Most, otoczenie, drzewo wyglądają bardzo, bardzo fajnie. Grafika nie wydaje się beznadziejna. Level design okej. Ale ten miecz....beznadziejny.
Budowla wygląda ciekawie, ale tutaj widzimy namiastkę jetpacka w akcji. Póki co trudno cokolwiek ocenić.
Wygląda na to, że standardowo dostaniemy badziewne modele postaci. Otoczenie wygląda dziwnie, ale podkreślam grafika jest ładniejsza. Dość ciekawa zbroja, połączenie rożnych elementów.
Dobra...ta maszkara wygląda super

Z daleka widać coś ala kopalnie. Potwór ma fajny model i nieźle wygląda. Zobaczymy jak sprawdzi się w akcji.
Woda jest troszkę dziwna. Budynek prezentuje się nieźle, ale ten miecz....o matko :( Wyczuwam, że będę latał z bronią palną. Fajnie wyglądające niebo. Poprawili to.
Jestem ciekaw co to...wygląda jak jakieś wielkie serce w gałęziach. Bardzo jednak podoba mi się miejscówka. Widać, że grafika uległa znaczącej poprawie.
Wreszcie coś co wygląda na serio ciekawie. Widać, że to postapokaliptyczny świat, jakieś ruiny, śmieci. Robot wygląda tak jak w Avatarze, ale prezentuje się jak na Piranhie Bytes...bardzo fajnie

Zobaczymy jak zaprezentuje się w akcji.
Podsumujmy. Na wszystkich udostepnionych do tego czasu screenach widać, że level design trzyma poziom. Powiedziałbym, że jest świetny. Grafika widać również uległa sporej poprawie a pewnie zaliczy jeszcze upgrade. Potwory i roboty wyglądają nieźle. Co do poprawki? Zdecydowanie przydałaby się praca nad modelami postaci i koniecznie naprawa tego badziewnego miecza. Z strony fabularnej....opis uniwersum, frakcji i kilka doniesień dotyczących mechanik itp. brzmi obiecująco. Szykuje się powrót do klimatów Gothica w kilku aspektach. Generalnie te screeny źle dobrali. Poprzednie były lepsze. Nadal jestem bardzo ciekawy co z tego wyniknie. Czekam na gameplay.