Debata 2015 (+ nowy przepis prawny) 66066 241

Ankieta

Duda czy Komorowski?

Andrzej Duda
33 (80.5%)
Bronisław Komorowski
8 (19.5%)

Głosów w sumie: 40

Głosowanie skończone: 2015-05-24, 22:02

O temacie

Autor R4zor

Zaczęty 17.05.2015 roku

Wyświetleń 66066

Odpowiedzi 241

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
obaj macie objawy nerwicy lękowej którą da się leczyć. wystarczy przywrócić normalność której nasza ojczyzna nie miała od bardzo dawna. 

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Jeszcze dodaj, że to Korwin przywróci normalność :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
na pewno nie pis i nie po. tego jestem pewien. nie wiem czy wy sami wiecie czego chcecie, oczywiście nic się nie zmieni, dacie władzę pisowi na jesieni a za 4 lata będziecie płakać że to był błąd. tego też jestem pewien. ostatnie 25 lat nauczyło mnie jednego, nigdy więcej wyboru pomiędzy takim czy innym złem.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No jeśli dla ciebie ważniejsze są teksty o Hitlerze i robienie z Korwina wariata na każdym kroku w mediach, zamiast jego program wyborczy, w którym proponuje m.in.:
- zlikwidować podatki dochodowe,
- zmniejszyć biurokrację,
- sprywatyzować służbę zdrowia,
- zwiększyć armię do 100k,
- niedopuszczenie do tego, by Polska została wciągnięta do konfliktu na Ukrainie.

Oczywiście są też inni kandydaci, którzy myślą podobnie. Korwin jest jedną z osób, która mogła by coś zrobić dobrego dla Polski.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
obaj macie objawy nerwicy lękowej którą da się leczyć. wystarczy przywrócić normalność której nasza ojczyzna nie miała od bardzo dawna. 
No to dalej nie chodź na wybory/chodź i manifestuj swój nieważny głos a na pewno przywrócisz normalność. Kurwa, co za logika :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
cały czas piszę żeby iść na wybory. głosując za pisem nie osiągniesz normalność.

Myrron

Myrron

Użytkownicy
posty34
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko wiecie, jakby to powiedzieć, nie liczy się ten, kto głosuje, ale ten, kto ogłasza wyniki :3

A poza tym, jeśli mam wybierać między złem a złem, wolę nie wybierać wcale. PiS czy PO, jedno zło, jeden socjalizm. Dyktaturo przybywaj!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale osiagniesz szanse na normalność, głosująć na po i komora/manifestując to, że nie ma żadnego kandydata blokujesz natychmiastowo tą szanse. Nadal nie rozumiesz podstawowej szansy - jeżeli dojdzie pis do władzy to sie ich potem odsunie, jeżeli teraz po zostanie to juz sie niestety tego nie zrobi. Tu nie wybierasz czynnosci a samo poprzedzenie i wstęp do tej czynnosci. Tyle możesz wybrać.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
w kontekście dyktatora to się zgadzam
https://www.youtube.com/watch?v=GgxHuSo9m6E

jeżeli dojdzie pis do władzy to sie ich potem odsunie
Cytat

zaczynamy dochodzić do jakiś ciekawych wniosków, jak się ich potem odsunie? na kogo ich wymienisz za następne 4 lata gdy przekonasz się że to były następne stracone lata, w imię "normalności"? mówię o wyborach parlamentarnych, bo prezydenckie już są rozstrzygnięte bez względu na to kto wygra.

Myrron

Myrron

Użytkownicy
posty34
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko trzeba zrozumieć, że nie na darmo ostatnio są mobilizacje do policji, kupowanie nowego sprzętu itp. Oni się przygotowują w razie gdyby głupia tłuszcza skapnęła się, że jest kopana w jajca z podaniem środków znieczulających. Poza tym ludzie widzicie ile afer, skandali, ścieków wychodzących na jaw, a Polacy jak znieczulicą byli ogarnięci, tak są nadal i myślą, że faktycznie jest dobrze i będzie jeszcze lepiej.

"Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało"

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

że jest kopana w jajca z podaniem środków znieczulających. 

:ok:

wszystko prawda, ale ja się nie załapałem na te środki znieczulające xD

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
No jeśli dla ciebie ważniejsze są teksty o Hitlerze i robienie z Korwina wariata na każdym kroku w mediach
To, co mówi Korwin nie ma znaczenia, dopóki nie będzie miał on trochę ogłady w słowie i rzeczywiście nie powstrzyma się z tymi swoimi ciekawostkami, bo to tylko świadczy, że na urząd prezydenta czy innej osoby reprezentującej państwo się on nie nadaje. To jest dokładnie to samo, co serwuje Komorowski za granicą - robienie z Polski kraju idiotów. Pod względem reprezentowania najlepiej się na takie stanowisko nadaje Braun. Niezależnie od poglądów; nie da się ukryć, że ten człowiek jest erudytą.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
No jeśli dla ciebie ważniejsze są teksty o Hitlerze i robienie z Korwina wariata na każdym kroku w mediach, zamiast jego program wyborczy, w którym proponuje m.in.:
- zlikwidować podatki dochodowe,
- zmniejszyć biurokrację,
- sprywatyzować służbę zdrowia,
- zwiększyć armię do 100k,
- niedopuszczenie do tego, by Polska została wciągnięta do konfliktu na Ukrainie.

Oczywiście są też inni kandydaci, którzy myślą podobnie. Korwin jest jedną z osób, która mogła by coś zrobić dobrego dla Polski.

Typowy korwinista jest typowy. Czy ja mówiłem, że przez teksty o Hitlerze nie będę głosował na tego oszołoma? Pamiętaj, że mówimy o człowieku którego partia obiecywała wyliczenia odnośnie emerytur według ich pomysłu. Powiem tak- doczekaliśmy się rozłamu partii, a żadna z tych dwóch partii ŻADNYCH wyliczeń nie przedstawiła. Korwin nie potrafi od kilkudziesięciu lat przedstawić wyliczeń, jego partia miała problemy z rozliczeniami za 2014 rok, a ty twierdzisz, że ten pajac zmieni Polskę bo tak mówią w internecie. Korwin zna się jedynie na publicystyce i brydżu, na pozostałe tematy stać go tylko na anegdotki i przypowieść o kobietach z Andrychowa.

Tylko trzeba zrozumieć, że nie na darmo ostatnio są mobilizacje do policji, kupowanie nowego sprzętu itp. Oni się przygotowują w razie gdyby głupia tłuszcza skapnęła się, że jest kopana w jajca z podaniem środków znieczulających. Poza tym ludzie widzicie ile afer, skandali, ścieków wychodzących na jaw, a Polacy jak znieczulicą byli ogarnięci, tak są nadal i myślą, że faktycznie jest dobrze i będzie jeszcze lepiej.

"Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało"
Bo PO udało się zdobyć poparcie mediów, czyli to co nie udało się PiSowi. Widać choćby po Kazzmirze.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Widać choćby po Kazzmirze.

co takiego widać?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Najgorsze w tym wszystkim, że starsi ludzie po tylu latach komuny myślą, że jest dobrze - bo nie mają dobrego porównania... Teraz zawsze będzie lepiej niż za komuny, bez względu co odpierdoli rząd i w jakiej sytuacji znajdzie się polska. Dlatego tylko młodzi ludzie nie skażeni komuną widzą co się dzieję, a starzy będą głosować na "władze" bo im jest już wyjebane - polska wstąpiła do unii i pieniądze się sypią z nieba, a na półkach w sklepach jest duży wybór w przeciwieństwie tego co było za komuny. Takie argumenty przekonują społeczeństwo, aż mi się przypomniała sytuacja z Donaldem Tuskiem i Faragem; kiedy Donald Tusk argumentował, że teraz jest lepiej niż za komuny - nosz kurwa, żal dupe ściska.

Mam nadzieję, że coś się zmieni za kilka lat, bo Polacy nie są jakimiś murzynami w kraju trzeciego świata, że będą zapierdalać całe życie, albo wyjeżdżać za granicę, gdzie Niemcy i Anglicy śmieją im się w twarz i plują na nich. Bawi mnie też to, że niektórzy dalej uważają iż zapierdalanie na zmywaku w Anglii jest w porządku - nie kurwa to nie jest w porządku. Przed II wojną światową Polacy mieli jeszcze jakiś honor i byli raczej szanowani w Europie, a teraz wymyślili jakieś kurwa logo - sprężynka, polak czyściciel kibli i tania siła robocza. W mediach jak Komorowski, albo Tusk jak powie coś, że trzeba kredyt wziąć albo wyjechać za granicę to mnie krew zalewa.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
co takiego widać?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mów co chcesz, ja wypierdalam z tego kraju.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Myrron

Myrron

Użytkownicy
posty34
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mogli Polski zniszczyć siłą, to używają subtelnych metod. Plewienie patriotyzmu prawie dobiegło końca. Osobiście nigdy nie opuszczę mej ojczyzny z powodów zarobkowych, poczekam tu choćby w nędzy aż nadejdą lepsze czasy. Jesteśmy gnojeni od tylu setek lat, damy radę jeszcze chwilkę :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mów co chcesz, ja wypierdalam z tego kraju.
I tacy ludzie głosują na komoruskiego. Dadzą rozjebać reszte Polski po czym im to zwisa i uciekają z kraju. Zero odpowiedzialnosci i myślenia o innych.

Osobiście nigdy nie opuszczę mej ojczyzny z powodów zarobkowych,
To też nie jest dobre podejście. Ojczyzne ma sie w sercu, nie na ustach.

Post połączony: 2015-05-21, 12:47

KOMPUTER:
Spoiler

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
co takiego widać?

jesteś idiota. nie chce mi się tego komentować. nie chcę żeby za mnie głosowali katodebile i nieporadni życiowo zwolennicy socjalu kosztem podatków które płacę. głosuj na mafię macierewicza który rozjebał polskie służby informacyjne i ma wizje że ktoś kogoś zabił w zamachu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry