No, ale my nie możemy ciebie traktować serio, skoro twoją aspiracją jest założenie biznesu który już od początku będzie zarabiał na siebie sam, a Ty będziesz miał go generalnie w dupie. To nie tak działa
A gdzie napisalem, ze nie bede zapierdalal? Podalem tylko przyklad goscia ktory sie wstrzelil w 10, jezeli by mi sie udało to spoko, natomiast o to, czy ja bede zapierdalal to sie martwic nie musisz, bo moje ambicje i aspiracje nie pozwolą mi siedzieć na dupie

Jak nie masz pomyslu na biznes, to go nie zakladaj. Proste,
Idąc tym tokiem połowy firm nie istniałoby, bo były założone, jak to powiedzial moj znajomy (ktory sam de fakto ma dużą firmę), że kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, trzeba postawić nawet na coś co z początku sie wydaje glupim pomyslem.
Będę też miły i rzucę pomysłem. Pamiętam jak kiedyś pisałeś mi że lubisz robić strony internetowe, może uderz w tę stronę? Ogólnie pojęta reklama i produkcja stron internetowych. Oczywiście musiałbyś wykuć coś więcej niż phpby przemo czy copy&paste HTML'u, ale takie coś potrafi być bardzo dochodowe przy bardzo niskim wkładzie własnym. Właściwie z wkładu własnego masz prąd i licencja na photoshopa (można zastąpić gimpem), oczywiście opłat typu zusy srusy czy co tam w Polsce mini biznesy opłacają nie wliczam, zrób se to na własną rękę.
Za strony internetowe dziekuje. Moja głowa nie wytrzyma pisania przez kilka godzin małych literek w Notepad+++

Czy innym do tego przeznaczonym programie. Juz wolalbym coś fizycznego, żeby nie siedziec 3/4 czasu.