Problemy z zadaniami 465561 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 465561

Odpowiedzi 1433

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Ok, fajnie, że to poprawiłeś. Póki co, po prostu zmienię sobie gildię kodem, nauczę się VI kręgu od charakter helpera i przywołam szatę mrocznych sztuk. :) Nie ma problemu.

The night is dark and full of terrors.

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

dinozaur7

Problemy z zadaniami
#261 2015-03-21, 08:10(Ostatnia zmiana: 2015-03-21, 08:30)
Komu dostarcamy towary od Cyrusa? - Chodzi tu o pracę.
A i jak rozwiązać zadanie przekręty? - Wiem że Cyrus robi interesy z goścmi w jasnych zbrojach i naramiennikach ale nie wiem co dalej robić.

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
Komu dostarcamy towary od Cyrusa? - Chodzi tu o pracę.
A i jak rozwiązać zadanie przekręty? - Wiem że Cyrus robi interesy z goścmi w jasnych zbrojach i naramiennikach ale nie wiem co dalej robić.

Musisz iść do Baala Isidro

The night is dark and full of terrors.

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
Jabłka już nie dają bonusu do siły? Są jakieś inne bonusy ,,żywieniowe''?
Jak nauczyć się tworzenia mikstur trwale podnoszących statystyki? Mam wrażenie, że czytałem wszystko, a z mikstur specjalnych mogę robić tylko jakąś małą miksturę przyśpieszenia.
Jak mogę rozwiązać zadanie z kamiennymi tabliczkami z bagna? Da się je jakoś odczytać, a jeśli tak, to u kogo, gdzie muszę iść? Zadanie urwało mi się w Cmentarzysku Orków, po spotkaniu tego badacza który zaraz potem umarł.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Cytat: Sagez
Jabłka już nie dają bonusu do siły?
W Gothicu nigdy nie dawały, bonus był w Gothic2 :)
Jak nauczyć się tworzenia mikstur trwale podnoszących statystyki? Mam wrażenie, że czytałem wszystko, a z mikstur specjalnych mogę robić tylko jakąś małą miksturę przyśpieszenia.
Musisz mieć w ekwipunku ksiegę jaka opisuje przyrządzanie danej mikstury (wiem, słabo, mam nadzieję ze Outlander to zmieni i księgi będą dawać bonusy na takiej zasadzie jak ta która uczy usuwania żądeł krwiopijcom...), poza tym musisz mieć 2 stopień alchemii.
Jak mogę rozwiązać zadanie z kamiennymi tabliczkami z bagna? Da się je jakoś odczytać, a jeśli tak, to u kogo, gdzie muszę iść? Zadanie urwało mi się w Cmentarzysku Orków, po spotkaniu tego badacza który zaraz potem umarł.
Znajdujesz 6 tabliczek na bagnie i przynosisz nowicjuszowi jaki ich szuka :) Odczytać możesz tylko takie jakie dają bonus do siły, rezty nie więc nie masz co się męczyć...

gothic1210
  • Gość
Nie ma bonusów żywieniowych.
Masz drugi poziom alchemia i książkę o miksturach trwałych? Trzeba je posiadać,  anie tylko przeczytać! 
Tabliczki są dla Steha. Alchemik jest związany z zadaniem od Shawna. Musisz mu powiedzieć o jego śmierci. 

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki panowie, problemy rozwiązane :ok:

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten myśliwy z ich obozu co zniknął w pobliżu NO?

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: dinozaur7
Gdzie jest ten myśliwy z ich obozu co zniknął w pobliżu NO?
Spoiler
Na polach ryżowych ^^

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno - Kim są nowi szwacze dla Świstaka?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
To takie dwa odmienne typy w obozie myśliwych.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

arek301

arek301

Użytkownicy
posty5
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozwinę odpowiedż mojego poprzednika : Mają na imię ,,Włóczęga''

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak przejść zadanie z tym dziwnym zachowaniem myśliwego, którego uwalniamy z no (Cholera, zapomniałem imienia). Na początku stał z wyciągniętą bronią, i nic, nie dało się nawet z nim zagadać. Pobiłem go, zabrałem amulet, powiedział mi, żebym za nim nie łaził, poszedł w kierunku so, i zatrzymał się obok jaskini przy moście. Pobiłem go znowu, ale tym razem nic to nie dało ;(. Jak coś mam save sprzed pobicia., i gdy już jest w jaskini. 

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prześpij się do północy i idź do jaskini blisko bramy na tereny orków.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Albo stań w pewnej odległości od niego i poobserwuj przez 30s.. początkowo będzie się rozglądał a potem ruszy w drogę... tylko nie idź zbyt blisko bo zacznie gadać "przestań mnie sledzić" itp :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Problemy z zadaniami
#275 2015-03-25, 18:12(Ostatnia zmiana: 2015-03-25, 21:01)
Zadania już rozwiązane, ale mam nowy kłopot. Zadanie z podstawowej wersji gry, ale nie da się go przejść tak jak w podstawce. Chodzi o zaprowadzenie Dustego do obozu sekty, a ten się skarży że potrzebuje 100 bryłek rudy... I tu zaczyna się zabawa, bo w podstawce te bryłki można mu było po prostu dać, no a tutaj nie ma takiej opcji. Uprzedzając pytanie: tak, sprawdziłem. Mam ponad 2k rudy.

Edit: Zapomniałem pogadać, z bałwanem orunem, myślałem że gadałem  :facepalm:

Quentin zlecił mi misję odebrania raportu od mordraga który jest w so. Wcześniej jednak poprosiłem go aby zaprowadził mnie do no, i teraz nie mam z nim żadnej opcji dialogowej, nie da się nic zrobić. Nie mogę przez to ruszyć dalej. Tzn. mogę, ale w innym obozie, a ja chcę u bandytów.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziwne, na poprzedniej łatce 1401 do NO go odprowadziłem i w karczmie miał teksty jak trzeba po prostu musiałem się bardziej nabiegać... A nie sądzę by Outlander psuł coś co było dobre ;)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no właśnie u mnie nie ma. Już wcześniej miałem z nim problemy, gdy mnie prowadził do no, to w pewnym momencie stał jak głupi, i nie chciał iść dalej, musiałem sam doczłapać do no, a on tam czekał przy bramie.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie zatrzymuje się na jakimś waypoincie, który nie jest połączony z żadnym innym. Miałem ten błąd grając na 1.4, ale za to dialogi w karczmie normalnie działały.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Problemy z zadaniami
#279 2015-03-25, 22:40(Ostatnia zmiana: 2015-03-26, 16:31)
No dobra, ale czy jest jakieś rozwiązania mojego problemu? Bo nie będę zaczynał nowej gry po raz 3 w ciągu tygodnia.

Edit: Wrzuciłem znowu łatkę 1.4.1 i tym razem działa...

0 użytkowników
Do góry