Ciekawi mnie co teraz z PB. Recenzje sa złe, gracze niezadowoleni. Wyniki sprzedaży moga być różne, promocja była spora i całkiem niezła, powinno im się wszystko zwrócić, ale czy zarobią pieniądze za jakie będa mogli robic Elex 2?
Bo bez dużego zastrzyku finansowego i w ekipie nie przewiduje im sukcesow. Jeśli Elex sie dobrze sprzeda tk biorac pod uwage reckk obstawiam powtorke z Risena 2 i 3.
Więc o ile jakims cudem nie zarobią grubego szmalu to albo zrobia Gothica albo zamkną studio. Wspomnicie me slowa.
Ja sam zagram jak stanieje, wyrwe na jakies promocji i tak ogrywam teraz MGS na zmiane z "Bully" w realnym świecie. Nie odrzuca mnie lore, nie będe za nie hejtował bo to jest jakas konwencja, pomysł, cos ciekawego. Fabularnie? Może być gorzej niż w Skyrimie?
Świat wyglada okej. Animacje i system walki...jeśli postacie i historie beda spoko, przemęcze sie. Bardziej boli mnie fakt ze w 2017 (!!!!!!) roku postac nadal przenika przez obiekty a fizyka jest jakimś abstrakcyjnym pojęciem.
Obstawiam, że Elex tak jak Risen 2 będzie czymś ala Arrowverse, MCU/Transformersy dla gier komputerowych. Sporo plusów, czas można miło spędzić, ale generalnie słabiak wywalajacy sie na podstawowych rzeczach.