Problemy z misjami 95880 228

O temacie

Autor Kyubie

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 95880

Odpowiedzi 228

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spróbuj pochodzić po kopalniach i pogadać z paladynami. Gdzieś będzie opcja, że bezi powie "przysyła mnie lord hagen" i paladyn Cie odeśle do Garonda. Może zadanie ruszy jak pogadasz z diegiem, albo odnajdziesz list od paladyna silvestra w kopalni gdzie pełzacze zaatakowały. Jak to nie pomoże to wróć się pogadać jeszcze raz z Hagenem i kuknij też do Xardasa.

seba2011pl

seba2011pl

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam taki problem, mianowicie nie nauczyłem się otwierania zamków, jestem w jankendarze i po wejściu do jego chaty greg się nie pojawia, dołączyłem do czarnych jastrzębi więc w gildi złodziei mnie nie nauczą, a thorben też nie chce mnie nauczyć. Ktoś coś poradzi?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W obozie piratów jest osoba, która uczy otwierania zamków

Eragon003

Eragon003

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja nie mogę przejść misji ,,Zbrodnia i kara", jestem w momencie, gdy dowiedziałem się, że Lucy kłamała, zę Patrick ma powiązania z gildią złodziei i zniknęła... Załatwiłem nieznajomego podrodze do latarni, przeczytałem jego notkę i tu się zaciąłem...
Wie ktoś co muszę zrobić?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mocarz1

Problemy z misjami
#164 2016-02-13, 21:15(Ostatnia zmiana: 2016-02-25, 21:08)
Wie może ktoś jak pogadać z duchem Gomeza bo nie mogę znaleźć kluczy do najwyższej wieży w zamku w GD bo u kwatermistrza nie ma w pokoju jak pisało w niektórych poradnikach

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w świątyni śniącego i są 4 piedestały  na 2 z nich coś położyłem lecz na 2 pierwszych nie można nic położyć (bo jest napisane czym) Czy ma to związek z nie wiem sercami demonów ? Proszę o pomoc bo to jest mi potrzebne do zadania z Cor Calomem

Maniak50

Maniak50

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja nie mogę przejść misji ,,Zbrodnia i kara", jestem w momencie, gdy dowiedziałem się, że Lucy kłamała, zę Patrick ma powiązania z gildią złodziei i zniknęła... Załatwiłem nieznajomego podrodze do latarni, przeczytałem jego notkę i tu się zaciąłem...
Wie ktoś co muszę zrobić?

Spoiler
Jeżeli nie było cię na farmie Akila, to teraz tam idź, pogadaj z Akilem i później do Xardasa. W misji Starożytny kult albo zbrodnia i kara powinien pojawić się wpis o tym, że musisz odwiedzić "Martwą harpię", a jeżeli już byłeś, to do tej jaskini, gdzie była orkowa broń dla Harada, pokonaj bandytów i za bandytami powinien być posąg.

Post połączony: 2016-03-01, 22:08
Jestem w świątyni śniącego i są 4 piedestały  na 2 z nich coś położyłem lecz na 2 pierwszych nie można nic położyć (bo jest napisane czym) Czy ma to związek z nie wiem sercami demonów ? Proszę o pomoc bo to jest mi potrzebne do zadania z Cor Calomem

Spoiler
Pokonaj wszystkie demony w Świątyni Śniącego. Przy niektórych masz jakieś kryształy, nie pamiętam jak się nazywały. To je musisz wcisnąć.

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki info bo właśnie mam 3  te kryształy a 4 demona z tym kryształem nie mogę znaleźć

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem bo nie wiem gdzie mam przywołać Cor Kaloma bo zabiłem wszystkich w Świątyni Śniącego no i tego maga Dymitrusa a w żadnym miejscu nie mogę przywołać Caloma za pomocą zwoju czy może trzeba iść na cmentarzysko orków ?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przeprowadzić test działania pierścienia starożytnego kultu na Babo po rozmowie z Kalomem a później z Miltenem bo gadam z Babo i nic się nie dzieje atakuje go to tak samo   proszę o pomoc

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Buuug! xD Mam problem w zadaniu od Grega. Jak podchodze do X-a ze skarbem tym obok kamiennych schodow (mozna powiedziec, ze pilnuja go bandyci) bezi zaczyna kopac, ale nic nie wykopuje. Potem juz nie moge kopac dalej. Czy ktos z was mial ten blad w modzie, albo w oryginale?

Pozdrawiam mame i tate

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak niemożesz kopać dalej, to prześpij sie 1 dzień i spróbuj ponownie ale jak wykopałeś to co miałeś wykopać to i tak nic nie wykopiesz

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Nie pomoglo spanie ;/ jakies inne pomysly? Szkoda mi marnowac tego zadania.

Pozdrawiam mame i tate

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przecież jak nic nie wykopuje to już musiałeś wykopać, sprawdź czy czegoś nie sprzedałeś przypadkiem bo ja tak kiedyś zrobiłem i nie było dialogu.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Niee. Ledwo po pokonaniu bandytow sie to stalo. Wczytalem dla pewnosxi i nie mam tego zapisanego. Podchodze i zaczynam kopac. Bezi jakby przerywa w ostatniej sekundzie a potem nie moge juz kopac i bezi wzrusza ramionami.

Pozdrawiam mame i tate

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może wie ktoś jak w V rozdziale przeprowadzić test pierścienia na Babo ????

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Allbelcik84

Problemy z misjami
#176 2016-04-06, 22:43(Ostatnia zmiana: 2016-04-07, 06:36)
pozatym poszukaj odpowiedzi na druzynie spolszczenia, bo tu raczej nikt Ci nie odpowie na to pytanie.

= D

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem maga Foresta znajduję sie on przy czarnym trollu jak jest most i skręcamy w prawo przy kapliczce Innosa.
Każe mi znaleźć Przywódce bandytów Carisse (chyba tak sie nazywał) Ale nie wiem gdzie on jest Proszę o szybką ODP

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ślepy czy czytać nie umiesz? Przecież jest w dialogu wyraźnie napisane, że w jaskini niedaleko jeziora. I ten bandyta to Cris.

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem ze znalezieniem Ducha Gomeza ? Bo w tej piwnicy gdzie są orkowie jeńcy go nie ma

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry