[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 984266 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 984266

Odpowiedzi 1461

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
O ile mi wiadomo to te wszystkie dodatki typu Angar itd w Ardei dodają właśnie Konsekwencje

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Dzisiaj zainstalowałem gothica 3 i comunity patch, quest pack 4,2 i content mod 3.0 wyłączyłem tylko opcję konsekwencje gdyż wolę grac bez tego ale nie działają mi questy z quest packa nie mam też w ardei angara i lee i innych jest tylko diego , Gorn i milten to samo z questami z system packa? z tego co pamiętam Milten zlecał zadanie ze smokami ale urywa się dialog z miltenem na tym czy pamiętam smoki z Khorinis i dalej nie mam opcji dialogowej z nim ??? czy to bug czy coś się zwaliło z instalacją quest packa??
Co ciekawe zbroję łowcy smoków znalazłem ??

Błędem było wywalenie konsekwencji, część z tej zawartości pokrywa się zarówno z CM 3.0 jak i z Quest packiem

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanie
Normalnie w g3 były 4 smoki a czytając ostatnio listę zmian które wprowadza content mod 3.0 wyczytałem że ponoć dodane zostały 2 nowe smoki ??? te pod Cape dun i tego niedaleko Geldern zabiłem , został jeden w Varancie a gdzie szukać tych 2 nowych dodanych przez content mod?? Okolice Geldern przeszukałem i znalazłem tylko tego jednego obok wieży??

:D

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Mam pytanie
Normalnie w g3 były 4 smoki a czytając ostatnio listę zmian które wprowadza content mod 3.0 wyczytałem że ponoć dodane zostały 2 nowe smoki ??? te pod Cape dun i tego niedaleko Geldern zabiłem , został jeden w Varancie a gdzie szukać tych 2 nowych dodanych przez content mod?? Okolice Geldern przeszukałem i znalazłem tylko tego jednego obok wieży??

Idąc od strony Trelis, przed bramą Geldern skręć w lewo - do Ogrów i jest tam też jakaś jaskinia/kopalnia... Wskakuj tam na góry, powinieneś znaleźć krwiopijców a dalej będą smoki. W krzakach schowana jest też ruina zamku, CM dodał tam jakieś skrzynki o ile dobrze pamiętam.

dywan34

dywan34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przepraszam a czy jest spolszczenie do contect mod 3.0 czy  2.6.3 ???z gory dziekuje za odpowiedz ;d

Post połączony: 2016-09-18, 11:28

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CM 3.0 ma zaimplementowane spolszczenie, chociaż jest parę nowych rzeczy, które nie są przetłumaczone ale to są pierdoły i można przymknąć na to oko.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanie

Idąc od strony Trelis, przed bramą Geldern skręć w lewo - do Ogrów i jest tam też jakaś jaskinia/kopalnia... Wskakuj tam na góry, powinieneś znaleźć krwiopijców a dalej będą smoki. W krzakach schowana jest też ruina zamku, CM dodał tam jakieś skrzynki o ile dobrze pamiętam.

Wiem wczoraj znalazłem tam 2 smoki :) a było mówione że 1 zostało dodany w Geldern i 1 w Varancie widać ktoś się pomylił w opisie content moda 3.0 bo oba nowe smoki są w Geldern :)

Post połączony: 2016-09-18, 21:02
Jeszcze jedno pytanie gram z modem konsekwencje czy mogą wybić orków w vengardzie i tych wokół bariery?? nie chciałbym żeby potem wszyscy orkowie byli wrogo nastawieni ?

TheFallenGod

TheFallenGod

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam serdecznie.

Czy pomoże mi ktoś z CM 3.0, a konkretniej czy jest możliwość modyfikacji PO instalacji?Okazuje się że po wybraniu Enhanced_Visibility, mimo iż posiadam 8gb RAMu, Gothic 3 chodzi jak, krótko mówiąc, kupa. Ledwie mogę grać, ścina się na każdym rogu, każdym zakręcie i w każdym mieście. Chciałbym się tego pozbyć bez konieczności usuwania całej gry i ponownej instalacji... Jest taka możliwość?

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Sam nie posiadam CM 3.0, ale w 2.6.3 była opcja odinstalowania ów modyfikacji. Spróbuj, może się uda. Potem zainstaluj od nowa, byleby bez tej opcji.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ile można wybić tych orków w Nordmarze czy jak wybije kilka obozów to orkowie się na mnie rzucą w miastach? bo muszę niestety wybić jeden obóz orków ten obok grobowca angira by wykonać zadanie z grobowcami z klanu ognia???

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Orkowie zaatakują cię tylko, jeśli wybijesz kopalnię i wszystkie pięć obozów, a następnie pogadasz z Gnarem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jeszcze jedno pytanie chcę uwolinić varant od władzy asasynów, Czy jak zabije tych trzech koczowników do zadania polowania na nagrody to zepsuje sobie stosunki w koczownikami ? zależy mi na osiągnięciu 75% reputacji  w Bradze a bez zabicia tych przywódców koczowników się nie obejdzie??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Obejdzie się. Wrogo nastawionych dwóch liderów musisz zabić tak czy inaczej.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Obejdzie się. Wrogo nastawionych dwóch liderów musisz zabić tak czy inaczej.

A ten 3 Asaru można go zabić bez żadnych konsekwencji w relacjach z koczownikami i magami wody??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie. Asaru jest potrzebny do wyzwolenia Bragi.

You didn't grow.
You didn't improve.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie polecam grać po stronie koczowników, lepiej zamordować ten cyrk i grać po stronie Assasynów, a w myrtanie po stronie paladynów :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Nie polecam grać po stronie koczowników, lepiej zamordować ten cyrk i grać po stronie Assasynów, a w myrtanie po stronie paladynów :)

Tyle że ja gram po stronie Innosa a nie Beliara i nie chce zabijać magów wody :) Poprzednim razem przeszedłem g3 po stronie asasynów teraz chciałem spróbować wyzwolić Varant z pod władzy asasynów tyle że mam problem z uzyskaniem 75% w niektórych miastach varantu jak w ben arai ?? Czy wybicie tych przywódców koczowników będzie miało jakiś wpływ na relacje z magami wody?? i będzie można wyzwolić varant z rąk asasynów ?? Pytam bo mod konsekwencje dość mocno wpływa na rozgrywkę z tego co zdążyłem zauważyć?

Post połączony: 2016-09-22, 16:14
Edit: Dobra ogarnąłem temat tylko w Ben Arai nie można dojść do 75% w innych miastach już można uzyskać ten próg bez zabijania koczowników :) z tego co zauważyłem można się dostać do tych kopalni w ben arai po skałach i nikt nie atakuje więc problem rozwiązany :) do tego co ciekawe mogę nawet wejść do Ishtar płacąc strażnikowi 300k złota :) chyba quest pack to wprowadza bo nie było takie możliwość w czystym g3 :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest mikstura wody do miecza żywiołów , nie wiem ale zabiłem już Ur arasha obok grobowca bereka i nie wiem czy go przeszukałem bo receptury wody nie mam w ekwipunku jaki jest kod na tą recepturę??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tam bodajże leży jeszcze drugi trup Nordmarczyka, i on ma przy sobie recepturę.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak uzyskać zadanie Namib nie chce rozgłosu z qp4 , rozmawiałem już z gonzalesem i nie mam u Namiba żadnej opcji dialogowej???

0 użytkowników
Do góry