Typowy korwinista jest typowy. Czy ja mówiłem, że przez teksty o Hitlerze nie będę głosował na tego oszołoma? Pamiętaj, że mówimy o człowieku którego partia obiecywała wyliczenia odnośnie emerytur według ich pomysłu. Powiem tak- doczekaliśmy się rozłamu partii, a żadna z tych dwóch partii ŻADNYCH wyliczeń nie przedstawiła. Korwin nie potrafi od kilkudziesięciu lat przedstawić wyliczeń, jego partia miała problemy z rozliczeniami za 2014 rok, a ty twierdzisz, że ten pajac zmieni Polskę bo tak mówią w internecie. Korwin zna się jedynie na publicystyce i brydżu, na pozostałe tematy stać go tylko na anegdotki i przypowieść o kobietach z Andrychowa.
Nikt nie przedstawił wyliczeń emerytalnych, bo tak naprawdę jest to dość skomplikowane. W tym sensie skomplikowane, że należałoby przyjąć jakieś założenia. Nawet Ruch Narodowy nie jest w stanie przedstawić ile by wynosiła emerytura obywatelska. Można by było przedstawić jakieś wyliczenia, gdyby się założyło, jakie byłyby wydatki i przychody. Osobiście nie interesuje mnie emerytura, bo i tak nie dostanę jej. Chyba że sam będę sobie coś odkładał...
Co do problemów z rozliczeniami, z tego co się orientuję, to nie były to jakieś wielkie uchybienia.