O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 5.01.2016 roku
Wyświetleń 880804
Odpowiedzi 1459
Jakub91
Squerol
Sapharan
Odnośnie Szponu to nic nie dostałem od nikogo, żadnego klucza za wyczyszczenie oazy. Tak samo ten kufer sigmora... Nie widziałem nawet że takowy istnieje i gdzie jest... Mogłby ktoś?
Werewolf
Klucz przeciez daje Sigimor w zadaniu ,,Danina Zubena" czy jakos tak.
Draks
Narkan
blokują, mi odjeli 30% w monterze za coś tam... inny użytkownik pisał o atakach orków z myrtany w przypadku wyzwolenia nordmaru
Razakel Quest Pack Team
Najlepsza moim zdaniem kolczuga rycerza i ciężka paladyna. Ciekawe czy w 2.6.4 dadzą wszystkie dzieła joeya1990 i falschenschmiedta (nie ma większości pancerzy ani potworków na wideo). Największe wrażenie zrobiła na mnie zbroja asasyna z concept arta Gothica 3 (daje obrazki, jak kto ni widział):Spoiler Dzieło sztuki po prostu
Cytujblokują, mi odjeli 30% w monterze za coś tam... inny użytkownik pisał o atakach orków z myrtany w przypadku wyzwolenia nordmaruA tak, umknelo mi to bo zawsze Nordmar robie na koncu Nadal jednak nie przeszkadza to w dostaniu sie do Zubena, otrzymania misji Danina Zubena i pójscia do Sigmora z Bakareshu
zajebistych zadan
Moriros
Omijajac po drodze mnostwo expa, zajebistych zadan i mozliwosci zdobycia dobrych rzeczy z ekwipunku? Jesteś jedna z tych osob, co skipuje wszystkie dialogi tylko aby isc do przodu? xd