ELEX 582233 1525

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 30.06.2015 roku

Wyświetleń 582233

Odpowiedzi 1525

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
No ale o co Ci chodzi? Widzisz coś w nim fajnego? Ok, momentami szło się uśmiechnąć ale jak się słyszy "ta gra nie jest dokończona, lepijej zagrać w dokończoną gre" A przegrał jedynie 25 minut to takie coś woła pomstę do nieba. Dla mnie to klocuch dno. Było jest i będzie.  Jest ktoś na forum kto go lubi?

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale wiesz, że ten typ to troll i robi to specjalnie?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Ty tak na poważnie? XD

Tak Ogon, on tak na poważnie.   :lol2:

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
No nawet jeśli tak? Mówię, że nie mogę na takie coś patrzeć.

@up nie obchodzi mnie czy on trolluje czy nie. Powiedziałem co widziałem.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Ale zachowujesz się tak, jakby zachowanie klochucha dopiekło Ci do żywego. :lol2:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A  Tobie Simen elex się podoba? Może zrobisz jakąś recenzję? Bo te datapady mnie nie interesują dlatego że fanem gwiezdnych wojen nie jestem ale potencjał z tego co robisz masz. Jak zrobiłeś film o mnie to miałeś 3k wyswietleń  w tydzień xd więc..

PS: Oglądałem tego klocucha czy jak mu tam i powiem jedno. Żenada.  Takie coś powinno iść na aborcję. Taka recencja mnie nie interesuje. Jego poziom języka polskiego oraz bogactwo to same dno.

Mój brat skoczył do ELEXa piewszy, więc uznałem, żeby skończył pierwszy, wtedy ja zacznę. Poza Psimgoth nawet mnie nie subskrybujesz, więc co Cię tak polityka mojego kanału interesuje xd

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Subskrybuje cię :) przychodza powiadomienia :) "Psimek" kanał. Kereth nie rozumiem cię czemu miało mi to dopiec XDDDDD japierdole idź się leczyć. Niezłe prowo z twojej strony :D Z resztą nie pierwsze i nie ostatnie.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Kto powiedzial, że to jest prowo z mojej strony?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Ja tak powiedziałem bo sugerujesz mi ze mam ból dupska o to że  Klocuch jest bardziej orygnalny niż ja XDDD śmieszne. Nawet jeśli jest i  zjada mnie na starcie mam to w dupie.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Nie szkoda wam ludziska cennego czasu na pierdoły z takim niedorozwiniętym umysłowo człowiekiem?

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Simen Zduś te gównoburze w zarodku bo już sie zaczyna...

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
to tylko pokazuje poziom intelektu niektórych osób z tM ;)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No dobra, ale kogo karać? Bo teraz Psimgoth nic nie zrobił.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ciekawi mnie co teraz z PB. Recenzje sa złe, gracze niezadowoleni. Wyniki sprzedaży moga być różne, promocja była spora i całkiem niezła, powinno im się wszystko zwrócić, ale czy zarobią pieniądze za jakie będa mogli robic Elex 2?

Bo bez dużego zastrzyku finansowego i w ekipie nie przewiduje im sukcesow. Jeśli Elex sie dobrze sprzeda tk biorac pod uwage reckk obstawiam powtorke z Risena 2 i 3.

Więc o ile jakims cudem nie zarobią grubego szmalu to albo zrobia Gothica albo zamkną studio. Wspomnicie me slowa.

Ja sam zagram jak stanieje, wyrwe na jakies promocji i tak ogrywam teraz MGS na zmiane z "Bully" w realnym świecie. Nie odrzuca mnie lore, nie będe za nie hejtował bo to jest jakas konwencja, pomysł, cos ciekawego. Fabularnie? Może być gorzej niż w Skyrimie?

Świat wyglada okej. Animacje i system walki...jeśli postacie i historie beda spoko, przemęcze sie. Bardziej boli mnie fakt ze w 2017 (!!!!!!) roku postac nadal przenika przez obiekty a fizyka jest jakimś abstrakcyjnym pojęciem.

Obstawiam, że Elex tak jak Risen 2 będzie czymś ala Arrowverse, MCU/Transformersy dla gier komputerowych. Sporo plusów, czas można miło spędzić, ale generalnie słabiak wywalajacy sie na podstawowych rzeczach.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Halk_Hogan_PL

ELEX
#1394 2017-10-22, 16:48(Ostatnia zmiana: 2017-10-22, 17:10)
No sorry @smox, ale teraz to Ty pokazujesz jak w ignorancki sposób podchodzisz do tematu, bo trudno Ci zaakceptować to, że komuś się ta gra nie podoba i teraz go obrażasz od idiotów. Nie powiem, żeby część tych ludzi była jakoś nadzwyczajnie kulturalna, ale nie widzę, że ktoś Cię z nich obraził.

@Halk_Hogan_PL łap warna za ten post. Chyba dawno żadnego nie miałeś, skoro nie wiesz jak się zachowywać :)
Aha, no dzięki, z pewnością należało mi się bo na pewno obraziłem tym wiele użytkowników tego forum.  :lol2:
Wrzuć na luz ziomek, bo za bardzo się spinasz z tym "moderowaniem".

Nie muszę chyba przypominać, że kilka osób miało ból dupy o wrzucanie filmików sueskiego (które jako tako miały jakiś sensowny przekaz) więc wstawianie takich idiotycznych trollów typu klocuch powinno być z góry zakazane. A jeśli kogoś bawi takie coś to gratuluję intelektu i poczucia humoru.

EDIT: Zucklov: Ta jeśli w ogóle to miało być do użytkowników tm.  :lol2: Po prostu rzuciłem takie określenie, żeby lekko podkoloryzować wypowiedź, nie miała ona na celu obrazić nikogo z forum.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Dostałeś warna za słowo "pedał", a nie za swoje zdanie na temat Klocucha.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A ja nie twierdzę, że on kogoś w ten sposób obraził. Mi po prostu chodzi o zachowanie kultury w dyskusji.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
@Simen to nie forum katolickie.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
A ja nie twierdzę, że on kogoś w ten sposób obraził. Mi po prostu chodzi o zachowanie kultury w dyskusji.
Zachowanie kultury na themodders... :lol2: No proszę Cię, przecież to paradoks.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zapytam inaczej: Jesteś osobą znaną szerzej w kręgach modderów i grafików. Nie jest Ci głupio, jak ktoś wszedłby przypadkiem na TheModders i poczytał co poniektóre Twoje posty?

0 użytkowników
Do góry