[G2NK] Valendor PL 53503 119

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 8.05.2015 roku

Wyświetleń 53503

Odpowiedzi 119

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ta jaskinia jest pomiędzy miastem, a twierdzą grafa. Werewolf to nie może być wina moda - nikt z testerów tego nie miał. W finalnej wersji też tego nie ma.Instalowałeś GMDK, wersje raportową i System Packa? 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, mam wszystko to co w tym linku yt.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Dostałem się do tej Zakazanej Doliny. Pokonałem Golema, strażnika, splądrowałem kawałek muru (tam gdzie można się dostać wchodząc po drabinie), dostałem się do ukrytego pomieszczenia (z pulpitem, kuframi i nieumarłym templariuszem). Załatwiłem templariusza, zdobyłem nową zbroję i broń, dostałem wpis do dziennika (coś w stylu "mam nadzieję, że przejście będzie znów wolne). Co powinienem dalej robić? Gdzie iść?

The night is dark and full of terrors.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To jest coś na kształt labiryntu. Popróbuj przy ścianach. Tam powinien być kołowrót, który otwiera kraty w podwodnym przejściu w dolince maga.

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
To jest coś na kształt labiryntu. Popróbuj przy ścianach. Tam powinien być kołowrót, który otwiera kraty w podwodnym przejściu w dolince maga.

Aaa, czyli tam muszę się cofnąć. Wiem, o którym miejscu mówisz, dzięki! :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do domu burmistrza? Wszedlem do tego magazynu co mi Marius kazał, znalazlem w skrzyni jakis klucz, myslalem, ze to ten. Zniknalem za pomocą runy, patrze w zamek burmistrza, a to jednak nie ten. A wiec ide do domu sędziego a tam w jego skrzyni tylko księga egzekucyjna i tyle...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów

Orsimer

G2NK Valendor PL
#26 2015-05-09, 16:45(Ostatnia zmiana: 2015-05-09, 17:20)
Gdzie jest klucz do domu burmistrza? Wszedlem do tego magazynu co mi Marius kazał, znalazlem w skrzyni jakis klucz, myslalem, ze to ten. Zniknalem za pomocą runy, patrze w zamek burmistrza, a to jednak nie ten. A wiec ide do domu sędziego a tam w jego skrzyni tylko księga egzekucyjna i tyle...

Musisz dostać się do koszar (wejścia pilnuje sierżant). Pogadaj z Mariusem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.

KOMPUTER:
Spoiler

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.

Musisz przyjść tam koło północy i dostać się do pomieszczenia po prawej (koło północy, bo wtedy strażnik idzie się odlać). Jak chwilę tam pobędziesz, to zamkną się za Tobą kraty. Bierzesz wszystko (w tym runę teleportacji) i grasz dalej. :)

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Jestem w 4 rozdziale i nie mam pojęcia co robić pogadałem z Innosem zaatakowali miasto pogadałem z tavlarem i tym 2 (co przeżył) Porozmawiałem z tymi 2 magami w tych ruinach o tej dolinie co tam pierwszy raz Innos się pojawił, i tutaj się zatrzymałem nie wiem co robić prosiłbym o pomoc bo nie wiem co dalej robić nie mam rozmowy z tymi magami Innosa nie ma przy kapliczce ten paladyn nie chce ze mną gadać a straż jest już w porcie.
Jeszcze raz proszę o pomoc i najlepiej jakby gdzieś była solucja

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Jestem w 4 rozdziale i nie mam pojęcia co robić pogadałem z Innosem zaatakowali miasto pogadałem z tavlarem i tym 2 (co przeżył) Porozmawiałem z tymi 2 magami w tych ruinach o tej dolinie co tam pierwszy raz Innos się pojawił, i tutaj się zatrzymałem nie wiem co robić prosiłbym o pomoc bo nie wiem co dalej robić nie mam rozmowy z tymi magami Innosa nie ma przy kapliczce ten paladyn nie chce ze mną gadać a straż jest już w porcie.
Jeszcze raz proszę o pomoc i najlepiej jakby gdzieś była solucja

Magowie powiedzieli Ci przecież, że masz szukać wskazówek. :) Tą wskazówką jest runa, znajdziesz ją pod jednym z drzew, zaraz obok magów. :)

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki wcześniej skakałem po drzewach szukając czegoś. Jeszcze raz dzięki nie przeczytałem do konca dialogu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:46No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.
Musisz przyjść tam koło północy i dostać się do pomieszczenia po prawej (koło północy, bo wtedy strażnik idzie się odlać). Jak chwilę tam pobędziesz, to zamkną się za Tobą kraty. Bierzesz wszystko (w tym runę teleportacji) i grasz dalej.
Kuźwa, czego Ty chlopie nie mozesz zrozumieć? :lol2: ja juz to zrobilem, mam tkurwa ten klucz ale nic nie moge nim otworzyć, czaisz? Czy jeszcze bardziej łopatologicznie mam probowac?

KOMPUTER:
Spoiler

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:46No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.
Musisz przyjść tam koło północy i dostać się do pomieszczenia po prawej (koło północy, bo wtedy strażnik idzie się odlać). Jak chwilę tam pobędziesz, to zamkną się za Tobą kraty. Bierzesz wszystko (w tym runę teleportacji) i grasz dalej.
Kuźwa, czego Ty chlopie nie mozesz zrozumieć? :lol2: ja juz to zrobilem, mam tkurwa ten klucz ale nic nie moge nim otworzyć, czaisz? Czy jeszcze bardziej łopatologicznie mam probowac?

Hm, faktycznie, pisałeś o tym. Wtedy nie doczytałem. Myślałem, że po prostu coś Ci się pomyliło i nie wszedłeś do dobrego pomieszczenia. Na forum wbiłem tylko na momencik, myślami byłem w grze.  :P Zważywszy na to, że próbuję Ci pomóc, mógłbyś zwrócić mi uwagę w bardziej uprzejmy sposób... ROZWIĄZANIE TWOJEGO PROBLEMU: Mówisz, że masz znaleziony w kufrze klucz bez opisu? On służy do otworzenia drugiego kufra. W tym drugim kufrze jest właściwy klucz - opisany, pasujący.

Ja już ukończyłem moda. Całkiem interesujący, polecam. Szkoda tylko, że liniowy, decyzji do podejmowania jest mało i dotyczą pierdółek. :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 17:58CytujCytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:46No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.
Musisz przyjść tam koło północy i dostać się do pomieszczenia po prawej (koło północy, bo wtedy strażnik idzie się odlać). Jak chwilę tam pobędziesz, to zamkną się za Tobą kraty. Bierzesz wszystko (w tym runę teleportacji) i grasz dalej. Kuźwa, czego Ty chlopie nie mozesz zrozumieć? ja juz to zrobilem, mam tkurwa ten klucz ale nic nie moge nim otworzyć, czaisz? Czy jeszcze bardziej łopatologicznie mam probowac?
Hm, faktycznie, pisałeś o tym. Wtedy nie doczytałem. Myślałem, że po prostu coś Ci się pomyliło i nie wszedłeś do dobrego pomieszczenia. Na forum wbiłem tylko na momencik, myślami byłem w grze.  Zważywszy na to, że próbuję Ci pomóc, mógłbyś zwrócić mi uwagę w bardziej uprzejmy sposób... Mówisz, że masz znaleziony w kufrze klucz bez opisu? On służy do otworzenia drugiego kufra. W tym drugim kufrze jest właściwy klucz - opisany, pasujący.

Ja już ukończyłem moda. Całkiem interesujący, polecam. Szkoda tylko, że liniowy, decyzji do podejmowania jest mało i dotyczą pierdółek.

Sory, frustracja wywolana modem. Gdzie jest ten drugi kufer, do ktorego klucz mam?

KOMPUTER:
Spoiler

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 17:58CytujCytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:46No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.
Musisz przyjść tam koło północy i dostać się do pomieszczenia po prawej (koło północy, bo wtedy strażnik idzie się odlać). Jak chwilę tam pobędziesz, to zamkną się za Tobą kraty. Bierzesz wszystko (w tym runę teleportacji) i grasz dalej. Kuźwa, czego Ty chlopie nie mozesz zrozumieć? ja juz to zrobilem, mam tkurwa ten klucz ale nic nie moge nim otworzyć, czaisz? Czy jeszcze bardziej łopatologicznie mam probowac?
Hm, faktycznie, pisałeś o tym. Wtedy nie doczytałem. Myślałem, że po prostu coś Ci się pomyliło i nie wszedłeś do dobrego pomieszczenia. Na forum wbiłem tylko na momencik, myślami byłem w grze.  Zważywszy na to, że próbuję Ci pomóc, mógłbyś zwrócić mi uwagę w bardziej uprzejmy sposób... Mówisz, że masz znaleziony w kufrze klucz bez opisu? On służy do otworzenia drugiego kufra. W tym drugim kufrze jest właściwy klucz - opisany, pasujący.

Ja już ukończyłem moda. Całkiem interesujący, polecam. Szkoda tylko, że liniowy, decyzji do podejmowania jest mało i dotyczą pierdółek.

Sory, frustracja wywolana modem. Gdzie jest ten drugi kufer, do ktorego klucz mam?

Spoko. Po lewej. Są dwie skrzynie, w tej po prawej jest nieopisany klucz, a w tej po lewej właściwy, opisany. Kufry znajdują się zaraz obok siebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 18:38CytujCytat: Werewolf w Dzisiaj o 17:58CytujCytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:46No to ja tam byłem. Pomylilo mi sie z magazynem (marius cos mowi o pomieszczeniu zwiazanym z rzeczami). Znalazlem jakiś klucz (po prostu Klucz, bez zadnego podpisu) ale on nie pasuje do domu burmistrza.

Spoko. Po lewej. Są dwie skrzynie, w tej po prawej jest nieopisany klucz, a w tej po lewej właściwy, opisany. Kufry znajdują się zaraz obok siebie.
Wielkie dzieki. Propsy polecialo, jeszcze raz sory.

KOMPUTER:
Spoiler

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Przypadkiem jest ktoś doinformowany, co otwiera przycisk z prawej strony "regału na książki" w domu Alamura? Stoją trzy obok siebie na parterze - gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi. Jest tam też pusty pokój zagrodzony regałem z książkami, też w zasadzie nie wiem po co. Uprzedzając - nie, ten przycisk nie otwiera tego regału. Już tak na koniec przy okazji - jak można wydostać się z doliny Alamura poza użyciem runy i drogą którą tu przyszliśmy?  

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tylko tą samą drogą, którą przyszliśmy można się wydostać :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam wrazenie, ze tworcy nie pomysleli do końca w pewnym zadaniu, konkretnie zadanie z kradzieżą talerza Sama. Otoz Ashtan mowi, że Bruno coś wie, ale Bruno juz dostał w pysk za syna, żone i coś tam jeszcze wczesniej także nie odzywa sie do mnie :lol2: Nikt inny w porcie nie ma zadnych dialogow. Na farmie też nie - tak pomyslalem, że ktos moze cos tam miec, bo teleport jest blisko.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry