Debata 2015 (+ nowy przepis prawny) 66461 241

Ankieta

Duda czy Komorowski?

Andrzej Duda
33 (80.5%)
Bronisław Komorowski
8 (19.5%)

Głosów w sumie: 40

Głosowanie skończone: 2015-05-24, 22:02

O temacie

Autor R4zor

Zaczęty 17.05.2015 roku

Wyświetleń 66461

Odpowiedzi 241

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Coś pierdolisz werewolf mi się wydaje. Miałem czinkłeczento ale ze stilem kombi rodziców jakoś nie mam problemu :D

makin' bacon

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 21:59Nie kupilem duzego auta by cwiczyc nierysowanie ludzi na parkingu. Kupilem duze auto, bo w przeciwienstwie do malego, jezdzac duzym nauczysz sie jezdzic i duzym i malym, z kolei jezdzac malym uczysz sie jezdzic malym i mniejszym.
Albo masz małego kutasa i przedłużasz go sobie autem 
Musialbym sie nazywać rybcia i być gimbusem :D

@Faren no to gratulacje, sporo osób po prostu ogarnia każde auto w jakie wsiadze. Ale ja, przed prawkiem, nie siedzialem NIGDY za kierownicą - nie, nigdy nie jezdzilem po wsi z tatą, wujkiem, bratem czy coś. Nigdy. Dlatego ja taki ogarniety nie bylem w samochodzie, aczkolwiek teraz jest wrecz odwrotnie :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

R4zor

Debata 2015
#42 2015-05-18, 22:47(Ostatnia zmiana: 2015-05-18, 23:40)
Nie ma mnie dzień, a zamiast dyskusji nt. debaty rozwinęliście dyskusję o nowym przepisie (wiecie ,o o którym mówię piszę). W sumie to się cieszę; samowystarczalni użytkownicy xD Sami zmieniacie temat w poście o czym innym :D

EDIT: Będę musiał zmodyfikować temat posta.  :)

EDIT 2: Temat zmodyfikowany :)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Albo masz małego kutasa i przedłużasz go sobie autem  
Hehe, internet taki śmieszny, hehe :F

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nie masz prawa! ;=(

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu? Mi się wydaję, że temat został wyczerpany.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Wiedz, że działy w offtopicu o sprawach związanych z polityką, przepisami itd. są po to, aby w nich pierdolić głupoty i się wyzywać na kilkanaście stron pisać ciągle, tak więc nie, nie został wyczerpany.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha, nie wiedziałem (ja naprawdę jestem od niedawna na forum).
@Zucklov - następnym razem napisz do mnie wiadomość (jeśli to się dotyczy jakiegoś wątku itd -> to taka prośba)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
https://www.youtube.com/watch?v=_6oxwijoB7o

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Juz kilkunastu kierowców stracilo prawko :lol2: I to tylko w jeden dzien, poniedzialek, ciekawe jak wczoraj i jak bedzie dzis :lol:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Juz kilkunastu kierowców stracilo prawko  I to tylko w jeden dzien, poniedzialek, ciekawe jak wczoraj i jak bedzie dzis
Pewnie samochody będą już tylko u kierowców ozdobą parkingu/garażu :D

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
czemu do tej pory sonda nie została zmieniona? skreślenie obydwu jest tak samo oddaniem głosu jak zagłosowanie na jednego z nich. nie rozumiem też, jak w jednym temacie obok, w sondzie nie ma żadnego z tych dwóch, w założeniu nikt na nich nie chciał głosować, a nagle wszyscy chcą głosować na dudę, co się kurwa zmieniło od tamtej pory? duda urusł, zmężniał, stał się mężem stanu, prawdziwym mistrzem debat i ciętej riposty? czy też komorowski nagle stał się bardziej prezydencki, przestał pajacować? 

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, trzeba coś wybrac, kogoś. A kimś kto mniej zaszkodził Polsce i potencjalnie mniej zaszkodzi jest właśnie Duda.

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

Debata 2015 (+ nowy przepis prawny)
#54 2015-05-20, 14:16(Ostatnia zmiana: 2015-05-20, 14:23)
głosowanie na nich jest godzeniem się na wszystko co było, jest i będzie udziałem obu partii i całej reszty bandy przez ostatnie 25 lat.

manifestem niezgody na to co było, jest i będzie, jest oddanie nie ważnego głosu.
co może być wskazówka dla nich jeżeli wygrają żeby cokolwiek chociaż zmienić.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
manifestem niezgody na to co było, jest i będzie, jest oddanie nie ważnego głosu.
Nie, to jest manifest obrażania się jak małe dziecko "bo mój samochodzik nie wygrał".

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Myrron

Myrron

Użytkownicy
posty34
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polecam nie pójście na wybory :ok:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

Debata 2015 (+ nowy przepis prawny)
#57 2015-05-20, 15:23(Ostatnia zmiana: 2015-05-20, 15:31)
wybór mniejszego zła, to jest bardzo dojrzała postawa. :facepalm:
to jest ucieczka od postawienia warunków, ucieczka od nazwania tego co się dzieje po imieniu, zdanie się na innych że może jakoś to będzie i się uda. to ma być dorosłe, a ja jestem dziecinny... kurwa Zucklov ile ty masz lat.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
głosowanie na nich jest godzeniem się na wszystko co było, jest i będzie udziałem obu partii i całej reszty bandy przez ostatnie 25 lat.
Wlasnie nie. Jezeli wybierzemy komoruskiego to jeszcze tylko pogorszy sprawe i juz nigdy nie odsuniemy tej mafii od władzy, nigdy. Wybor Dudy jest prosty - on sam jeszcze zły nie jest, jego partia lepsza od PO choć do dobroci jakiejkolwiek im jeszcze daleka droga, ale jeżeli wybierzemy Dude i PiS to jest szansa na odsuniecie tego gowna od władzy później. Rozumiesz? Moim językiem bym powiedział, że malutki bokser który nie ma szans z kimś z wagi ciężkiej może wybrać walke z mistrzem wagi ciężkiej lub z mistrzem wagi swojej. Wiadomo, że z wagą swoją ma większe szanse.

A tego to juz w ogole nie wiem jak skomentowac. Myślisz, że ktokolwiek ten manifest czy co wezmie pod uwage? Usmiechna sie, pokrecą nosem i w najlepszym wypadku uniewaznia glos, w najgorszym oddadzą bronkowi. Serio myślisz, że kogokolwiek bedzie obchodzic to, że ktoś sobie postawił krzyżyk, dopisał Kukiza albo nie zaznaczył nikogo? Że pomyślą sobie "nie ma kandydata, trzeba cos zmienic"? Nie, beda mieć w dupie.

Polecam nie pójście na wybory 
Tak, postąp niczym idiota. Jak wyżej. Albo jeszcze lepiej, bo zamiast oddać głos to pozwalasz aby zadecydowali za Ciebie inni, w tym debile, ignoranci którzy żyją TVN'em - a tam przecież mówią, że dzieki PO Polska jest mlekiem i miodem płynąca.

wybór mniejszego zła, to jest bardzo dojrzała postawa.  
A żebyś wiedział. O wiele bardziej niż nie oddanie głosu lub wkurwianie sie i dostawianie czegos do kartki/zaznaczanie obydwu/tym podobne.

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
głosuj na kogo chcesz, a odpowiem twoimi słowami...
jesteś idiota. nie chce mi się tego komentować. nie chcę żeby za mnie głosowali katodebile i nieporadni życiowo zwolennicy socjalu kosztem podatków które płacę. głosuj na mafię macierewicza który rozjebał polskie służby informacyjne i ma wizje że ktoś kogoś zabił w zamachu. Rozumiesz? Wybór nikogo jest lepszy, bo nikt z tej puli nie jest ani zły ani dobry. Serio myślisz że kandydat pis o nazwisku duda zachowa się honorowo i poda się do dymisji po roku urzędowania? Polska jako całość może nie jest mlekiem i miodem płynąca, ale radzi sobie zdecydowanie lepiej niż jej mieszkańcy. to nie polska ma problem, ale my. to nas się tłamsi. czy naprawdę myślisz że jak postawię karnego kutasa na karcie wyborcze przy kandydacie werewolf to będę wtedy wkurwiony? :facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry