Problemy z misjami 97529 228

O temacie

Autor Kyubie

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 97529

Odpowiedzi 228

mruwnica

mruwnica

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie muszę go wskrzeszać, chodzi tylko żeby jeszcze raz z nim pogadał i go zatłukł, takżeby wyskoczył komunikat, że go zabiłem i będę mógł dalej ruszyć z akcją.
Niestety ten kod nie działa... Ktoś ma inne propozycje?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem nie mogę wejść do grobowca Quahodrona bo jest zagrodzony kratami, tak samo świątynia w okolicy gdzie jest tabliczka i w kanionie w bibliotece nie mogę otworzyć drzwi po lewej gdzie jest żółta tabliczka. Co mam zrobić aby wejść w te miejsca ???????????/

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam, mam problem nie mogę wejść do grobowca Quahodrona bo jest zagrodzony kratami, tak samo świątynia w okolicy gdzie jest tabliczka i w kanionie w bibliotece nie mogę otworzyć drzwi po lewej gdzie jest żółta tabliczka. Co mam zrobić aby wejść w te miejsca ???????????/
Otworzyc skrzynie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Spoiler
Quahodrona otwierasz skrzynią po lewej stronie, potrzebny ci będzie chyba jakiś magic resist, bo skrzynia cię podpali. Jedną świątynie w dolinie otwierasz kołowrotem po prawej stronie na dole, a drugą guzikiem który jest na dachu. Kanion chyba kluczem, ale nie pamiętam dokładnie.

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za rady. Mam jeszcze ostatnie pytanie bo głowie się jak zdobyć żółtą tabliczkę z biblioteki koło orków wyczyściłem ją i jak się wchodzi to po lewej stronie są takie drzwi i nie można ich otworzyć czy jest jakiś sposób ?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Z tego co kojarzę to niedaleko jest przycisk. Dość dobrze zlewa się z tłem, więc poklikaj po ścianach, w końcu natrafisz na niego ;) znaczy w bibliotece.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

mruwnica

mruwnica

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie muszę go wskrzeszać, chodzi tylko żeby jeszcze raz z nim pogadał i go zatłukł, takżeby wyskoczył komunikat, że go zabiłem i będę mógł dalej ruszyć z akcją.
Niestety ten kod nie działa... Ktoś ma inne propozycje?
Ponawiam, dzięki

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wydaję mi się, że jeśli go już zabiłeś a kod nie działa to niestety będziesz musiał wczytać sejwa. A kolejnych smoków nie możesz zabić czy jak?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jestem obecnie w dolinie przodków i wyczyściłem z zewnątrz latanie Pitowi wykonując jego zadanie i też załatwiłem jego kasę od gubernatora czy jakoś tak lecz kiedy podchodzę do latarnii to go nie ma i nie mogę otworzyć wejścia tym kołowrotkiem a biegając wokół latarnii słyszę jak ktoś wyciąga broń w latarnii wie ktoś jak wejść do tej latarnii ?

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz się wdrapać górą. Zobacz czy Pit nie stoi czasami tam gdzie stał, czyli w tym rozwalonym budynku.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam

Mam pewien problem mianowicie zadania poboczne w obozie piratów mimo że je wykonałem to nadal widnieją w obenych zadaniach a powinny być zaliczone. Mówię tu o misjach Wieża, misja z grogiem dla skipa i z tym kompasem:( wszystkie te trzy zadania wykonałem a nadal są w dzienniku? to tak ma być czy znowu jakiś bug?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy z księgą magii P.Otwora można zrobić coś poza oddaniem jej Lutero?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć ścianę na cmentarzysku orków,, za którą teleportowało się w jedynce z Baal Lukorem? A w pierwszym pomieszczeniu z wnękami w ścianach, gdzie wcześniej były mumie, nie mogę otworzyć jednej z krat, za którą jest bryłka rudy. Wszystkie inne otworzyłem i więcej przycisków nie mogę znaleźć.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i co z tym cmentarzyskiem? Przeteleportowałem się za tą ścianę za pomocą kodów i są tam orkowie oraz fajny mieczyk, czyli da się tam wejść. Pytanie jak?

Magnat99

Magnat99

Użytkownicy
posty2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Hell , tak jak w G1 orkowym teleportem podpowiem że niezbędna będzie przemiana w chrząszcza , szukaj miejsca do którego za jej pomocą się wciśniesz i zgarnij zwój orkowej teleportacji ;D

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mocarz1

Problemy z misjami
#155 2015-12-26, 17:45(Ostatnia zmiana: 2015-12-26, 18:21)
Witam mam problem z zadaniem "Wrzód Magnat" bo jestem w tej kamiennej fortecy gdzie on stoi przeszukałem wszystkie pomieszczenia i znalazłem uszkodzoną zbroję magnata i dokument, że Wrzód jest magnatem ale teraz go nie ma przed tą fortecą a w zamku też nie ?

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "do abordażu", wchodzę razem ze złodziejem do kajuty alchemicznej i brak jakiejkolwiek reakcji. Ktoś zna przyczynę problemu? oraz rozwiązanie?

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru
mam problem zadanie dowody odlorda hagena ale kapitan garond niechce zemną gadać

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem zadanie dowody odlorda hagena ale kapitan garond niechce zemną gadać

Musisz zrobić cały wątek fabularny związany z magiem falerem. Spróbuj pogadać na początek z miltenem.

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru
zrobiłem cały wątek fabularny i nic

Post połączony: 2016-01-29, 15:17
zrobiłem cały wątek fabularny felerem i nic