Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831322 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831322

Odpowiedzi 37317

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś czy jest jakiś dobry miecz dwuręczny w 1 rozdziale? Bo najmocniejszy jaki mam to miecz blizny ale on wymaga 145 siły

gomeza jebać maczetami

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem polega na tym, że żaden z bandytów nie posiada tego pierścienia Araxos przy sobie. Mowa o tych, którzy przetrzymują Elvricha.

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mam zrobić aby constantino uczył mnie ochrony przed trucizną? jestem w 3 rozdziale a misji ż ignazdm nie chce mi fax, zrobilem poprzednie misje dla niego

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak odpalić konsolę w grze? Po 10 godzinach rozgrywki zorientowałam się, że Akil kiedyś zginął i blokuje mi to kilka misji :/

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak odpalić konsolę w grze? Po 10 godzinach rozgrywki zorientowałam się, że Akil kiedyś zginął i blokuje mi to kilka misji :/

Przycisk PAUSE BREAK i wpisujesz marvin

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Moje pytanie - jak ogarnąć regenerację many, kiedy będzie to dostępne? Jestem świeżym nekromantą i mam 100 many. Po prostu jest trochę lipa kiedy nawet spanie nie regeneruje :/

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz w tym zadaniu Mroczna Sieć mam znaleść coś tego maga. Może mi ktoś dokładnie opisać to zadanie? Od początku dokońca

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje pytanie - jak ogarnąć regenerację many, kiedy będzie to dostępne? Jestem świeżym nekromantą i mam 100 many. Po prostu jest trochę lipa kiedy nawet spanie nie regeneruje :/

Xardas powinien uczyć przy opcjach zwiększania many

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam moje pytanie :D postac pod zrecznosc, jest sens zostawac czeladnikiem u Thorbena? Przeciez mysliwi tez skupuja trofea.
KTo uczy wyrabiac luki i jakie sa tego warunki?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 a powiedz mi jak otworzyć tą winiarnie bo wiem że trzeba mieć ten łój kretoszczura a to trzeba też jakąś misje zacząć a nie pamietam jak to było z tym
Ja kupilem łój kretoszczura i tyle, otworzylem krate
@Morty  Ale nadal nie robie mu zadnego dmg, nawet sprobowalem deszczem ognia, hp sie szybciej nadal regeneruje
@Sooux Ja tak robie, marvin wskakuje i postać siada i dupa z gry, jak to ominąć?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek Uczy Bosper a wymagania to bycie jego czeladnikiem.  :lol2:

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ile zadaje obrażeń czar wyczerpanie ? Stworzyłem runę i pokazuje mi niby 120dmg no ale czar jest zbugowany bo nic nie robi nie ma nawet animacji tego czaru tylko zwykłe "rzucanie" i nic poza tym. Na yt widziałem jak ludzie grali to zabierało po 145dmg.. Czyżby ten czar był zbugowany czy co ?

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Może mi ktoś dokładnie opisać zadanie "Mroczna sieć"?

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w drugim rozdziale jest dostepna jakas lepsza bron 1h pod sile oprocz el bastardo? oczywiscie nie liczac szponu beliara

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
szponu beliara? XD szpon beliara bedziesz mogl zdobyc najwczesniej w 3 rozdziale jesli dasz krukowi rade  :F

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Thompson Wzywam cie, jakim cudem dales rade z kulistym piorunem rade demonowi z bagien? Ja go bije ale mu co 2 sekundy 500hp odnawia sie

PYTANIE, co z moda w 3 rozdziale zrobic na 100% procz wlasnego obozu
Jak narazie pustyni adanosa nie dam rady, demon z bagna tez za silny co wyklucza mi odrazu kopalnie orkow>ciemna dolina>swiatynia sniacego, las assassynow tez ciezko bo zeby dostac bron dla gonzalesa to musze zabic orkow dla paladyna z zamku a to mi repke zjebie

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

a nie mozesz wejsc na rpg russia i z translatora pojechac?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek Uczy Bosper a wymagania to bycie jego czeladnikiem.  :lol2:

Czyli jedyny sluszny wybor grajac postacia pod zrecznosc i 2h oraz luki to Bosper, tak? :)

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam już 14lvl, należe gildii złodziei,kupców,zabójców(mam zabić rudara),myśliwych i czy warto już dołączyć do jakieś gildii czy jeszcze robić bez?

Berserker2

Berserker2

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

a nie mozesz wejsc na rpg russia i z translatora pojechac?
Trochę zabawy jest, tym bardziej że nie widzę tam profesjonalnej solucji tylko tego typu forum wymiany pytań, nie łatwiej i szybciej odpowiedzieć?
Btw. czemu nie mam dialogu z Erolem o własnej posiadłości? Wymagana jest retoryka? Jak tak, to ile?

0 użytkowników
Do góry