Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357597 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357597

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
okradnij parlana(50,60 zrecznosci?) zwojem przemiany mozesz wejsc tez przez drzwi

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Majkel jeśli chodzi o to miejsce przed którym stoi talamon to albo użyjesz czarnej mgły albo przemiany chrząszcza i przejdziesz koło niego :)

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobywać wytrzymałość na początku gry? Potrzebuję 150 do włóczni a nie znalazłem jeszcze żadnego bonusu. Nie chcę marnować na to PN skoro i tak można wbić max na samych bonusach.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pan Smoków co jakiś level dostajesz +1 do wyrzymałości (a zawsze możesz sam mikstury zrobić a potem z nich mutageny)

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Gdzie jest ta czwarta sfera? Mam już Wody, Ciemności i Ognia, z wieży Xardasa, kopalni nad opuszczoną i Starej Kopalni...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć zręczności żeby ukraść sekstans temu kreślarzowi w mieście, a ile na typów w górnym mieście?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego gdy chce zabić bossa z misji mroczna sieć i zostaje mu 11k hp to wraca mu znowu całe co z tym zrobić ??? POMOCY ??

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie wychodź z tego okręgu/pentagramu nie pamiętam co tam było :F

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam nie wychodzić czy on ??

Post połączony: 2018-05-23, 22:19
bo jakoś musze uciekać i sie leczyć

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spoko dzięki :)  a czy wiesz jaką bronią jednoręczną w 3 rozdziale mogę go zabić  większymi obrażeniami niż 5 ??

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Drugi rozdział zaczęty więc spytam bo widze zmiane co do poprzednienego Returna
Gdzie znajdę recepty na jakies poty zwiekszajace hp? (W domysle to pewnie z jakichs polnych i dzikich jagód)
I na jakim progu siły oraz posługiwania się bronią należy poprzestać (Ile PN za %)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dlaczego warto uczyć się wydobywania rudy (żelaza) tylko do 50? Słyszałem, że więcej nie warto, ale argumentów brak.
2. Czy skała z rudą za miastem, w jaskini z bandytami może się wyczerpać, czy się odnawia co jakiś czas?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Loop a gdzie mam tego klucza użyć xd? Bo mi Ur-Thrall dał.

@MrocznyZły ruda żelaza i magiczna nigdy się nie wyczerpują.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Dlaczego warto uczyć się wydobywania rudy (żelaza) tylko do 50? Słyszałem, że więcej nie warto, ale argumentów brak.
2. Czy skała z rudą za miastem, w jaskini z bandytami może się wyczerpać, czy się odnawia co jakiś czas?

2. Jest nie wyczerpania

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podać taktykę na zabicie tego bossa z dark web zadając mu bo 5 obrażeń a ma on 25 K hp

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Loop a gdzie mam tego klucza użyć xd? Bo mi Ur-Thrall dał.

@MrocznyZły ruda żelaza i magiczna nigdy się nie wyczerpują.

Do kopalnii? Podchodzisz do imiennego orka przed takimi kratami i z nim gadasz :) jak wychodzisz od Ur Thralla to trzymaj się lewej strony, aż wyjdziesz z tego "miasteczka" tam będzie

Post połączony: 2018-05-23, 22:54
Mógłby mi ktoś podać taktykę na zabicie tego bossa z dark web zadając mu bo 5 obrażeń a ma on 25 K hp

Masz za słabą postać kurcze  :D

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Jeszcze jedno szybkie pytanko, o której godzinie mam być e górnym mieście, żeby widzieć zabójstwo Wambo? Wykonałem zadanie dla Gerbrandta, tylko teraz nie wiem czy się z tym nie spóźniłem, bo mam 2 rozdział, stoję dosłownie od 22 do 02:00 i nikt się obok domu sędziego nie pojawia

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykopałem wszystkie skarby Grega, a mimo to nie mogę mu ich oddać (opcja dialogowa, że jeszcze ich nie zdobyłem). Czy to możliwe, że mogłem kielichy sprzedać u Halvora, a złoto straciłem otwierając masowo mieszki? Czy to są osobne przedmioty?
Jeśli istnieje możliwość sprzedania przedmiotów Grega, to jest też jakaś szansa na ich odzyskanie i wykonanie zadania?
Dla pewności odwiedziłem ponownie miejsca ze skarbami - na wyspie przy Busterze, za farmą Bengara, koło obozu Myśliwych oraz przy wejściu do Górniczej Doliny. Tego w jaskini nie liczę, bo ten wykopałem z Gregiem.

0 użytkowników
Do góry