O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 5.01.2016 roku
Wyświetleń 880801
Odpowiedzi 1459
Narkan
Werewolf
Fletcher
Ale się wkurwiłem. Raz jedyny chciałem przejść grę po stronie orków. Jestem w Nordmarze, ukończyłem zadanie " Oswobodź Nordmar " po czym udałem się do Faring gdzie zatrzymał mnie ork strzegący wejścia do zamku, po krótkim dialogu że wybiłem orków na ziemi Nordmarczyków wszyscy w Faring się na mnie rzucili. Przypuszczam że to samo byłoby w innych miastach po rozmowie z hersztem. Wiedziałem jak działają Konsekwencje ale nie przypuszczałem że zadania związane z orkami w Nordmarze mają wpływ na tych z Myrtany. Przecież orkowie w Nordmarze z góry są i tak wrogo nastawieni do gracza. I teraz co robić.. albo wczytać sejwa przed rozwaleniem ostatniego obozu orków w Nordmarze albo grać po stronie rebeliantów co już robiłem wiele razy..
Maciej
andzej
siewka181
Witam co zrobić aby nasi towarzysze (Diego, Górna, Millennium, Vatras...) się rozeszli bo cały czas są w ardei
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
Cytat: andzej w 2016-02-10, 14:46Witam co zrobić aby nasi towarzysze (Diego, Górna, Millennium, Vatras...) się rozeszli bo cały czas są w ardeiwykonac questy w ardei i poinformować buntowników ?
pawbuj
Sapharan
Squerol
jedno pytanie do Ventrue. napisałeś , że update pack instalujemy na końcu, tymczasem na wogu zalecają po patchu 1.75 przed CM, QP, etc.. jak być powinno?
Xankir Złote Wrota
Podczas instalacji wybiera się gildię do jakiej się należało w G2. Którą wybrałeś? Jeśli wybrałeś Łowcę Smoków to powinieneś znaleźć pancerz na tej wyspie co byłeś, ale powinna być ona do zabrania podczas przeszukiwania martwego pirata leżącego przy w okolicach tego ołtarza gdzie jest ten mag ożywieniec i skrzynia.