 1 do tej średniej a 2 do tej najwyższej;) Przynajmniej tak jest w AB;p

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Buub Bóg Belliar zapłać ;)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Wiem że to było bo widziałem to jakieś 100 stron wcześniej.
Ale już nie ma opcji bym to znalazł...
Więc mam problem z zadaniem pierścień ULFA, na 1.3.2 wiedziałem dokładnie gdzie jest, tutaj go nie ma, w opisie jest że jest gdzieś w tym lesie z cmentarzem i bandytami obok mostu, no ale NIE MA, więc gdzie oni go przenieśli?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ponawiam, można lecieć do 4 rozdziału bez konsekwencji?
Dodatkowo:
- czy można wybić etlu z paladynów i się nikt poza inosem nie obrazi (żeby złapać seny'aka)
- szpon lepiej buffować zwykłymi duszami podobno, spoko ale gdzie się tego nauczyć?
-za cholerę nie mogę znaleźć żadnych porad do q "stary przyjaciel lee" a na ruskim forum jest dość niezrozumiale jakaś wzmianka, że trzeba w 3 rozdziale zrobić, ktoś coś?
Do 4. rozdziału możesz lecieć; Etlu wybijaj spokojnie, właśnie w tej misji nauczysz się chwytania dusz; co do starego przyjaciela musisz znaleźć samotnego szamana niedaleko teleportu w górach za Wolną Kopalnią i zagadać do niego mając na sobie pancerz, który za zabicie Hoshkara daje Ur-Thrall.
Gdzie użyć tego klucza od Thralla xd?
Hm, idąc od początku miasta: za mostem w lewo, potem jest duża brama przez którą normalnie przechodzisz, niedaleko za nią mając Farroka i pałac Ur-Thralla. Przed wspomnianą dużą bramą idziesz w prawo, aż dojdziesz do strażnika kopalni (oznajmi ci to w rozmowie), w kolumnie obok niego powinna być dziurka od klucza.
Koło wejścia do świątyni Śniącego jest rozwalony filar, po nim można się wspiąć na górę. Wtedy idziesz na wprost, powinieneś trafić.
Więc mam problem z zadaniem pierścień ULFA, na 1.3.2 wiedziałem dokładnie gdzie jest, tutaj go nie ma, w opisie jest że jest gdzieś w tym lesie z cmentarzem i bandytami obok mostu, no ale NIE MA, więc gdzie oni go przenieśli?
Chyba pisałem, że tym razem jest bezpośrednio NA cmentarzu. I pisałem TOBIE odpowiadając.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos jakis pomysl jak zresetowac skille? Przez przypadek wydalem 20 pn na 1h..

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam kilka pytań mianowicie:
1. Jest jakaś broń szczególnie skuteczna przeciwko szkieletom, jak staram się bić tych co mają 3,4k hp bronią mająca 300 obrażeń i 270 siły  to tracą ledwo po 100hp
2. Czy w 3 rozdziale mając właśnie taka broń, 44 poziom, dam radę zrobić misje z demonem na bagnie?

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wytwarzać strzały?

Mogę robić same groty na stole łuczarza. Jak próbuję stworzyć potem strzały na warsztacie u Bospera, pisze, że nie mam składników.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest kopiec rudy w orkowej kopalni? znalazlem jeden ten najwiekszy, gdzie jest drugi? chodzi o naladowanie runy pyrokara

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skonczylem opiekunow, procz statystyk od wyboru zywiolu co jeszcze daje wybranie konkretnego zywiolu? Np jak wybiore ogien to moge sie uczyc magii ognia?
Szaty zywiołów, maja jakies skille, jest gdzies opis co one robia?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile retoryki potrzeba by Pyrokar pomodlił się za dusze piratów? Aktualnie mam 57

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koło wejścia do świątyni Śniącego jest rozwalony filar, po nim można się wspiąć na górę. Wtedy idziesz na wprost, powinieneś trafić.

Cały czas trafiam w ten sposób tylko do Wrzoda, rozglądam sie cały czas wokół ale nie moge nic znaleźć

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Postrach Nieumarłych,  w zatopionej wieży xardasa klucz daje sam xardas o ile masz questa z ekspedycja magów  ognia ofc bron jest 1h  z nią wszelkie trupy nie stanowią żadnego problemu ona je eksterminuje dosłownie.

Z 1 preta robisz 50  grotów potem  z kłody  tniesz kawalek drewna i ten kawałek drewna na stole obok thorbena przerabiasz na patyki,  potem dla przykładu w warsztacie u bospera łączysz to wszystko w sztrzały

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry