G1 Золотой мод + Народ Миненталя / Ludzie z Górniczej Doliny PL 111585 273

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 15.03.2015 roku

Wyświetleń 111585

Odpowiedzi 273

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Mogli przenieść kiedy Stara Kopalnia się zawala...
Zalało ją*

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, ukończenia gry po stronie SO w tym modzie nie będzie, chociaż przyznam, że szkoda. Ale dobrze, że chociaż ten atak na kopalnie jest. 

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Świetnie, że wzięliście się za tego moda, od dawna na niego czekałem. :)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To tak jak ja na rozpoczęcie prac :D

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cholera.. Normalnie musze go ograć..Atak na WK - tego jeszcze nie było :)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Cholera.. Normalnie musze go ograć..Atak na WK - tego jeszcze nie było :)
A golden mod?  :pokerface:

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ogólnie tak, ale polska wersja bazowała na zbugowanej wersji angielskiej w której autor namieszał w skryptach. Jakiś czas temu poprawiony Golden Mod autorstwa robson1000 pojawił się na tM.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie odnoście moda...
(Ten do założenie) Czy będzie to Obóz walczący przeciwko komuś i czy nasza postać nim dowodzi xd? Taki spoiler by był, ale ciekawi mnie to strasznie! (Tak gdzieś czytałem, ale chce się bezpośrednio od was dowiedzieć)

https://www.facebook.com/GothicRecoveryTeamPL/photos/a.310002312524619.1073741828.309615882563262/343115609213289/?type=1&theater

Mod bliski ukończenia :)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Obóz powstanie dopiero w 4 rozdziale po wielkich zmianach jakie zajdą w Kolonii. Na jego czele stanie Lester, my natomiast będziemy do niego dobierać nowych członków i zajmiemy się rekrutacją. Obóz raczej będzie działał na tej zasadzie, że jego członkowie mają dość trzech pozostałych obozów i tradycyjnego układu sił w Kolonii i będą chcieli się od tego oderwać.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ogólnie grałeś już coś Ahn? Powiedziałbyś mniej więcej jak prezentuje się mod? :)

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Lester?! wtf XD Ale spx... Ciekawe to będzie...

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie grałem, jedynie zwiedziłem cały świat i obczaiłem co i jak. Zbadałem natomiast skrypty dialogów i prezentuje się to świetnie. To mod bardzo mocno nastawiony na fabułę, exploringu i wybijania potworków jest stosunkowo mało.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie grałem, jedynie zwiedziłem cały świat i obczaiłem co i jak. Zbadałem natomiast skrypty dialogów i prezentuje się to świetnie. To mod bardzo mocno nastawiony na fabułę, exploringu i wybijania potworków jest stosunkowo mało.

Czyli testy już trwają? Jeśli tak to by nie pisać kolejnego posta.. To ile to jeszcze zajmie czasu :)?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Testy? Przecież dopiero w niedziele rozpoczęliśmy prace nad tłumaczeniem.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

No wiesz na FB pisało, że jesteście na ukończeniu :> Tak wyczytałem z pierwszych linijek :O

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nowy dodatek do Gothic 1 - Ludzie z Górniczej Doliny już lada chwila będzie tłumaczony przez nasz team.
Gdy pisałem ten post, nawet prace nie były rozpoczęte jeszcze. Mogłeś pomylić tego moda z Caduonem, którego prace nad tłumaczeniem są na wykończeniu. 

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nowy dodatek do Gothic 1 - Ludzie z Górniczej Doliny już lada chwila będzie tłumaczony przez nasz team.
Gdy pisałem ten post, nawet prace nie były rozpoczęte jeszcze. Mogłeś pomylić tego moda z Caduonem, którego prace nad tłumaczeniem są na wykończeniu.

W widzisz XD  https://www.facebook.com/GothicRecoveryTeamPL/photos/a.310002312524619.1073741828.309615882563262/343115609213289/?type=1&theater

Popraw :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

No wiesz na FB pisało, że jesteście na ukończeniu :> Tak wyczytałem z pierwszych linijek :O

*było napisane.

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.

W widzisz XD  https://www.facebook.com/GothicRecoveryTeamPL/photos/a.310002312524619.1073741828.309615882563262/343115609213289/?type=1&theater

Popraw :)

Jest wyraźnie napisane, że mod 'lada chwila będzie tłumaczony'. Gdzie wyczytałeś, że prace są na ukończeniu?

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wyrzucają nas z tego mi wiadomo po ataku na Wolną Kopalnie w którym bierzemy udział. Zdążymy jednak zdobyć ciężką zbroję strażnika.

A będziemy uczestniczyli w mordowaniu magów ognia?

Obóz powstanie dopiero w 4 rozdziale po wielkich zmianach jakie zajdą w Kolonii. Na jego czele stanie Lester, my natomiast będziemy do niego dobierać nowych członków i zajmiemy się rekrutacją. Obóz raczej będzie działał na tej zasadzie, że jego członkowie mają dość trzech pozostałych obozów i tradycyjnego układu sił w Kolonii i będą chcieli się od tego oderwać.

Czy ten obóz będzie miał swoje własne zbroje?

0 użytkowników
Do góry