Gdzie jest płyta druidow obok obozu sekty? W poradniku pisze ze niby obok drzewa i nie ma, swoją drogą poradnik zryty bo np kamień który niby miałbyc obok starej kopalni był het nad wodą w jaskini małej
To z płytką przy kopalni akurat zmienione w nowej wersji, odnotowane na którejś stronie solucji. Płytka obok obozu sekty jest na skałach po drugiej stronie wodospadu, poszukaj, może znajdziesz.
Ponawiam pytanko gdzie jest cholerny talbin, szukałem szukajką ale jakieś sprzeczne info się pojawia ze starych wersji głównie.
+czy w mieście orków jest gdzieś kamień druidów do teleportu? Nie chce mi się dymać z przełęczy za każdym razem do Karrasa, ślepy pewnie jestem bo całość oblazłem i nic 
1. Tam gdzie w podstawce, w niewielkim obozie nad jaskinią goblinów niedaleko chaty Cavalorna.
2. Kamienia druidów nie ma, ale można
Spoiler
zabić bossa na cmentarzysku orków i używać jego runy.
Gdzie można znaleźć pierścień gildii Araxos?
Przy jednym z bandytów w miejscu uwięzienia Elvricha, na prawo od drugiej kapliczki Innosa idąc od karczmy Orlana drogą do Słonecznego Kręgu.
Witam czy ktoś miał problem z czarem wyczerpania u Nekromanty ? Stworzyłem tą runę ale nie nic ona nie robi...
Mogę się mylić, ale czy to nie jest czar, który odnawia manę kosztem HP? Jeśli tak, to z pełną maną nic nie zrobi.