O temacie
Autor Abaddon
Zaczęty 15.03.2015 roku
Wyświetleń 111586
Odpowiedzi 273
kaczka RaveN Studio
Mogli przenieść kiedy Stara Kopalnia się zawala...
Abaddon
Mayonezorro
RavenHS
Maciej
Cholera.. Normalnie musze go ograć..Atak na WK - tego jeszcze nie było
Nie grałem, jedynie zwiedziłem cały świat i obczaiłem co i jak. Zbadałem natomiast skrypty dialogów i prezentuje się to świetnie. To mod bardzo mocno nastawiony na fabułę, exploringu i wybijania potworków jest stosunkowo mało.
Testy? Przecież dopiero w niedziele rozpoczęliśmy prace nad tłumaczeniem.
Nowy dodatek do Gothic 1 - Ludzie z Górniczej Doliny już lada chwila będzie tłumaczony przez nasz team.
CytujNowy dodatek do Gothic 1 - Ludzie z Górniczej Doliny już lada chwila będzie tłumaczony przez nasz team.Gdy pisałem ten post, nawet prace nie były rozpoczęte jeszcze. Mogłeś pomylić tego moda z Caduonem, którego prace nad tłumaczeniem są na wykończeniu.
Szulwik
Cytat: AhnBael w 2015-03-18, 16:51Testy? Przecież dopiero w niedziele rozpoczęliśmy prace nad tłumaczeniem.No wiesz na FB pisało, że jesteście na ukończeniu :> Tak wyczytałem z pierwszych linijek :O
Cytat: AhnBael w 2015-03-18, 16:57CytujNowy dodatek do Gothic 1 - Ludzie z Górniczej Doliny już lada chwila będzie tłumaczony przez nasz team.Gdy pisałem ten post, nawet prace nie były rozpoczęte jeszcze. Mogłeś pomylić tego moda z Caduonem, którego prace nad tłumaczeniem są na wykończeniu. W widzisz XD https://www.facebook.com/GothicRecoveryTeamPL/photos/a.310002312524619.1073741828.309615882563262/343115609213289/?type=1&theaterPopraw
Freddy
Wyrzucają nas z tego mi wiadomo po ataku na Wolną Kopalnie w którym bierzemy udział. Zdążymy jednak zdobyć ciężką zbroję strażnika.
Obóz powstanie dopiero w 4 rozdziale po wielkich zmianach jakie zajdą w Kolonii. Na jego czele stanie Lester, my natomiast będziemy do niego dobierać nowych członków i zajmiemy się rekrutacją. Obóz raczej będzie działał na tej zasadzie, że jego członkowie mają dość trzech pozostałych obozów i tradycyjnego układu sił w Kolonii i będą chcieli się od tego oderwać.