[G2NK] Z życia farmera/Bauernleben PL 3610 2

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 13.01.2016 roku

Wyświetleń 3610

Odpowiedzi 2

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia

Quasch
Bractwo Spolszczenia

[G2NK] Z życia farmera/Bauernleben PL
2016-01-13, 21:25(Ostatnia zmiana: 2021-03-11, 22:15)

Historia:

Wraz z rodzicami żyjecie samotnie na małej wyspie. Dobiegają do ciebie pogłoski o gospodarstwie położonym na sąsiedniej wyspie i postanawiasz opuścić rodzinny dom, aby zaznać przygód.

Cechy:

* nowa niezależna historia niezwiązana z główna fabułą Gothic
* nowy świat
* nowe modele
* system wyboru strzał
* ponad jedna godzina gry
I wiele więcej...

Screeny z modyfikacji:

Spoiler

>>>  Download   <<<

Credits:

Tłumaczenie: AhnBael, XylonaAstremidre, Quasch
Korekta: yudaeh
Skrypty: Taliasan
Grafika: Tracha
Filmy: OwcaZagady
Testy: Freddy, yudaeh, Quasch

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niewielki modzik, który nic specjalnego nie oferuje, więc można go spokojne odpuścić. Mod przypominał mi trochę Piratzstories i chyba nawet korzysta z jego świata, bo pamiętam tą świątynię. Mamy 3 mikroskopijne wysepki (level design nie zachwyca) i 6 zadań pobocznych w stylu przynieś to, przynieś tamto (no, chyba, że coś pominąłem). Wielkie zaskoczenie było, kiedy po 20 minutach zobaczyłem napisy, bo zostałem rolnikiem. Myślałem, że to dopiero otworzy mi drogę do ciekawszych zadań. Wczytałem wcześniejszy zapis i pokręciłem się jeszcze trochę po świecie. Popłynąłem na wyspę z latarnią morską, ale poza jedną postacią, która może nauczyć nas otwierania zamków po to byśmy mogli otworzyć jedyną skrzynię w grze, nie ma tam nic specjalnego. Zauważyłem też, że w jednym miejscu w morzu, gdy płyniemy zdarza się spaść na dno i zginąć. Widocznie ktoś zapomniał zaznaczyć by to miejsce było traktowane jako woda a nie ląd.
Jest nowy element, a mianowicie zatruwanie strzał, ale nie znalazłem nikogo kto mógłby tego nauczyć. Naturalnie nauczyłem się ważenia trucizny od alchemika.
To raczej mod kogoś początkującego, który dopiero się uczył, wszak trzeba od czegoś zacząć. Ale za to bardzo ładna jest ikonka modyfikacji. :)

A jakby się komuś przydało, bo zauważyłem takie pytanie w zapowiedzi moda, to pierścień Dena jest na pniaku niedaleko gościa pasącego owce. Nieraz trzeba się wspiąć na tego pniaka by go zauważyć. Swoją drogą to zbyt długo tego pierścienia nie szukałem od razu przyszło mi do głowy, że będzie leżał w takim miejscu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dodane do Steama.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry