[G2NK] Cienista północ/Shady Midnight Demo PL 4842 7

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 20.08.2015 roku

Wyświetleń 4842

Odpowiedzi 7

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia

Quasch
Bractwo Spolszczenia

[G2NK] Cienista północ/Shady Midnight Demo PL
2015-08-20, 07:38(Ostatnia zmiana: 2021-03-11, 22:03)

Opis modyfikacji:

Minęło 15 lat od wydarzeń z oryginału. W międzyczasie najemnicy postanowili zasiedlić się w starym zamku.
Wszystko to stało się za sprawą bezimiennego bohatera, który otworzył bramę do twierdzy, będącą jeszcze w posiadaniu paladynów.
Dzięki temu orkowie mieli otwartą drogę i mogli bez przeszkód rzucić się na zamek. Najemnicy skorzystali z okazji i ruszyli na twierdzę, jak tylko większość orków postanowiła się wynieść.

Minęło 15 lat, a ty budzisz się w zamku zajętym przez najemników. Nie masz w ogóle pojęcia, jak się tam znalazłeś, ani co tak naprawdę się tam dzieje.
Pierwsze dwa rozdziały są w tym demie grywalne, przy czym w pierwszym chodzi po prostu o dołączenie do najemników.

Akcja rozgrywa się w dawnej Górniczej Dolinie. W demie znajdzie się gęsta dżungla, w której żyją myśliwi oraz drwale, niezamieszkany przez nikogo kanion, twierdza zajęta przez najemników, rybacka wioska na końcu kanionu jak i cmentarz. Jednak nie jest to zwyczajny cmentarz - kiedy jeszcze orkowie przebywali w Kolonii używali tego miejsca do pochówku swoich poległych wojowników. W międzyczasie przekształciło się to w pustynię, pod którą znajdują się różne niewielkie, ludzkie cmentarze.

Można do tego dodać jeszcze obóz bandytów, którym dowodzi Babo - miał już po dziurki w nosie życia w klasztorze. Jeszcze inną znaną personą wśród bandytów jest Pablo, który nie życzył już sobie, aby paladyni mieli go po prostu w d... głębokim poważaniu.

Czas gry Cienistej północy to jakieś 3-4 godziny. Jest zrobiony do niej dubbing niemiecki. Jak przy wszystkich modyfikacjach do Gothic II tak i tu do gry potrzebny będzie dodatek "Noc Kruka".

Cechy modyfikacji:

* Nowy i przerobiony świat gry,
* Spotkamy wielu starych znajomych z Gothic 1 i 2, ale poznamy również nowych ludzi,
* Nowe receptury do warzenia mikstur,
* W miarę grywalne dwa rozdziały,
* Gildia, do której można dołączyć,
* Zmieniony został design prawie wszystkich menu,
* Nowe efekty dźwiękowe, np. przy level-upie czy przy zmianie rozdziału

Screeny:

Spoiler

Prezentacja świata:

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=ijsoiHHYIxo

Dzisiaj premiera moda najbardziej wyczekiwanego przez nikogo!
Będę szczery - jest to chyba jeden z najgorszych modów w jakie grałem.
Właściwie to został on tylko przetłumaczony jako wzór, jak nie należy tworzyć modów ;P
Do teraz jest mi szkoda czasu przeznaczonego na ten mod. Szkoda gadać.
Pomimo tych krytycznych słów i tak zachęcam do pobierania - a nuż się komuś spodoba i nie wymaga od modów zbyt wiele :D

>>>  Download   <<<

Credits:

Tłumaczenie: Quasch
Korekta: Quasch, yudaeh
Skrypty: Taliasan
Grafika: chicken, yudaeh
Filmy: OwcaZagady
Testy: Quasch, Freddy, yudaeh

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Wszedłem na forum sprawdzić czy przypadkiem nie ma jakichś nowych dobrych modzików które spolszczyliście, zobaczyłem nowy temat więc raźnie kliknąłem, żeby zobaczyć co jest w środku.

Czuję się bardziej oszukany niż wtedy, gdy powiedzieli mi, że św. Mikołaj nie istnieje... -_-

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie ukrywamy, że to najgorszy mod jaki widzieliśmy na oczy. Zagrać w to polecamy tylko, żey się pośmiać z tak marnej jakości :)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbowałem z nudów. Kto uczy siły ? Albo skąd zdobyć broń na początek gry chcę wyjść z zamku ale nie mam nawet lagi ;(

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Siły uczy jeden z rybaków w wiosce rybackie (jest ona przed dawnym wejściem do Nowego obozu).
Broń możesz zdobyć na 3 sposoby:
- niedaleko zamku jest jaskinia z goblinami, możesz wziąć sobie od nich lagę
- w kopalni możesz znaleźć kilof
- naucz się kowalstwa i siły do 30 i wykuj sobie miecz

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Na samym początku gry możesz też zdobyć pogrzebacz, w tym pokoju, gdzie paru najemników śpi.

Spoiler

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Najlepsze jest to ze w zadnym z pobranych ostatnio modów nie było wirusów a w tym mi wykryło Trojana;d

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mod dodany na Steam.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry