ELEX 585208 1525

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 30.06.2015 roku

Wyświetleń 585208

Odpowiedzi 1525

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
„Kiedy zapytasz trójkę ludzi, co było niesamowitego w Gothiku, otrzymasz pięć różnych opinii, ale centralnym punktem każdej wypowiedzi jest zawsze klimat, który był obecny w naszej grze. Przeanalizowaliśmy wszystkie nasze poprzednie tytuły i zauważyliśmy, że gry te miały pewne niesamowite momenty. Chcemy teraz umieścić to wszystko w najnowszej produkcji. Powodem, dla którego nie tworzymy nowego Gothika, jest to, że bardzo chcemy zrobić ELEX.”
— Björn Pankratz

Może coś jednak z tego wyjdzie.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
„Kiedy zapytasz trójkę ludzi, co było niesamowitego w Gothiku, otrzymasz pięć różnych opinii, ale centralnym punktem każdej wypowiedzi jest zawsze klimat, który był obecny w naszej grze. Przeanalizowaliśmy wszystkie nasze poprzednie tytuły i zauważyliśmy, że gry te miały pewne niesamowite momenty. Chcemy teraz umieścić to wszystko w najnowszej produkcji. Powodem, dla którego nie tworzymy nowego Gothika, jest to, że bardzo chcemy zrobić ELEX.”
— Björn Pankratz

Może coś jednak z tego wyjdzie.

Pewnie przed każdą stworzoną grą coś takiego mówią.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ale to jest to, czego oczekują fani. Zobacz, że gdzie nie spojrzec na zapowiedzi czy to Risena 3 czy to teraz ELEX - to nie ma nigdzie 'Gra studia Piranii Bythes" tylko wszedzie jest "Gra twórców Gothica"! I tak było od Risena 2 az do teraz.
No, niestety. Jestem fanem i oczekuję czegoś innego, jakiejś świeżości, czegoś co zrobi na mnie wielkie wrażenie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
O co zakład, że w pierwszej misji Eleksa, żeby wejść do post-apokaliptycznego miasta trzeba będzie zbierać cyber-rzepę? :F

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
O co zakład, że w pierwszej misji Eleksa, żeby wejść do post-apokaliptycznego miasta trzeba będzie zbierać cyber-rzepę? :F
Ja stawiam na rzepę post-apo.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wasz pesymizm mnie dobija. Tak trudno wam zaufać PB? Chyba wiedzą dlaczego R2 i 3 się nie przyjęły i naprawą to.

Jakby wiedzieli czemu się R2 nie przyjął to nie popełnili by tych samych błędów w R3 kuźwa.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A w 2017/18 tak oto będą się tłumaczyć Piranie:

"Wiemy jakie popełniliśmy błędy w Elex i postaramy się do nich nie dopuścić w kolejnej części". I tak w koło MACIEJU @Werewolf @MacDun

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Kuba Czaker w Dzisiaj o 16:22Wasz pesymizm mnie dobija. Tak trudno wam zaufać PB? Chyba wiedzą dlaczego R2 i 3 się nie przyjęły i naprawą to.
Jakby wiedzieli czemu się R2 nie przyjął to nie popełnili by tych samych błędów w R3 kuźwa.
No i nie popelnili.

"Wiemy jakie popełniliśmy błędy w Elex i postaramy się do nich nie dopuścić w kolejnej części". I tak w koło MACIEJU @Werewolf @MacDun
Wymiar twej glupoty jest bezkresny.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

[/quote]

Zrobiłem skrina tępy worku jak będzie to przy Elex 2 (takie 'tłumaczenie się') to odeślę ci to. Zobaczymy co wtedy napiszesz.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cytat: Kuba Czaker w Dzisiaj o 16:22Wasz pesymizm mnie dobija. Tak trudno wam zaufać PB? Chyba wiedzą dlaczego R2 i 3 się nie przyjęły i naprawą to.
No i nie popelnili.

To chyba graliśmy w inne gry bo dal mnie Risen 3 był jeszcze gorszy od Risena 2, a już Risen 2 był gównem, i nie grałem w niego 30 minut tylko po 25h w każdą część bo próbowałem na siłę

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Proponuję zakończyć dyskusję, która do niczego nie prowadzi (zadufani w tym gównie nie widzą wad tylko zalety).

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
A może PB robi wszystkich w konia i elex to przykrywka, a tak na prawdę robią dodatek do g1  :D

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Widać tam animację, walkę
placeholder, mówi to panu coś?

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
A może PB robi wszystkich w konia i elex to przykrywka, a tak na prawdę robią dodatek do g1  :D

Twórcy Postala po latach zrobili do niego dodatek.
Szkoda tylko, że z Gothiciem tak raczej nie będzie.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko

Twórcy Postala po latach zrobili do niego dodatek.
Szkoda tylko, że z Gothiciem tak raczej nie będzie.
Ta firma dawno się skończyła, mam nadzieję, że ten Elex to nie będzie kopia Risena w bardziej chujowej scenerii.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Mają powrócić punkty nauki, świat ma się składać z pustyń, lodowców, bagien i lasów, wszystko na jednym kontyneńcie a spożycie ELEXu ma zmieniać kolor skóry. Zapowiedzi coraz bardziej zachęcają, niestety można się bać żeby nie było jak z Gothiczkiem trzecim i Risenem też trzecim (puste zapowiedzi, mega rozczarowania po premierze)   

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mają powrócić punkty nauki, świat ma się składać z pustyń, lodowców, bagien i lasów, wszystko na jednym kontyneńcie a spożycie ELEXu ma zmieniać kolor skóry. Zapowiedzi coraz bardziej zachęcają, niestety można się bać żeby nie było jak z Gothiczkiem trzecim i Risenem też trzecim (puste zapowiedzi, mega rozczarowania po premierze)

Zachęcają? Przecież to dokładnie ten czarny scenariusz, który większość osób tu zapowiadało.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widać tam animację, walkę
placeholder, mówi to panu coś?

A to że jesteś tumanem ci coś mówi?
Fabiosek pewnie wie co to placeholder ale ty nie do końca.Data premiery jest dosyć blisko a takich placeholderów o jakich ty myślisz nie pokazuje sie na prywatnych konferencjach z dziennikarzami ;p

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Zachęcają? Przecież to dokładnie ten czarny scenariusz, który większość osób tu zapowiadało.
Mnie tam sie z zapowiedzi zaczyna podobać. Może (zaznaczam że "może") wyjść coś Gothicowego.   

0 użytkowników
Do góry