[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 880815 1459

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 880815

Odpowiedzi 1459

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy tylko ja mam problem z królem? Przebiłem się przez hordę orków, by zobaczyć się z królem a go nie ma. Przespałem dla pewności kilka dni i go nie ma, przeszukałem wszystkie pomieszczenia ;-;

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, czesty bug z podstawki, musisz skorzystać z kodów goto Rhobar bo on jest POD zamkiem, z 15 metrów :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Ale się wkurwiłem.
Raz jedyny chciałem przejść grę po stronie orków. Jestem w Nordmarze, ukończyłem zadanie " Oswobodź Nordmar " po czym udałem się do Faring gdzie zatrzymał mnie ork strzegący wejścia do zamku, po krótkim dialogu że wybiłem orków na ziemi Nordmarczyków wszyscy w Faring się na mnie rzucili. Przypuszczam że to samo byłoby w innych miastach po rozmowie z hersztem.
Wiedziałem jak działają Konsekwencje ale nie przypuszczałem że zadania związane z orkami w Nordmarze mają wpływ na tych z Myrtany. Przecież orkowie w Nordmarze z góry są i tak wrogo nastawieni do gracza.
I teraz co robić.. albo wczytać sejwa przed rozwaleniem ostatniego obozu orków w Nordmarze albo grać po stronie rebeliantów co już robiłem wiele razy..

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Ja teraz nie mam na przykład wstępu do Montery (-30 reputacji za coś-tam) i jakoś nie narzekam :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale się wkurwiłem.
Raz jedyny chciałem przejść grę po stronie orków. Jestem w Nordmarze, ukończyłem zadanie " Oswobodź Nordmar " po czym udałem się do Faring gdzie zatrzymał mnie ork strzegący wejścia do zamku, po krótkim dialogu że wybiłem orków na ziemi Nordmarczyków wszyscy w Faring się na mnie rzucili. Przypuszczam że to samo byłoby w innych miastach po rozmowie z hersztem.
Wiedziałem jak działają Konsekwencje ale nie przypuszczałem że zadania związane z orkami w Nordmarze mają wpływ na tych z Myrtany. Przecież orkowie w Nordmarze z góry są i tak wrogo nastawieni do gracza.
I teraz co robić.. albo wczytać sejwa przed rozwaleniem ostatniego obozu orków w Nordmarze albo grać po stronie rebeliantów co już robiłem wiele razy..

tak, to jest zjebane :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Co jest w tym dziwnego? Atakujesz orków to stajesz się ich wrogiem, jak dla mnie super sprawa, trochę trzeba pomyśleć i już nie dają sobie rady. Jedyne co powinni poprawić, to że mając wysoką reputacje u orków nie atakują cie w nordmarze.

EDIT: No niestety ktoś nie przemyślał tego :/

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wlasniue o to chodzi, ze fabularnie i tak orkowie w Nordmarze są zablokowani i dlatego jest to chujowe. Bo gdyby dali jeszcze do tej calosci opcje, aby pomóc Orkom zdobyć Nordmar to jak najbardziej byloby to trafione.

KOMPUTER:
Spoiler

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam co zrobić aby nasi towarzysze (Diego, Górna, Millennium, Vatras...) się rozeszli bo cały czas są w ardei

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Witam co zrobić aby nasi towarzysze (Diego, Górna, Millennium, Vatras...) się rozeszli bo cały czas są w ardei
wykonac questy w ardei i poinformować buntowników ?

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam prawie wszystkie wypełnione zostały mi 3 (List z instrukcjami od Xardasa, Jack i złoto buntowników, Smoki tylko nie one!).Czy to któraś z tych misij.Buntowników poinformowałem
wykonac questy w ardei i poinformować buntowników ?

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
kupiłem Asusa Radeona 4850HD 512mb i ustawiłem suwaki na maxa, a Gothic 3 wygląda fatalnie. Lepiej  już było na starym zestawie tj Radeonie 9500@9700. jakieś podpowiedzi?zmieniłem w ust. na efekt overglow i jest extra, głebia pola i inne to chyba na lepsze karty.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jedno pytanie do Ventrue. napisałeś , że update pack instalujemy na końcu, tymczasem na wogu zalecają po patchu 1.75 przed CM, QP, etc.. jak być powinno?

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Mowisz o dwoch roznych patchach.

Przepraszam, pomyłka w czytaniu ze zrozumieniem. Wg. Mnie update pack powinno na koncu sie instalowac bo z tego co pamietam to poprawia niektore bezsensowne zmiany wprowadzone w ktorys z poprzednich modow.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
jedno pytanie do Ventrue. napisałeś , że update pack instalujemy na końcu, tymczasem na wogu zalecają po patchu 1.75 przed CM, QP, etc.. jak być powinno?
O ile dobrze pamiętam to faktycznie Update Packa instaluje się po patchu 1.75.14 - ale jak innym wszystko śmiga, to jeden uj, nie ma co drążyć :ok:

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Ja zainstalowałem na końcu i jest ok.
Trochę odświeża ta "paczka" dodatków gothica.
Już na początku widać zmiany.
Warto na tym zagrać przy kolejnym podejściu lecz ostrzegam że przy następnym razie te mody będą już nieodłącznym elementem

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się pancerz łowcy smoków bo na wyspie gdzie jest mag ożywienie i cieżka skrzynia go nie ma

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Podczas instalacji wybiera się gildię do jakiej się należało w G2. Którą wybrałeś? Jeśli wybrałeś Łowcę Smoków to powinieneś znaleźć pancerz na tej wyspie co byłeś, ale powinna być ona do zabrania podczas przeszukiwania martwego pirata leżącego przy w okolicach tego ołtarza gdzie jest ten mag ożywieniec i skrzynia.

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Podczas instalacji wybiera się gildię do jakiej się należało w G2. Którą wybrałeś? Jeśli wybrałeś Łowcę Smoków to powinieneś znaleźć pancerz na tej wyspie co byłeś, ale powinna być ona do zabrania podczas przeszukiwania martwego pirata leżącego przy w okolicach tego ołtarza gdzie jest ten mag ożywieniec i skrzynia.

Wybrałem tą gildie lecz martwego pirata tam nie ma.
Może jest jakiś kod na niego?

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Pytanko. Ten goblin ZixZaz Nierozgarnięty.. W zasadzie to po co on jest? On jest bo jest? Czy jest częścią jakiegoś questa? Cholernie trudno go zabić, a nawet nic nie dropi i żaden quest się nie zalicza po jego zabiciu. Ktoś wie dlaczego goblin o takim imieniu istnieje? (Znajduje się w pobliżu przełęczy do Nordmaru nad Faring zaraz przed wejściem na półkę skalną z dwoma kamiennymi golemami).

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry