[G2NK] Valendor PL 51208 119

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 8.05.2015 roku

Wyświetleń 51208

Odpowiedzi 119

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ten gość jest w jaskini za wrakiem okrętu.
Aha! Ja tam bylem dlugo wczesniej (praktycznie zaraz po wyjsciu z wiezienia) i nic tam nie bylo poza lozkiem, takze pomyslalem, że to miejscówa Francisa :D

Post połączony: 2015-05-09, 21:41
@AhnBael a jeszcze pytanie - kidy sie zakonczy zadanie "Latający Holender"? Powiedzialem Skipperowi to co mi poweidzial Francis, też poszedl na plaże do Sama aby podpierdzielic (chyba?) mu łódź, a ten dalej stoi :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Po dniu Francis powinien być już na swoim statku. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W kolejnych rozdziałach. Spotkasz Francisa na statku, wynagrodzi Cię, a Ty będziesz mógł wydać go straży portowej :)
A może i po dniu, ja w kolejnym rozdziale tam poszedłem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Co dalej robić w zadaniu z Grafem? Pogadalem z demonem, powiedzial mi, że ten kto nie boi sie zywiolow dotrze do jego mistrza. Przeszukalem tę dolinikę ale nic nie znalazlem, a to pomieszczenie w jaskini z parą mnie odpycha :P 

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Musisz zabić golema, zabrać mu klucz i przekręcić piedestał. Potem musisz szybko wrócić przed tą parę gdzie będzie niewielka platforma która w pewnym momencie się podniesie, wchodzisz na nią i dalej będzie prosto. Kiedy w następnych pomieszczeniach zrobisz wszystko i przekręcisz kołowrót wracasz nad to jeziorko z domkami, wskakujesz i pod wodą będzie tunel wcześniej zablokowany przez kratę. 

Jest tylko jedna siedziba magów? Ta przy portowym? 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak, tylko jedna. Przełącznik na pewno jest na półce, tylko trzeba uważnie poszukać i KONIECZNIE pogadać z magiem tam przebywającym.

Foxik

Foxik

Użytkownicy
posty20
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Foxik

G2NK Valendor PL
#66 2015-05-10, 14:28(Ostatnia zmiana: 2015-05-10, 14:52)
W jaki sposób mogę zostać magiem? Jeśli wgl?

@AhnBael Dnx :P

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Mod naprawdę jest bardzo ciekawy. Eksploracja świata sprawiała wiele frajdy. Klimatyczne misje jak również ogólny całokształt, jeśli chodzi o poziom trudności, to nie sprawiał problemów. Mógłbym zasugerować, że za łatwy, ale przynajmniej miło mi się grało, bez wielu bluzgów, często towarzyszącym innym modyfikacjom :D

W każdym razie polecam każdemu fanowi, który ma ochotę miło spędzić czas przy modyfikacji do G2NK. Prostota sama w sobie świetnie urozmaica ten mod, nie potrzeba wyrafinowanych duali, tysięcy pancerzy, bajerów, rakiet by takowa modyfikacja zdała egzamin. Bardzo mi przypadł do gustu.

Dziękuję ekipie Recovery Team za przetłumaczenie tego moda, bo naprawdę był warty spolszczenia i nie omieszkam zagrać w niego jeszcze raz ;)

Pozdrawiam, Draco

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę zostać magiem? Jeśli wgl?

W tym modzie nie ma gildii, po prostu ucz się wytwarzania run, zwiększaj manę, a u Innosa wybierz drogę maga w późniejszym etapie gry.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem ,,Stary człowiek i morze" - kogo trzeba przyprowadzić na tą latarnię morską?

ProjektPierscien

ProjektPierscien

Użytkownicy
posty59
Propsy116
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak dobrze pamiętam to żonę rybaka. Jest ona w dzielnicy portowej od lewej strony w mieszkaniu i musisz wykonać pierw zadanie "Zły mąż".

Zapraszam na swój kanał o nazwie ProjektPierscien !
-Krótkie recenzje modów wraz z prawidłową instalacją
-Zagrajmy w różne mody
-Kanał nastawiony głównie na gothica

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
A jak dobrze pamiętam to żonę rybaka. Jest ona w dzielnicy portowej od lewej strony w mieszkaniu i musisz wykonać pierw zadanie "Zły mąż".

Dokładnie tak, tylko jak wydasz Bronka u Strażnika, to wtedy już tych questów nie wykonasz i automatycznie się buguje. Przynajmniej tak było u mnie, nie ma niestety alternatywy. Wychodzi na to, że musisz wydać tego kupca u którego kupujesz śmierdzącą rybę. Inaczej nie uda Ci się wykonać zadania.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kurde, to niepotrzebnie rzuciłem się na te 50 szt złota od tego drugiego rybaka. :facepalm: Ta kobita to Sonja była, czy ta z zupą rybną?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
To Elisa, musisz przekonać jej syna do powrotu do domu (spuszczając mu manto :D ). Jest mężem Bronka, ale jeśli go wydałeś, to niestety zostanie Ci misja niewykonana do końca gry :ok:

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Freddy

G2NK Valendor PL
#74 2015-05-10, 15:59(Ostatnia zmiana: 2015-05-11, 10:30)
Już wiem która, misję z synem wykonałem, ale z mężem rzeczywiście nie miałem. Mam nadzieję, że kiedyś zostanie wydany jakiś patch, żeby to zadanie nie zalegało, i przydałoby się też poprawić zadanie z tą owcą na farmie.

EDIT: Mam pytanie, gdzie jest ten skarb Francisa?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Szczerze nie mam pojęcia, w którejś skrzyni na pewno, ale ja tą misję wcześnie zrobiłem i nawet nie widziałem w której :D

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tylko, że to nie jest misja, tylko nagroda od Francisa za wykonanie zadania ,,Latający Holender". Dostajemy od niego klucz i kartkę, na której pisze coś w stylu: ,,Ukryłem swój skarb na wchodzie, tam nikt go nie znajdzie, bo śmierć jest najlepszym strażnikiem."

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wiem, chodziło mi o wykonanie misji "Latający Holender".

Marduk

Marduk

Użytkownicy
posty9
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy z odnalezieniem wszystkich części piosenki przy latarni wiąże się jakieś zadanie?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry