Problemy z misjami 95876 228

O temacie

Autor Kyubie

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 95876

Odpowiedzi 228

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na przeciwko wejścia do Brutusa jest zejście. Tam masz drzwi, otwierasz i tam znajdziesz Gomeza

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mocarz1

Problemy z misjami
#181 2016-04-30, 22:38(Ostatnia zmiana: 2016-04-30, 22:49)
Dzięki wielkie
tylko muszę klucz jakoś zdobyć bo nie wiem kto go może mieć bo okradłem parcivala lub orica któregoś z nich ale ten klucz chyba nie pasuje zdobyłem też klucze z pokoju Engora i też nie pasują jakoś nie mam pomysłu kto ma klucz do Gomeza a jestem w 5 rozdziale

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ten klucz powinien Milten dawać po zabiciu Falera, chyba jakiegoś buga miałeś i ci nie dał.

Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mocarz1

Problemy z misjami
#183 2016-04-30, 23:37(Ostatnia zmiana: 2016-04-30, 23:50)
No właśnie nie dostałem tego klucza od niego ,,,,, jakiś bug znów chyba w tym czasie był z gornem na parterze tam gdzie się teleportuje do zamku lub wyszedł już wraz z nim hmm no nie wiem  jeszcze coś poszperam z zapisami a  potem zajmę się chromanimami bo mam 3 a czytałem gdzieś że 4 jest w DP

Post połączony: 2016-04-30, 23:45
Tak to jest bug bo jak wczytałem zadanie z pergaminem to miał ten klucz

Post połączony: 2016-04-30, 23:50
A z tym zadaniem zaginiony kowal to niby je wykonałem (pergaminy) ale późniejszej fazie gry brahim mi coś gadał o pergaminach i o goblinach ta miksturka i może to popsuło mi te zadanie z Gomezem bo w dzienniku nawet jest coś popieprzone

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 chromanin jest podajże w okolicach lodowego smoka, któryś golem na nim stoi

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak był przy szczątkach golema na takim wzniesieniu no trochę ognistych zwojów poszło dzięki za pomoc
Teraz było coś napisane o jakimś statku wydaje mi się że chodzi o DP i ten statek na razie przeszukałem okolice tego statku ale nic nie było ale jak nim popłynę może coś znajdę

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystkie chromaniny są w Górniczej Dolinie, nie wiem co za idiota ci kitu nawciskał. Teraz pomyśl gdzie w GD masz wraki statków, mam nadzieję, że szybko znajdziesz

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie raz nie warto słuchać  mogłem na logikę wziąć chromanimy to tylko GD   ok znalazłem 5 chromanin

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Serpensa

Problemy z misjami
#188 2016-05-02, 08:54(Ostatnia zmiana: 2016-05-03, 11:48)
Ślepy czy czytać nie umiesz? Przecież jest w dialogu wyraźnie napisane, że w jaskini niedaleko jeziora. I ten bandyta to Cris.
Nie było mowy o tej jaskini.. Prześledziłem ich rozmowe 3 razy i nic nie widzałem...

Post połączony: 2016-05-02, 08:56
Kto wie gdzie jest pierścień Gomeza ? Nie było go w jego starej komnacie a przeczesałem cały Zamek

Mam misje od Lorda Helmchena "Szpieg wśród Łowców Smoków" Byłem w obozie Silvio w małym obozie Roda i Ciphera i w obozie łowców smoków niedaleko miejsca z Fingrehiem istnieje jeszcze jakiś obóz czy mam poszukać innych ?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Witam mam pytanie jestem w Dworze Irdorath i zabiłem Archola poszedłem na wprost gdzie były drzwi i otworzyłem je pojawił się malutki korytarzyk z dźwignią (portret jakiegoś starca) a obok na ścianach po 2 stronach symbole ( czerwony, żółty, fioletowy, szary ) no i wyszedłem otworzyłem drzwi na lewo i pociągnąłem za pochodnie i otworzyło się za ścianą pomieszczenie ze szkieletami no i 4 przełączniki w barwach kolorów, które opisywałem wcześniej znalazłem na forum the modders, że od lewej używa się kombinacji 4 3 1 2 3 1 lecz zaczynając od lewej 4 razy wciskam 1 z 4 przełączników a kiedy przechodzę do następnego to padam w czym tkwi problem ? Bo próbowałem wcześniej wiele kombinacji i nic

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam

Mam problem zostałem najemnikiem i rozpocząłem 2 rozdział :) po dotarciu na farmę onara zauważyłem że zniknęły mi dwie postaci nie ma ani Corda ani Silvio, przeszukałem całą farmę ?? to bug czy tak ma być

Pozdrawiam

:D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Teraz wyparował mi saturas ?? jaki jest kod na niego wpisuje ten insert kdw_600_saturas ale nie działa?

:D

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
Trzeba się chyba przespać albo wpisz cheaty (niepolecam)

::Adam::

::Adam::

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam

Sprawa wygląda tak, że mam problem z zadaniem "zaginiony kowal" otóż po tym jak Dobar przeteleprotował się do swiatyni po podejściu do bramy mam zapis w dzienniku dotyczący świątyni, posiadam wszystkie 3 (znaczy teraz 2 bo dobar 1 użył ) pergaminy  Ale Milten i Dobar nie mają opcji dialogowych dotyczących zadania "zaginiony kowal" . Na innym save'ie miałem już bramę otwartą i tego sługę zabitego (rozmowy z Xardasem również przeprowadzone) a oni to samo dalej nic.

Nie wiem czy to bug czy co ale proszę o odpowiedź albo (jeżeli się komuś będzie chciało tyle pisac) streszczenie całego zadania krok po kroku.

Pozdrawiam

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie wezwać Strażnika Północy przywałem już trzech
na c. Za farma onara
Na c. Tam gdzie zabiłem valentino
Na c w dolinie przodków za  obozem

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Koło farmy Sekoba :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki @Simen  i jeszcze jedno Xardas dał mi mapę i klucz gdzie mam się udać pisze że do świątyni raudora to ta w której był młot adanosa i ostrze chaosu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, to nie to.

W pustynnej części DP jest takie miejsce, gdzie jest przejście z zablokowanymi drzwiami. Powinien tam być Xardas.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jestem tam gdzie mówisz są zablokowane drzwi Xardas dał mi mapę i klucz ale gdy otwieram drzwi to pisze że bez właściwego klucza nigdy tego nie otworze

siwycfc

siwycfc

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie sa klucze do komnaty gomeza? jak zrobic zadanie "zloty pierscien gomeza"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry