Problemy z zadaniami 477532 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 477532

Odpowiedzi 1433

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
W którym punkcie się zatrzymuje? W pobliżu obozu myśliwych naprzeciwko jaskini z kilkoma kretoszczurami i dwoma ścierwojadami na zewnątrz czy gdzieś indziej?

gothic1210
  • Gość
W 1.4.5 Mordrag nie będzie już związany z tym zadaniem, tylko Skaza. 

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hm, I Thorus Skazę będzie kazał pobić/zabić a nie Mordraga?Dobrze wiedzieć :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W którym punkcie się zatrzymuje? W pobliżu obozu myśliwych naprzeciwko jaskini z kilkoma kretoszczurami i dwoma ścierwojadami na zewnątrz czy gdzieś indziej?

dokładnie tak. Zaraz po zabiciu ścierwojadów, stał jak kołek.

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok, zrobiłem test z nową grą i u mnie staje w tym samym miejscu. Póki co rozwiązałem to przez marvin => skok w mordraga => powrót w charname. Po tym zabiegu szedł już normalnie...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No ja po prostu poszedłem do no, i on stał pod bramą. Zadanie zaliczone.

gothic1210
  • Gość
Nie, niby dlaczego miałoby tak być? Mordrag będzie związany z rzeczami z podstawki, a Skaza z questem bandytów. Akurat ładnie się to wplecie .

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam wykraść jakieś błyskotki magnatom dla bandytów, no i Miguel kazał mi pogadać z "tutejszymi informatorami", no i z nikim nie mogę pogadać. Uzyskałem info od snafa za rudę, no ale z żadnym z cieni na których on dał mi haka nie mogę zagadać...

gothic1210
  • Gość
Wykradnij raport z chaty Scattego i z nim pogadaj. 

Agrel

Agrel

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Raport od Mordraga". Kiedy dostaję to zadanie i idę z nim pogadać, mam u niego tylko jedną opcję dialogową i to dotyczącą handlu. Nic poza tym. To jakiś bug, czy o czymś zapomniałem? Gram na najnowszej wersji modyfikacji. Liczę na szybką odpowiedź.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Raport od Mordraga". Kiedy dostaję to zadanie i idę z nim pogadać, mam u niego tylko jedną opcję dialogową i to dotyczącą handlu. Nic poza tym. To jakiś bug, czy o czymś zapomniałem? Gram na najnowszej wersji modyfikacji. Liczę na szybką odpowiedź.

1. Nie ten temat
2. Wrzuć z powrotem patch 1.4.1 (nowa gra nie jest konieczna)
3. Na przyszłość najpierw się zorientuj w tematach zanim napiszesz post. Gdybyś przejrzał odpowiedni temat, już byś znał odpowiedź, bo taki sam problem był niedawno poruszany. Zaledwie wczoraj wyłapałem ten błąd, a dziś wrzuciłem rozwiązanie na forum.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie, jesteś po prostu bezczelny zadając to samo pytanie, w dwóch różnych tematach w przeciągu 9 minut.

Agrel

Agrel

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Post w złym temacie zgłosiłem do moderatora, że go usunąć więc napisałem tym razem tu gdzie powinienem na początku. Może mi wybaczysz?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Problemy z zadaniami
#293 2015-03-26, 23:39(Ostatnia zmiana: 2015-03-26, 23:55)
Mogę.

Jestem w siedzibie magnatów i co dalej? Ci strażnicy na piętrze jakoś nie chcą sobie nigdzie pójść.

edit: dobra, rozwiązane. Swoją drogą, Ci dwaj strażnicy przy barierce to chyba dla ozdoby, bo nawet się nie ruszyli...

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Dobra mam 2 problemy.
Pierwszy może był może nie, ale gdy Drax zaprowadził mnie do Obozu to Doyl wgl nie zagaduje  oraz nie ma żadnej opcji dialogowej  wiec dołączenie do nich odpada jakieś sugestie? Mozę kod na ta postać by ktoś podał...

A druga sprawa to taka konkretna .Gdy poszedłem do starej kopalni po liste od Jana  to  prawie wszystkie zadania są  oprócz chyba tego z kołem zębatym  którego już nie ma w bocznym szybie jak i wszelakich grzybków, trawki oraz itemów  do tego kufry zamknięte normalnie  ale za to wszystkie puste, trolle z pełzaczami i królową i na czele chyba wyparowały albo strajkują   bo nigdzie ich nie ma jaj z resztą tez :facepalm: ,Świry z imionami stoją już kolo zamkniętego szybu tzn już nie bo został otwarty a do tego jeden  strażnik świątynny nie ma ekwipunku  twierdzi ze walka była spoko ale ma juz limit bo jeszcze nawet go nie ruszałem. Reszty nie chce mi się pisać.
 Jakieś ciekawe propozycje macie co i dla czego tak sie stało oraz jak to rozwiązać ? Z góry Dzięki   :ok:

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Problemy z zadaniami
#295 2015-03-27, 15:19(Ostatnia zmiana: 2015-03-27, 17:54)
Dobra mam 2 problemy.
Pierwszy może był może nie, ale gdy Drax zaprowadził mnie do Obozu to Doyl wgl nie zagaduje  oraz nie ma żadnej opcji dialogowej  wiec dołączenie do nich odpada jakieś sugestie? Mozę kod na ta postać by ktoś podał...

A druga sprawa to taka konkretna .Gdy poszedłem do starej kopalni po liste od Jana  to  prawie wszystkie zadania są  oprócz chyba tego z kołem zębatym  którego już nie ma w bocznym szybie jak i wszelakich grzybków, trawki oraz itemów  do tego kufry zamknięte normalnie  ale za to wszystkie puste, trolle z pełzaczami i królową i na czele chyba wyparowały albo strajkują   bo nigdzie ich nie ma jaj z resztą tez :facepalm: ,Świry z imionami stoją już kolo zamkniętego szybu tzn już nie bo został otwarty a do tego jeden  strażnik świątynny nie ma ekwipunku  twierdzi ze walka była spoko ale ma juz limit bo jeszcze nawet go nie ruszałem. Reszty nie chce mi się pisać.
 Jakieś ciekawe propozycje macie co i dla czego tak sie stało oraz jak to rozwiązać ? Z góry Dzięki   :ok:

A co do moda, to przydało by się w następnym patchu mocno ograniczyć ilość rudy którą można zdobyć. W drugi rozdział wszedłem mając prawie 5k rudy, już mi się nawet nie chce łazić do handlarzy, i tego sprzedawać. Znaczenie rudu w tej grze jest bardzo małe, nie ma potrzeby kombinowania żeby na coś zarobić.

Sorki, tym razem ja pomyliłem temat :trollface:

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
posty186
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Outlander
Cytat: tuldor88
Nie, niby dlaczego miałoby tak być? Mordrag będzie związany z rzeczami z podstawki, a Skaza z questem bandytów. Akurat ładnie się to wplecie .
Źle Cię zrozumiałem - napisałeś to pod moim postem dlatego sądziłem że mówisz do mnie... a ja właśnie o prowadzeniu do NO pisałem i stąd nieporozumienie ^^ Co do Skazy i questu bandytów - pomysł b. dobry, obecnie mr S jest raczej niemrawy i mało aktywny :)

Cytat: Szulwik
A co do moda, to przydało by się w następnym patchu mocno ograniczyć ilość rudy którą można zdobyć. W drugi rozdział wszedłem mając prawie 5k rudy, już mi się nawet nie chce łazić do handlarzy, i tego sprzedawać. Znaczenie rudu w tej grze jest bardzo małe, nie ma potrzeby kombinowania żeby na coś zarobić.
Można by sprawić aby nauka umiejętności/cech/kupno zbroi niszczyła rudę zamiast ja przekazywać nauczycielowi w ekwipunek bo obecnie uczę się u np Laresa siły, klepię go po twarzy i odbieram to com zainwestował... Reszty rzeczy bym nie ruszał ale to znowu tylko moje osobiste zdanie ;)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Outlander
Cytat: tuldor88
Źle Cię zrozumiałem - napisałeś to pod moim postem dlatego sądziłem że mówisz do mnie... a ja właśnie o prowadzeniu do NO pisałem i stąd nieporozumienie ^^ Co do Skazy i questu bandytów - pomysł b. dobry, obecnie mr S jest raczej niemrawy i mało aktywny :)

Cytat: Szulwik
Można by sprawić aby nauka umiejętności/cech/kupno zbroi niszczyła rudę zamiast ja przekazywać nauczycielowi w ekwipunek bo obecnie uczę się u np Laresa siły, klepię go po twarzy i odbieram to com zainwestował... Reszty rzeczy bym nie ruszał ale to znowu tylko moje osobiste zdanie ;)

No cóż, ja tam tak nie działam. Tylko po prostu bije sobie ludzi po drodze (W końcu gram jako bandzior), no ale takich trików nie robię. I w moim odczucie tej rudy jest o dużo za dużo. Dobra, nie ciągnijmy tutaj dyskusji, bo zły temat (Tak wiem, pomyliłem, sorki)

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Gdzie znajdę Doyla ? :facepalm:

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

gothic1210
  • Gość
Em no przy bramie do Obozu Bandytow? Albo jak naprawiasz palisadę to w głębi obozu. 

0 użytkowników
Do góry